|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Povejte mnenje o opravljenem testu1
10.12.2008 19:50:36   
Nepoznana
user posted image user posted image user posted image user posted image N.N, iskrene čestitke! Prijetno nosečnost ti želim!

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.12.2008 20:04:29   
N.N
Nepoznana;a ti tudi še nisi dobila mesečnega perila?pa kaj je le narobe,misliš da hormonske spremembe?
Js še sama ne vem kaj si naj mislim,pa saj je črtica pa bleda pa vse ampak očitno potrebujem večji znakuser posted image .

Ali boš ponovila test,katerega si pa opravla(clear blue)?pa ni bilo nič vidne druge črte(pluska).
Sporočaj mi prosim.Želim ti vse dobro,predvsem Zdravja.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.12.2008 20:15:30   
Nepoznana
Hja, pojma nimam, kaj se dogaja pri meni...

Zjutraj v glavnem CB pokazal nič, potem sem pa kontaktirala z ginekologinjo, pa mi je rekla, da naj še kakšen teden, dva počakam, potem naredim še en test, pol pa v vsakem primeru pridem na pregled - če bo plus super, če ne pa še nisem prepričana, kaj bi lahko bilo... Slab občutek imam, še posebej, ker so bili do sedaj vsi trije testi konkretni minusi - brez dvomov.

N.N, kolikor se spomnim, je tebi menstruacija še bolj dolgo zamujala kot meni, ne? Jaz sem imela zadnjo 31. oktobra, naslednjo sem pričakovala konec novembra, pa nič. Morda pa še imam upanje... Hheheh, sem slišati pravi optimist...

Sem se nekak že sprijaznila, da pač nisem nosečka, ampak bi rada potem vsaj user posted image dobila, da ne bom skrbela, da je kej narobe....in to ravno prvi mesec, ko sva bila brez zaščite....

Eh, ne vem več, kaj naj si mislim....

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.12.2008 18:33:40   
žanaja
N.N. Jaz sem vceraj in danes na istem polozaju z testom kot ti.Povej mi, kaj se je odvilo v tem casu???? Si nosecka?????

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?