|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za nasvet
10.12.2008 8:35:44   
Anonimen
Pozdravljene.

Dejte mi prosim pomagat. Tud spat ne morem več zarad tega!
Noseča sem 8 tednov. Zadnje dva dni mi je fulll čudn, ker se mi zdi da prsa niso več boleča in tudi spodaj nisem več napihnjena in tudi krčev ni več. Slabo mi pa itak ni blo nikol. Na vodo pa hodim skoraj vsako uro.
A mislite, da je to to, če mi je plod odmru?????? Sploh ne vem več kaj naj si mislim, ker mislm, da bom dožvela prej živčni zlom, ker sem vse tolk prebrala svari kle gor na RR, da se mi že meša.
A je slučajno imela katera tako izkušnjo izmed vas?????  Hvala vam za odgovore. Res sem obupana
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za nasvet
10.12.2008 8:46:09   
Anonimen
Nč bat za prsa in podobno. Jst sem tudi hodila na vodo tudi na pol ure.user posted image

Vseeno je tudi možnost kakšne okužbe sečil. To ni nič takega. Se da takoj rešit s kakšnimi antibiotiki ali podobno.

Vseeno ti svetujem, da če te tako skrbi,pokličeš tvojega G in povprašaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2008 8:48:22   
Anonimen
pa kak misliš da ti lohk tule kdorkoli pove, a je plod odmru al niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 8:50:28   
detelja
Anonimen1 veš kolk je dober ta forum tolk je tudi slab, ker smo radovedne potem vse preberemo potem pa se sekiramo in že na pol domišljamo, da imamo mi iste simptome/znake kot je imela tista,  katera je to in ono napisala...najprej pomiri se in ne zganjat panike, ker veš stres je kur....kdaj imaš pregled?si ga že imela? zdaj eno je, da počakaš do pregleda, drugo pa je, da si sama UZ plačaš in greš, da pogledajo kaj se dogaja...izcedek je-rjav,rdeč??? jaz sem imela rjav izcedek kar nekaj časa pa sem tudi kar naenkrat ugotovila, da me kot strela iz jasnega več ne bolijo prsi...bile pa so še vedno čvrste...mislila sem, da bom umrla od strahu, da je spet kaj narobe (za sabo imam že en ss) no in sedaj sem v 22t5d...tudi pri meni je bila napihnjenost različno prisotna-včasih ful, včasih nič...saj sploh ni nujno, da imaš vse nosečniške simptome, možno je tudi, da nimaš nobenega pa si kljub temu noseča...vsaka nosečnost je zgodba zase...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2008 8:50:49   
slincek
Ne beri preveč  ... kaj ti to koristi? Še največjega optimista zaradi kakšne grozljive pripovedi tu kdaj stisne pri srcu. Zdej si samo napsihirana in si najbrž domišljaš stvari, ki jih ni. Vsaka ženska je svet zase, kar velja za eno, ni nujno, da velja za drugo. Tudi meni se je na začetku nosečnosti zdelo, da so ti tipični znaki za dan, dva poniknili, pa so prišli nazaj ... nekateri pa tudi ne. Zdej sem v 33. tednu zdrave nosečnosti, torej ni panike. Naredi si en čajček, preberi kako revijo, odmisli malo ... vse je tako, kot mora bit:). Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2008 8:56:11   
april09
lahko se na glavo postavis, pa ne bos nic spremenila. kar je, je. pojavljanje in odsotnost znakov lahko pomenita marsikaj ali nic..
edino, kar lahko naredis je, da gre na UZ. To je edini pokazatelj, kaksno je dejansko stanje. Nasa mnenja so brezpredmetna. Zal. Srecno..

(odgovor članu slincek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 9:04:22   
*alina*
Ne skrbi, na podlagi napisanega res ne moreš sklepati, da bi plod odmrl. Uživaj v nosečnosti in pozabi na vse ostalo.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2008 9:06:01   
linči 312
no moji znaki na začetku nosečnosti so bili taki:
- pogosto sem hodila na vodo,
- prsa niso bila nič večja, nič manjša in nič niso bolela,
- slabo mi je blo samo, če nisem jedla,
- bruhala nisem nikol,
- napihnjenost je kmal zginla,
- krči pa so se začel šele kasneje (no ne vem če so bli glih krči, ampak mala bolečina, ki naj bi pomenila dvigovanje maternice).

No in sem sedaj v 22 T in kot kaže po vseh možnih preiskavah, sva jaz in moje dete OK.

Ne sekiraj se samo na podlagi tega kar prebereš na forumih. Če res ne moreš odmisliti tega, se rajši obrni na strokovnjaka (tvojega ginekologa).

Pa lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2008 9:10:46   
manna
Ne skrbi! Tudi pri meni so znaki prihajali in odhajali kakor kateri dan. Je pa res tako kot pravijo, da v prvih 12 tednih narava naredi svoje, zdravniki prav veliko ne morejo. Če nimaš kakšnega temnega izcedka in se dobro počutiš, bodi optimistična! Tudi jaz zganjam paniko občasno, v prvih tednih sem pa včasih iz same skrbi kar bruhnila v jok...Mogoče so to hormoni. Raje misli na to, kako lepo bo ko boš imela štručko...

(odgovor članu linči 312)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2008 10:06:45   
Mišni
Ne, to je normalno, da ti znaki po določenem času izginejo.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2008 11:44:42   
girly
Nikar se preveč ne obremenjuj!Misli pozitivno! Če nimaš nobenih krvavih izcedkov ali krvavitev, hudih bolečin v trebuhu potem ni nobenega razloga, da bi mislila, da je plod odmrl. Če pa se kaj od tega pojavi, pa pojdi k svojemu ginekologu.Tukaj ti na taka vprašanja res ne moremo odgovoriti, ker kot so rekle punce, vsaka nosečnost je zgodba zase!Jaz recimo sem imela vse možne nosečniške znake, nekatere pa, če jim ne bi izostala M, sploh ne bi vedele, da so noseče. Vse je normalno! Tudi nihanje v izraženosti znakov, razna špikanja in podobno.

Ne beri toliko tukaj vseh zgodb, ki so se slabo končale, raje uživaj v user posted image , sprosti se, pocrkljaj se pri svojem dragem in počni stvari, ki te veselijo in sproščajo!

Pa srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?