|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   playstation
9.12.2008 12:28:34   
ljiljana
Imam petletnega fanta in pocasi bi gazacela uvajati v svet igric. Zanima pa me, ali kdo ve koliko stari morajo biti otroci za video igrice in katere mi svetujete. Playstation3 se mi zdi kar tezak, nimam pa pojma o tem. Ce mi kdo zna svetovati, bom zelo hvalaezna. Hvala in lep pozdrav, Ljiljana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: playstation
9.12.2008 13:16:35   
total
Naš je stra 4 leta in veselo igra z atijem playstation 2,super igrice,kupimo pa take da so res zanimive otroku..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ljiljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2008 13:26:30   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: ljiljana

Imam petletnega fanta in pocasi bi gazacela uvajati v svet igric. Zanima pa me, ali kdo ve koliko stari morajo biti otroci za video igrice in katere mi svetujete. Playstation3 se mi zdi kar tezak, nimam pa pojma o tem. Ce mi kdo zna svetovati, bom zelo hvalaezna. Hvala in lep pozdrav, Ljiljana

Ja, pri petih letih je res nujno potrebno otroka vpeljat v svet igric. RES NUJNO!
Drugače je pa kakšen WII dosti bolj normalen in dostopen kot Playstation 3, mislim, cenovno. Samo forsirat ti kot starš, se mi zdi napačno. Še sam bo dosti prehitro izrazil željo po kateri od teh konzol, ga ne boš rabila uvajati.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu ljiljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2008 13:32:00   
ljiljana
kje pa pise nujno? No comment.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2008 14:02:24   
African queen
Mi imamo playstation2 in psp (play station portable)in smo zelo zadovoljni,otroka(stara 6 in 8.5 let) uživata v igranju obeh!

(odgovor članu ljiljana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2008 21:04:15   
Olivija
Pri nas pa naš 32-letnik gleda Paystation 3, kao za tamale dve. user posted image

Sicer pravi, da je za petletnike mogoče res boljši WII.

Jaz si pa želim Nintedno DS.

Še to naša petletnica igra na internetu uptototen. - so čist fletne igrice.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 9.12.2008 21:12:02 >

(odgovor članu ljiljana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2008 21:05:48   
darja72
Ne morem, da ne bi komentirala. Vse raziskave gredo v smer, da so otroci predebeli, zamaščeni, motorično vse slabši, imajo povišan holesterol in pulz v mirovanju, pa še bi se dalo naštevat. Zakaj??? Meddrugim tudi zaradi tako pametnih staršev, ki pri petih letih uvajajo otroke v svet igric.user posted image user posted image user posted image

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu ljiljana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2008 21:10:15   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: darja72

Ne morem, da ne bi komentirala. Vse raziskave gredo v smer, da so otroci predebeli, zamaščeni, motorično vse slabši, imajo povišan holesterol in pulz v mirovanju, pa še bi se dalo naštevat. Zakaj??? Meddrugim tudi zaradi tako pametnih staršev, ki pri petih letih uvajajo otroke v svet igric.user posted image user posted image user posted image

Ni res! Sem ravno brala Spiegel Spezial na temo otroci in razvoj - lepo piše, da ni nobenih težav, če otrok uživa moderne medije v zmernih količinah. Pač ga ne pustiš, da ravno po 3 ure na dan visi na računalniku ali pred TV-jem.

Naša je mogoče 2-3x na mesec na internetu ali pa igra kakšne igrice na računalniku.

Pa za debelost rabijo tudi še kaj drugega kot pa igrice. user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 9.12.2008 21:13:32 >

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2008 21:13:34   
kaya2007
darja, jaz pa mislim, da je vse ok, če je v mejah normale...jaz sem tudi imela nintendo kot otrok, pa nisem zato nič manj letala naokoli in se vozila s kolesom...za deževne dni pa čisto prav pride še kakšna dodatna zabava.
pri nas imamo playstation2 in nintendo DS (ne za tamalo, ona je še premajhna), sicer oboje igrava zelo zelo poredko, ampak sem vseeno navdušena nad igricami user posted image  če bi kupovala za otroka (kao user posted image ), bi pa sigurno vzela nintendo wii...ker imajo veliko več igric primernih za otroke, tudi način igranja je pomoje lažji za otroke...pa še zdaj se spomnim, kako smo mi uživali v iganju super maria, ki je za wii tudi spet na voljo user posted image

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2008 21:39:47   
darja72
Prosim, nikogar ne obtožujem. Vsak pač dela po svoji zdravi pameti in presoji. Najbrž res ni problem parkrat mesečno. Problem, ki vidim jaz je, da starši zavestno otroke potiskajo v svet igric. Ponavljam, kako kdo želi. Ampak posledice prepogostega konzumiranja so res neugodne.
Tudi sama sem hotela za novoletno darilo mladičku kupiti Malega vedija. Pa sem se globoko premislila. Rajši vidim, da smo v naravi, se igramo, pogledamo kako risanko.
Avtorici teme se opravičujem za smetenje. Pa tudi nasveta okoli nakupa nimam, na žalost ali pa na srečo.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2008 8:40:54   
ljiljana
pri mojmu sinkotu sem opazilča, da se je zacel zanimati za te stvari, tako ko gremo v trgovino, pa se ustavi, pa prova...Mi smo v naravi vsak dan, tudi ce je dezevno, non stop na kolesu, rolerjih, ampak ko je kaksen dan dez in namzmanjka idej, s3e mi pa to zdi prav fajn. Mogoce se motim... Hvala vsem, ki ste mi pomagale.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?