Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 14:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ne veš, kdo je bil, če nimaš dkazov, nimaš kaj. Skuliraj se.
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 14:52:57
|
|
|
|
taj2004
|
:)-:)-res smesno:)-:)- Kaj pa bos naredila z tem pa saj neves kdo je to naredil. lahko se mu kak ucenes malo mascuje. Lahko pa jim ni priljubljen profesor:( Pa se sramoto bi mu naredila , da je nesposoben resit svojih problemckov.:)-
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 14:54:39
|
|
|
|
pika74
|
Sej vem. Sam kaj pa bi ve naredle na njegovem mestu?
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 14:55:44
|
|
|
|
Anitka
|
A že v OŠ se dogajajao tud take stvari. Ja, če nimaš dokazov težko kaj storiš. Verjamem pa, da si jezna kot :hudicek: Kdo pa ne bi bil. Jaz enostvano ne razumem več te mularije (sem se grdo izrazila, ampak drugače ne moreš povedati?. Kam pa pridemo?!?! Verjetno bodo tudi pri nas vkratkem začeli še s pištolami strašit, saj ZDA očitno hitro prihaja tudi k nam. :grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 14:57:49
|
|
|
|
Tjula
|
Cel razred pred tablo in izprašat, dokler ne priznajo, kdo je bil, pa same cveke talat.
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 14:59:21
|
|
|
|
pika74
|
Sej to Anitka - a veš. Sej kolo že zaflikaš. Sam vse to gre predeleč. Lan so mu pasuš ukradl in on je pol šou novga delat. Tele heci niso pocen. To je kr strošek. In če slučajn ne prekličeš starga, te pol še sodnik za prekrške povabi na razgovor:hudicek:. Kam to pelje drage moje:zmeden:. Včasih smo učitelje spoštoval. Zdej je pa vse v razsulu - otroc pa zaščiteni z vseh strani. Učitelj je čist brez moči.
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika, mi zveni znano. Na keri Oš pa dela:zmeden:
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:04:59
|
|
|
|
pika74
|
Postojna
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:05:38
|
|
|
|
Anitka
|
Ja in žal smo že tudi vzgojitelji v vrtcih skorajda brez moči. Otroci lahko delajo kar želijo, če jim pa kaj rečeš pa to odvrne, da več ne pride v vrtec. Pa zadnjič mi je en mali govoril stara baba, pa debele mi je talal in enkrat mi je en rekel, da bo pištolo prinesel. Če pa staršu kaj poveš pa te gleda čudno. Saj ne pravim, da so vsi taki, ampak par izjem pa se vedno najde. Pa si presekajo čelo, ker nenehno divjajo pa jim stokrat rečeš naj se umirijo pa kot da bi govoril steni. Potem pa te malodane sprašujejo ja kje si pa bila?!? Ne vem kam vse to pelje :zmeden::zmeden2::zmeden:
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, ok. Drgač pa mislim,da je to kr stalna praksa, sploh če se komu zamer.:zmeden:
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:08:24
|
|
|
|
india
|
Pišeš...spraznili! Kaj to...samo luft ven,al prerezali oz.kaj podobnega??? Ja, saj res nisi več nikjer varen pred nesramnostjo. Moja mama ima le 1% vida in par % sluha, s tem, da vidi le obrise in sliši res zelo zelo slabo, se pa ne da in še kar poskuša "živet normalno". In je bila prejšnji teden v mestu, z busom in ko je čakala na bus, stoji poleg nje ena mladenka in na postajo pripelje bus. Mama stopi proti njemu in ko je vdela, skoraj na busu, da ni pravi, pravi oprostite, sem se zmotila, ta pa za njo: Koza stara, drugič si pa taxi vzami in ne delaj zgage na busu!!!
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:12:31
|
|
|
|
babylove
|
Jaz dandanes ne bi upala biti učiteljica. So deležni že vsakršnega nasilja, sami pa imajo zvezane roke in učenca niti ne smejo grdo pogledat, pa se že starši pri ravnatelju pritožujejo.
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:17:48
|
|
|
|
pika74
|
Evo, zdele sm še enkrat govorla z njim po telefonu - sam spustl so mu gume. Sam zdej vsej ve, da je najboljš, da pride peš in da nima ne motorja ne kolesa ne avta pred šolo parkiranga. Pa jutr bo vse vprašou :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:. Sej je reku, da je ene par mulcou tm vidu in da ma že zacahnane :hudicek::hudicek::hudicek:. Vse se vrača:hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:18:52
|
|
|
|
pika74
|
MISKA01 a take se dogajajo na busu:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: ma to ne morš verjet. Nobene olike, nobenga spoštovanja:(:(:(:(
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:22:43
|
|
|
|
india
|
No, saj se ne dogaja to povsod in samo na busu tud ne, samo hočem rečt, da če bi bili odraslimalo bolj strpni drug do drugega, bi se tudi otroci naučili potrpljenja in strpnosti in bi bilo drugače tudi v vrtcih in šolah.
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:29:53
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Mora bit pa od:hudicek:ta tvoj:love:drugač bi ble gume dons še cele:)-:)-:)-
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 15:31:59
|
|
|
|
pika74
|
ja tara9 men se zdi da jim nč ne šenka :)-:)-:)- no mercy noja razn na konc leta pa mal popusti;)
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 16:56:44
|
|
|
|
GoYa
|
O, pika, tvoj :love: bo pa moje :duda::duda::duda: uču. Če ne bo prej zbejžu, ker mu take palijo.
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 18:35:03
|
|
|
|
pika74
|
Ja GoYa :love::love::love:.
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 19:35:24
|
|
|
|
Gina
|
Ja pika, ko sem jaz, že dolgo nazaj ravno prišla na to šolo delat, kjer sem zdaj, sem imela enak avto, kot naša zelo osovražena matematičarka. Pa še enake barve je bil. No in nekega dne, ko je ona slučajno prišla z busom v službo, je bil pred šolo samo moj avto. Jaz hočem iti domov in ugotovim, da imam dve gumi ravno tako spuščeni.:(( Hvala bogu nista bili prerezani. :( Ista štorija, vidiš, samo več kot 10 let nazaj. Pa še na narobnega so se spravili! Eno leto so pa jajca v šolo metali osmarčki ob zaključku šole. je tako smrdelo povsod po tistem soncu. Bljak. A še naštevam? Brez veze. Ne jezi se. Edino ne štekam, a jim je res kaj naredil, da se tako zelo jezijo, ali so že otroci take sorte bolj vandalske?
|
|
|
|
še ena slaba izkušnja - tokrat pred OŠ 4.4.2005 22:04:46
|
|
|
|
Pupica
|
pika74...dokler nimaš dokazov ne moreš govoriti, kdo je bil, drugače se pokažeš najbolj nizkoten način.Saj veš so včasih čarovnice zažigali:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:le za to ker je "ena rekla, da ona je pa res čarovnica..."
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?