|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazen
10.12.2008 10:33:18   
pikolina66
ali hodite na vadbo v vodi z dojenčki (bazen) in če ja, kakšne so vaše izkušnje? jaz se odločam, da bi šla, vendar mi je P odsvetovala, češ da je ogromno uroinfektov, kljub neoprenu....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bazen
10.12.2008 11:26:31   
LadyB
mi smo začeli že ko je bil mali star 4 mesece. Bilo je res super,  ni bilo nobenih problemov

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2008 11:37:30   
AnciM
Meni je tudi patronažna odsvetovala. Češ da bazenska klorirana voda res ni za nežno otroško kožico.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 11:45:57   
Sooncek
Mi hodimo na tečaj v Atlantis in je super. Zaenkrat (trkam) ni nobenih problemov.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2008 13:43:34   
Soncnica Sandra ***
ko je bila stara 4 mesece smo šli za e teden v Čateške in je mala ful uživala, problemov pa nismo imeli nobenih user posted image user posted image user posted image  edino tega, da je dopust prehitro minil user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Sooncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2008 13:55:29   
Amam
Pri šestih mesecih smo šli v toplice, pri sedmih na plavanje. Otrok uživa in ni čisto nobenih problemov, čeprav verjamem, da voda v bazenu ni sterilna.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 14:05:40   
tančir
Mi smo ravno ta teden zaključili tečaj plavanja in nismo imeli nobenega uroinfekta,nobenega prehlada ali česarkoli drugega. Imeli smo pa zelo veselega in razigranega in po plavanju prijetno utrujenega otroka.

Lp,Tanja

(odgovor članu Amam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2008 15:55:45   
Lucija Perc
Mi hodimo redno na bazen od 6 meseca starosti, pa ni bilo do sedaj še nič narobe. Voda v bazenih sigurno ni sterilna, ampak saj otroka vedno po kopanju stuširaš oz. umiješ pa nima biti kaj narobe.

23.01.2008 nam je polepšala življenje naša mala LANA

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2008 21:44:20   
Nagajučk
tud jaz se odločam, da bi šli z malo na tečaj plavanja. Sam za 1x hodiva za svojo dušo čofotat. Poleti sem jo pri 4M dajal mal v morje in je čofotlala z nogicami ko nora! Potem pa smo šči v toplice in je uživala. Zdaj pa greva včasih mal plavat v atlantis in ji dogaja, jo dam v šlaufek in potem greva skupaj naokoli. Super je!

Na srečo ni bilo nič hujšega zaradi vode. Ko smo ble v toplicah je imela dva dni neke fleke po nogicah. Sem namazala kar z riboderminom (ga uporabljam za ritko) in so izginili. Je pa niso nič motili, tko da je mogoče sam bla mal reakcija. Ker pa smo se vsak dan namakale, se je potem koza navadila in ni blo problema. Sem jo pa res vsakic ko sva sli iz vod, stusirala, pol pa sele v brisacko.

Probaj, pa bos videla, ce bo kej se pojavilo hujsega, pa prenehas s plavanjem. Je pa vec možnosti, da ne bo nič, tko da kar pejta, ker bo user posted image užival!!! In to, se bosta oba imela prav fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2008 0:18:45   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

mi smo začeli že ko je bil mali star 4 mesece. Bilo je res super,  ni bilo nobenih problemov

enako. istočasno smo tudi krstili morje, resda samo z nogicami, ker je bil šele maj.....ampak moj mulček noro ljubi vodouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2008 0:26:29   
julči
smo ravno zaključili s tečajem, začela je hodit pri 5m, ni blo nobenih težav, hodili sva v kranj, organizira plavalna zveza slovenije in bazenska vodo je dobro kontrolirana. blo je super, mala je uživala.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2008 0:59:29   
KIKa25
P je tudi nam odsvetovala plavanje v bazenu....
Naslednji teden imamo zadnjo uro vadbe in sva s pikijem zelo zadovoljna, nikoli nobenih problemov s kožo, pa mali nima neoprena. Mislim, da je za vodo precej dobro poskrbljeno (hodiva v Lj na fakulteto za šport), vaditelji so super.... Mojemu malčku je voda v veselje in zabavo, pa tudi če ga pošprica je sam smehuser posted image , po plavanju pa vsi dojenčki lačni in prijetno utrujeni.
Se je pa tut zgodilo, da kakšen dan ni bil razpoložen, ga pa preprosto vzameš vn iz obroča in uživaš. Mi je všeč, ker lahko delaš s svojim otročkom tiste vaje, ki njemu pašejo.
Jaz bi ti plavanje priporočala, se mi zdi, da se precej pozna v razvoju. Vemo pa vsi, da nobeno okolje ni sterilno in vedno obstaja tveganje.... 

Kar pogumno na plavanje v objemu s svojim cukrčkom.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2008 10:11:37   
pikolina66
ja, super, hvala za odgovore, najbrž bova res šla

(odgovor članu KIKa25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2008 13:00:24   
cambi
Mogoče čudno vprašanje-ampak vseeno:
Kaj pa se počne na teh tečajih za dojenčke?
Mi jo damo v fredov obroč in čofotamo in ne vem kaj bi lahko na tečaju delali drugače!

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?