|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ta teden
4.4.2005 15:58:04   
gojska
Lep pozdrav vsem:bravo:

V četrtek imam laparo. Upam da me boste malo opogumile, ker imam v glavi že nekaj črnih scenarijev. Najprej me sploh ni bilo strah. Še fino se mi je zdelo, da bom končno zagotovo vedela kako stvari stojijo. Zdaj pa odkar sem podpisala tiste papirje v privolitev in vednost me pa prpa stiska.:zmeden:

Pa še nekaj je. V službi sem nadrejenemu rekla, da mi bodo odstranili miom na maternici.Saj najbrž tudi ne razlagate vsem, da se zdravite za neplodnost.:ups:Prosim povejte mi koliko se po odstranitvi dobi več bolniške kot pri samem pregledu?
Vsem z veselimi novicami, ki sem jih prej brala na tem forumu, iskreno čestitam:bravo::bravo:

:rozica:goja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   ta teden
4.4.2005 16:06:55   
anajmad
Jst sem dobila 10 dni bolniške. Ponavadi dajo samo 7 dni,kolikor sem slišala v bolnici.Je pa res,da sem imela dva posega:laparo in histero.Je kr mal mučno.Tisto čiščenje pred operacijo in pol po narkozi.Jst sem bila res takoj fit,sam me pa danes kr boli.Ti telo samo potem pove,kdaj imaš dovolj.Je pa dobr,če narediš to,ker potem si korak bližje:duda:.Držim:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
en lp:morje:D.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ta teden
4.4.2005 16:28:05   
aljča
ojla!
:bravo::bravo::bravo:sedaj si na dobri poti.Neč te nej ne bo strah kar lepo sproščena pojdi v bolnico pa nakaj lepega tuhti kok si bliz:duda::duda:.Ko te bodo prpravlal dobiš pomirjevalo tako, da boš imela tisti občutek ko se ti vse jeeeeee.....bbb.........eeeee.
Okice zapreš pa lepo odspančkaš tisti čas, ko se dogaja.Jaz sem dobila 10 dni bolniške tako, da se mi zdi , da bo pr teb isto.Po enem tednu daš šive ven pol si pa še tri dni doma.
Ajde Goja zrihti fajn pa bom v mislih s teboj.Drž se.:metulj::metulj::metulj::metulj::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::zajcek::zajcek::zajcek::duda::duda::duda::duda:Misli na kaj lepega tisti čas:duda::duda::duda::love::love:.
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ta teden
4.4.2005 16:46:19   
gojska
Ej hvala, ampak za crknt tam so mi rekl da eno noč v bolnici prespim, potem grem v petek domov- v službo pa v ponedeljek.
NITI SLUČAJNO, če je tko kot ve pravite.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ta teden
4.4.2005 16:47:24   
GoYa
Ja, ampak naslednji ponedeljek ;)

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ta teden
4.4.2005 16:57:28   
emaa
še vse so imele 10 delovnih dni bolniške po operaciji, tako da greš v službo ponedeljek 14 dni po operaciji. Mene čaka laparo+histero, ko bo kak termin fraj, pa mi je sodelavka povedala, da je mela ona tud 10 dni bolniške, pa je imela "samo" laparo, zaradi ciste na jajčniku

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ta teden
4.4.2005 19:08:53   
gven
Goja ne se sekirat!
Vse bo tko hitro šlomimo, da sploh ne boš mogla verjet!

Jaz sem bila v bolniški 14 dni, potem sem sla pa delat. To da boš samo eno noč v bolnici pa dvomim, saj pri nas, ko sem bila jaz na laparo sem bila v bolnici cel teden, moja kolegica ki smo se spoznale v bolnici pa tut neki tazga, tko de se te ni treba nč sekirat!
Drugač pa zarad bolniške, če maš dobrega dohtarja, kot jaz ne boš imela problemov!
Pa držim peste!!!
Čao pa lep dan oz. kr ga je še ostal!

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ta teden
4.4.2005 19:41:55   
miska2004
Hojla Goja, naj te ne bo strah, misli samo na to, da boš potem en korak bližje svoji :duda:
Veš da smo me s tabo in držimo pestke :miska::miska::miska:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ta teden
4.4.2005 19:52:03   
Anitka
Hoj Goja! Tudi jaz čakam, da dobim prost termin za laparo in sicer v MB. Mi je pa G rekel, da pridem v ponedeljek v bolnico, v torek opravijo poseg, v sredo pa domov oz. v četrtek če slučajno kaj ni v redu. Na bolniški pa si baje nekje 10-14 dni.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska: da dobro opraviš

Anitka:pika:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ta teden
4.4.2005 19:58:23   
emaa
v ljubljani greš pa bojda prvi dan noter, za preiskave, odvajala, naslednji dan operacija, tretji dan odpust, enkrat po viziti, kako bo v praksi sporočim, ko dobim termin in opravim

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ta teden
4.4.2005 22:08:58   
tinkamiška
Goja, jst sem bla noter še dva dni po operaciji, potem pa še 10 dni bolniške.

Pa nč se ne boj, je vse skupaj tako hitro mimo, da se komaj zaveš;), pa tudi boli ne preveč, približno tako kot pri M.

Drži se;)

Tinka

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ta teden
5.4.2005 6:54:44   
Špelka
Goja!

jaz te čisto rszumem - najprej si vesel, da se stvari premikajo, ko si že čisto blizu te pa stisne panika. Mene je tudi, pa še marsikatero drugo.

Če že želiš slišati (vendar najboljše so lastne izkušnje, ne?) ni laparo noben baubau. Še najhuje je zbujanje iz narkoze, ko te peče grlo od katetra in miusliš da te lulat, pa te v resnici ne, pa sploh ne dojemaš kje si... No, drugače pa bolečine niso hude in hitro minejo (najhuje mine že po 2 do 3 dneh). Bolniške za laparo dobiš 10 delovnih dni.

Seveda imamo vse miome p polipe pa to! ;););)

Kaj pa jih briga!

Pa le pogumno, držimpesti! :miska:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ta teden
5.4.2005 10:30:20   
malamisha
Goja!
Najmanj 10 dni bolniške boš dobila. Pri meni so čakali, da so odstranili šive.

Osebno sem na to operacijo komaj čakala, saj je pomenila, da bo konec bolečin (zaradi endometrioze sem imela zelooo boleče menstruacije):((

Pa še slavno tabletko za umiritev dobiš, pa si skoraj v sedmih nebesih, tako da nič bat!

Pa še korak bližje :)- boš!

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?