Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vpliv antidepresivov na zanositev 11.12.2008 7:57:17
|
|
|
|
hubi
|
Vprašaj osebnega dr. ali ginekologa.
|
|
|
|
RE: vpliv antidepresivov na zanositev 11.12.2008 8:06:54
|
|
|
|
bskrle
|
Sama sem pred zanositvijo nehala z antidepresivi. Menim, da je to vprašanje za zdravnika, ker on pozna tvojo diagnozo in bo znal oceniti, kaj je koristno.
|
|
|
|
RE: vpliv antidepresivov na zanositev 11.12.2008 8:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim da je najboljše da se posvetuješ z psihologom.jaz sem morala prej nehat z antidepresivi ker nikol ne veš.
|
|
|
|
RE: vpliv antidepresivov na zanositev 11.12.2008 13:02:41
|
|
|
|
bati
|
se strinjam da je prav da o tem govoriš z ginekologom.....ter da je tvoje psihično/duševno stanje ok.....za tak korak... sicer zadev z antidepresivi ne poznam mislim pa da je to povezano z depresijo.....ki jih je več vrst.....vem pa da ljudje po zaužitjo tablet znajo biti, zaspani,utrujeni itd.....definitivno moraš biti čista glede tablet k že k si noseča ne smeš vzeti tableta za glavo....itd..... želim ti srečo.....
|
|
|
|
RE: vpliv antidepresivov na zanositev 13.12.2008 12:29:01
|
|
|
|
naia
|
sama se jemala Paroxat cca. 5 let in ko sem naredila test, sem prekinila z jemanjem, to je v 5.tednu nosečnosti, drugače sem pa takoj, ko sem zanosila, šla do psihiatra in je rekel, da sem pravilno naredila, da sem jih opustila, ginekologinja pa mi je rekla, naj se obrnem na psihiatra... če lahko nehaš, nehaj s tableti, vem, da ni lahko, tudi v nosečnosti ti nagajajo hormoni in ni lahko prenašati psihične težave, meni so povedali, da probam zdržati vsaj prve tri mesece brez antidepresivov, da pa po sedmem mesecu ne bi več nikakor škodovalo plodu, ampak če se nosečnica počuti zelo slabo, je spet bolje, da jih začneš jemati kot pa da se matraš... upam, da sem ti kaj pomagala, če te pa kaj več zanima, pa se kar oglasi lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
ti je dogčas?muškada (
37%)
ne (
63%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!