Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 10.12.2008 9:47:56
|
|
|
|
Skye
|
to pa tud mene zanima ?
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 10.12.2008 9:50:01
|
|
|
|
botrca
|
Mene tudi .
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 10.12.2008 10:01:33
|
|
|
|
tejkag
|
Dr. Bojan Bilič na Partizanski, k njemu smo peljali našo bejbo.
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 10.12.2008 23:16:17
|
|
|
|
mala pikica
|
Zdaj bi skoraj krivo vero razširila Še dobro, da sem stvari prej preverila Torej... V Mariboru na Partizanski so po mojih podatkih pedontologi dr.Bilač, dr.Bela-Borovšak in dr.Forstnerjeva. Jaz osebno bi se verjetno odločila za dr.Belo-Borovšak. Je zelo v redu zobozdravnica Bi najraje tudi našega sončka vozila k njej, pa ne vem, če lahko, glede na to, da imamo na Ptuju svoje zobozdravnike.
|
|
RE: otroški zobozdravnik v Mb 11.12.2008 16:45:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Zdaj bi skoraj krivo vero razširila Še dobro, da sem stvari prej preverila Torej... V Mariboru na Partizanski so po mojih podatkih pedontologi dr.Bilač, dr.Bela-Borovšak in dr.Forstnerjeva. Jaz osebno bi se verjetno odločila za dr.Belo-Borovšak. Je zelo v redu zobozdravnica Bi najraje tudi našega sončka vozila k njej, pa ne vem, če lahko, glede na to, da imamo na Ptuju svoje zobozdravnike. Imaš kakšno tel.št. in naslov?
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.