|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VNETE DLESNI-POMOČ!!
10.12.2008 10:21:51   
MATEJA
Naš malček (2,5 let) je pred tednom dni dobil virozo (smrkanje, temperatura...) in ko je bilo vse to že skoraj mimo, se mu je v ustkih naredila kot nekakšna gnojna "afta"... To ga zelo močno boli in sedaj že dva dni opazim, da ima zelo temnordeče oz. bordo dlesni (predvsem zgornje), kot da so vse vnete... Zdravnik nam je za "afto" dal anestezik, ampak je problem mazat, ker je na full nedostopnem mestu (pri 5. zobku) in mali se dere in sedaj sploh ne odpira ust več, ker ga tako boli revčka. Da ne omenjam da ko vidi hrano začne kar jokat, na silo kaj redkega spravim vanj, pije tudi slabo... Ma katastrofa, kaj naj rečem.. Prosim povejte kako naj mu ublažim bolečine oz. pospešim zdravljenje??? Pediater je rekel da naj mu dam po potrebi paracetamol in na slamico pit in to je vse... Ah sem žalostna, ki je tako bogi user posted image  in mi z njim... Vnaprej hvala za kakršnekoli informacije.

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VNETE DLESNI-POMOČ!!
10.12.2008 11:37:47   
urška
ja če ga res zelo boli potem mu daj malo calpola ali pa lekadola, recimo. kako pa še drugače pomagat pa ne vem. žajbljev čaj, ampak tega najbrž ne bi hotel, niti ne vem a že znajo tako majhni izpirat usta?

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VNETE DLESNI-POMOČ!!
12.12.2008 12:16:44   
brinkolina
Pozdravljena,
tudi naša pupa stara 2 leti je imela kakšen mesec nazaj vnete dlesni. Poklicala sem njeno zobozdravnico, ki mi je svetovala, da ji naj kupim Gengigel Baby in z njim mažem dlesni, pa zobke samo brišem z gazico in ne umivam s ščetko, ker to še stvar poslabša. Po petih dneh se je stanje umirilo. Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?