Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Povejte mnenje o opravljenem testu1 10.12.2008 19:50:36
|
|
|
|
Nepoznana
|
N.N, iskrene čestitke! Prijetno nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: Povejte mnenje o opravljenem testu1 10.12.2008 20:04:29
|
|
|
|
N.N
|
Nepoznana;a ti tudi še nisi dobila mesečnega perila?pa kaj je le narobe,misliš da hormonske spremembe? Js še sama ne vem kaj si naj mislim,pa saj je črtica pa bleda pa vse ampak očitno potrebujem večji znak . Ali boš ponovila test,katerega si pa opravla(clear blue)?pa ni bilo nič vidne druge črte(pluska). Sporočaj mi prosim.Želim ti vse dobro,predvsem Zdravja.
|
|
|
|
RE: Povejte mnenje o opravljenem testu1 10.12.2008 20:15:30
|
|
|
|
Nepoznana
|
Hja, pojma nimam, kaj se dogaja pri meni... Zjutraj v glavnem CB pokazal nič, potem sem pa kontaktirala z ginekologinjo, pa mi je rekla, da naj še kakšen teden, dva počakam, potem naredim še en test, pol pa v vsakem primeru pridem na pregled - če bo plus super, če ne pa še nisem prepričana, kaj bi lahko bilo... Slab občutek imam, še posebej, ker so bili do sedaj vsi trije testi konkretni minusi - brez dvomov. N.N, kolikor se spomnim, je tebi menstruacija še bolj dolgo zamujala kot meni, ne? Jaz sem imela zadnjo 31. oktobra, naslednjo sem pričakovala konec novembra, pa nič. Morda pa še imam upanje... Hheheh, sem slišati pravi optimist... Sem se nekak že sprijaznila, da pač nisem nosečka, ampak bi rada potem vsaj dobila, da ne bom skrbela, da je kej narobe....in to ravno prvi mesec, ko sva bila brez zaščite.... Eh, ne vem več, kaj naj si mislim....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?