Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prekmurke z dojenčki, javite se! 4.4.2005 15:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena Prekmurka: Bojana (kmalu 27let), očka Robi (31let) in najin mali sonček Živa (jutri 5 mesecev), prihajamo iz Murske Sobote. Odkod si pa ti? Bojana
|
|
|
|
Prekmurke z dojenčki, javite se! 4.4.2005 15:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz Lendave. Naš sonček je star 3 mesece, ime pa mu je Črtomir.:pujs:
|
|
|
|
Prekmurke z dojenčki, javite se! 4.4.2005 22:34:16
|
|
|
|
mana.t
|
Pozdravček!!! Tudi jaz prekmurka, no ja skoraj:ups: Prej živela s starši v okolici Beltincev, zdaj pa živim v Razkrižju. Stara sem 23 let, oči 25 in imava 6 tednov starega sinka Luka:sloncek:
|
|
|
|
Prekmurke z dojenčki, javite se! 5.4.2005 20:45:05
|
|
|
|
Sinja
|
Ojla, jaz sicer nisem iz Prekmurja sem pa iz Prlekije. Upam, da sem kljub temu dobrodošla. Sem mamica 3 mesečni princeski Hani. Mislim, da se mi tako in tako poznamo iz materinske šole. Pred kratkim pa smo se srečali tudi v BTC-ju. Če si za to se lahko zmenimo in se kdaj dobimo na kakšni kavici v MS z našimi 9nebesa seveda. Lep pozdrav,
|
|
|
|
Prekmurke z dojenčki, javite se! 6.4.2005 11:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda sem za! Predlagaj datum. V ponedeljek nas sicer ni, lahko pa med vikendom. Morda se nam bo pridružil še kdo.:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Hranauršula83Kdaj so vaši otroci jedli skoraj vso hrano? Da res ni bil več problem z izbiro hrane in pasiranjem. Da so se lahko najedli tudi v gostilni.6-8 mesecev (
11%)
9-10 mesecev (
16%)
11-12 mesecev (
24%)
13-14 mesecev (
21%)
15-16 mesecev (
14%)
več (
14%)
Število vseh glasov: 278Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!