|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene Aptamila AR
10.12.2008 19:26:15   
the laura
Pozdravljene drage mamice....

Zanima me kakšne so cene Aptamila AR po različnih trgovinah in drogerijah in kakšne imaste izkušnje z njim in kaj ste naredile glede gostote - mislim na dudico (Imamo Avent na III, pa se mi zdi, da se še vedno zelo muči), aja star je pa 5 mesecev....

Hvala Vam že vnaprej....

Pa smo ga dočakali, našega princa Jan-a
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cene Aptamila AR
10.12.2008 20:35:59   
Skye
V mullerju je cena za 800 g. mislim da cca. 11 €.

Ti pa priporočam, da kupiš Aventovo dudico za gosto hrano;
user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu the laura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2008 20:41:52   
Taula
V DMu je bila škatla okoli 13 evrov se mi zdi ko sem kupovala. Vem da je bilo dražje kot v Mullerju.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 21:47:39   
zmajaz
Mislim, da je najcenejše v Müllerju (okoli 11 eur), najdražje pa v lekarni (celo okoli 20 eur). Je pa fora poleg tega še v tem, da je v Müllerju nemški Aptamil, recimo v DM pa poljski. V lekarni pa ne vem točno, katerega imajo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2008 22:39:52   
Dream
V Mullerju je 600 g 10,99€, v Baby centru 16,99€ in mislim, da je ista cena tudi v Pikapolonici. Mi imamo stekleničko Mam in zaenkrat še vedno cucelj 1, star je pa dva meseca. Kakor sem opazila, se nič ne muči, ker včasih tako požira kot da bi se mu šlo za zadnje kapljice.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2008 9:21:55   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Mislim, da je najcenejše v Müllerju (okoli 11 eur), najdražje pa v lekarni (celo okoli 20 eur). Je pa fora poleg tega še v tem, da je v Müllerju nemški Aptamil, recimo v DM pa poljski. V lekarni pa ne vem točno, katerega imajo.

Točno tako.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2008 9:26:15   
mumu
Najcenejši je v Mullerju tako kot so že vse osale napisale, cucelj imam zdaj pri 9 mesecih 4 od Aventa, prej pa 3, pa je bilo vedno brez problema. Nadaljnevalno mleko Aptamil AR pa dobiš v Avstriji, v Sloveniji ga nimajo user posted image .

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2008 11:01:05   
the laura
Kako pa je z uporabo Aptamila AR, morem vmes kej prenehat, ali kako to gre (namreč zdaj ga je pojedel že 3 flaše in se je že zadeva umirila, ne poliva tako kot je prej in sem tudi bolj umirjenauser posted image ).

Na navodilih piše, da je treba počakati 7 minut in šele nato ponuditi otroku flaško, se držite teh navodil in če se kaj naredite ponoči (namreč naš malček postane lačen okoli 04.00 - 05.00 ure in bi bil najbolj srečen, da bi mu flaška kr padla v usteca)

No glede Műllerja, pa se kr splača it nabavit tja in si narediš malo zalogico.....Műller bi moral biti v vsakem kraju, ker imajo tolko ugodnosti in še boljšo kvaliteto, bravo Műller.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2008 16:14:58   
SpeliG
Me veseli, da vam AR pomaga, tudi pri nas se je zelo omililo že v prvem dnevu uporabe. Nič ti ni treba prenehat uporabljat, nasprotno, uporabljati ga moraš dokler tega ne preraste. Mi smo stari danes 8 mesecev in ga še vedno uporabljamo, pred enim mesecem sem ji za foro probala dat Milumil in to zgoščen z malo riževi kosmiči, pa je ful polivala...
In ja, kot so že predhodnice napisale, najcenejši je v Milerju, zato smo mi redni obiskovalci tamuser posted image ..
AR 2 pa pri nas ne obstaja, nam ga je pa prinesel znanec iz Avstrije, pa ga naša pupa itak ne mara, tako da smo na enki, pa je OK.

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2008 17:34:39   
the laura
No, super, ker sem tako vesela, ker moj malček ne poliva več, zdeje smo imeli Aptamil na preizkušnji, ker je namreč ob taki uri največkrat polival in to se mi zdi, da je poliv vse kar je pojedel....Sedaj pa nič več, juhuhuhu, ne morem napisati kako sem vesela user posted image PRej sem se pa preživcirala 100 na

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2008 17:35:10   
the laura

Na navodilih piše, da je treba počakati 7 minut in šele nato ponuditi otroku flaško, se držite teh navodil in če se kaj naredite ponoči (namreč naš malček postane lačen okoli 04.00 - 05.00 ure in bi bil najbolj srečen, da bi mu flaška kr padla v usteca)

Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2008 18:41:26   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: the laura

Ne berite teh navodil, ker dobesedno naredijo iz tebe največjega bedaka. Vodo prekuhaj v termovko daj in mu delaj sproti. Če je prevroče, ohladi v mrzli vodi in to je to. Ma kakih 7 minut, lepo vas prosimuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2008 9:00:58   
the laura
Prehitr sem se pohvalila, naš malček je včeri okol 18 ure polival, bomo vidli, če bo danes kej bolje

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2008 9:27:43   
SpeliG
The laura, ne se sekirat, to je normalno. Še bo polival, tudi naša pri osmih mesecih še polije, zdaj bolj zato, ker je zelo aktivna. Ampak gre zato, da polivajo mnogo manj in to smo mi s tem mlekom takoj dosegli.

Mleko pripravi zvečer pred spanjem, daj ga v hladilnik in ko bo malček ponoči lačen ga samo pogrej. Tako delajo tudi na pediatrični in se sme tako prakticirat. Na sobni temperaturi pa lahko stoji do ene ure.
Pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2008 14:57:38   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Najcenejši je v Mullerju tako kot so že vse osale napisale, cucelj imam zdaj pri 9 mesecih 4 od Aventa, prej pa 3, pa je bilo vedno brez problema. Nadaljnevalno mleko Aptamil AR pa dobiš v Avstriji, v Sloveniji ga nimajo user posted image .

sem bila danes v Mullerju in  po novem imajo Aptamil AR 2  user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?