|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moji kilogrami
4.4.2005 15:24:59   
srecka
Hojla!

Ves čas berem vaše pripombe o nabiranju kilogramov v nosečnosti. Jaz se nisem zredila še čisto nič, celo shujšala sem za 1 kg :zmeden: Sicer sem po naravi bolj okrogla, ampak vseeno... Sem v 15.tednu nosečnosti in ne čutim NOBENE VEČJE potrebe po izdatni hrani... Sem res "srečka" ali bi se morala truditi s hrano??? :zmeden2:

Prosim za nasvet...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moji kilogrami
4.4.2005 15:27:12   
cmokec
Jaz se trudim z NE hrano. :)-:)-:)-:)-

Če je G. rekel, da je v redu, se ti ni treba trudit, jest.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moji kilogrami
4.4.2005 16:10:46   
babylove
Nič se ni treba trudit s hrano, otrok si sam vzame, kar potrebuje. Jej količinsko enako, glej le na kvaliteto.

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moji kilogrami
4.4.2005 18:46:51   
NENAJANI
Nič sekirat!!!!! Jaz sem se do svojega 33 tedna zredila samo za 5, 5 kg!!!!!!! Bebi je pa velik za 34 t !!!!!!!!!!!!!!!
:rozica:, Nena

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moji kilogrami
4.4.2005 19:59:55   
Žani
Srecka, moje stanje s kilogrami je bilo v 15t enako kot pri tebi (tudi sama sem malo bolj "polna"). Do danes(22t1/7) pa sem pridelala 3 kg. Ne skrbi, mislim, da je bolje tako, kot pa da bi si jih do tega tedna nabrala preveč.

Lep pozdrav:rozica:

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moji kilogrami
4.4.2005 20:35:35   
bskrle
Čas za hranjenje šele pride.
Za hrano se potrudi toliko,da bo pestra, če je z otročkom vse v redu, potem je super, a ne?

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moji kilogrami
5.4.2005 11:07:33   
Urška//
Oj

Jaz sem do 15t shujsala za 2.5 kg, zdaj ko sem v 33t pa sem jih pridelala celih 6kg, tako da ni panike, pikica je pa se za en teden vecja, si ze vzame koliko in kaj potrebuje.

LP

Urska//in:roza::duda:

(odgovor članu srecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?