|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpliv antidepresivov na zanositev
11.12.2008 7:07:37   
Anonimen
Zdravo,
ali mogoče kdo ve kakšen vpliv ima Cipralex, ki je antidepresiv na zanositev,plodnost,nosečnost?
Antidepresive jemljem že 4 leta in sicer sem dve
leti jemala zoloft,dve leti pa cipralex 10mg. Jemala pa sem jih zaradi bulimije, ki sem jo imela 5 let.
Sedaj sem zazdravljena in teh problemoov nimam več. Želim zanositi zato me zanima če lahko
antidepresivi kakorkoli slabo vplivajo na to.?user posted image

Hvala,LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vpliv antidepresivov na zanositev
11.12.2008 7:57:17   
hubi
Vprašaj osebnega dr. ali ginekologa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2008 8:06:54   
bskrle
Sama sem pred zanositvijo nehala z antidepresivi.
Menim, da je to vprašanje za zdravnika, ker on pozna tvojo diagnozo in bo znal oceniti, kaj je koristno. 

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2008 8:32:35   
Anonimen
mislim da je najboljše da se posvetuješ z psihologom.jaz sem morala prej nehat z antidepresivi ker nikol ne veš.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2008 13:02:41   
bati

se strinjam da je prav da o tem govoriš z ginekologom.....ter da je tvoje psihično/duševno stanje ok.....za tak korak...

sicer zadev z antidepresivi ne poznam mislim pa da je to povezano z depresijo.....ki jih je več vrst.....vem pa da ljudje po zaužitjo tablet znajo biti, zaspani,utrujeni itd.....definitivno moraš biti čista glede tablet k že k si noseča ne smeš vzeti tableta za glavo....itd.....

želim ti srečo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2008 12:29:01   
naia
sama se jemala Paroxat cca. 5 let in ko sem naredila test, sem prekinila z jemanjem, to je v 5.tednu nosečnosti, drugače sem pa takoj, ko sem zanosila, šla do psihiatra in je rekel, da sem pravilno naredila, da sem jih opustila, ginekologinja pa mi je rekla, naj se obrnem na psihiatra...
če lahko nehaš, nehaj s tableti, vem, da ni lahko, tudi v nosečnosti ti nagajajo hormoni in ni lahko prenašati psihične težave, meni so povedali, da probam zdržati vsaj prve tri mesece brez antidepresivov, da pa po sedmem mesecu ne bi več nikakor škodovalo plodu, ampak če se nosečnica počuti zelo slabo, je spet bolje, da jih začneš jemati kot pa da se matraš...

upam, da sem ti kaj pomagala, če te pa kaj več zanima, pa se kar oglasi

lp

(odgovor članu bati)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2008 10:34:01   
Anonimen
Zdravo..evo se vračam z odgovorom na moje vprašaje.žBila sem pri zdravnici in mi je svetovala naj preden zanosim opustim antidepresive. In sicer postopoma glede na to da sem jih jemala več let. Če se stanje poslabša jih je treba takoj nazaj uvesti morda v manjši količini. Dokazov da bi plodu škodili ni, ni jih pa priporočljivo jemat.
Tako da je zgleda od primera do primera odvisno. Dejte se vsaka posvetovat z svojim zdravnikom v primeru da jemljete antidepresive in nameravate v kratkem zanositi.

LP

(odgovor članu naia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

ti je dogčas?
muška

da (37%)

ne (63%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!