Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 8:55:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
o hudo ej... a misliš da ga je mogoče tok na wc tiščal, da je samo začasno položil paket in ga potem pozabu??
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 8:57:23
|
|
|
|
vilincka
|
Ma ne. Sam enmu se je mudil na WC pa je paket pač odložil pred vrata. Saj bo prišel mimo in ga pobral
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 8:59:27
|
|
|
|
Najaa
|
Poklič na pošto in povej, da je pri vas en paket. Naj sami zrihtajo.
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 9:06:53
|
|
|
|
*mačka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vilincka Ma ne. Sam enmu se je mudil na WC pa je paket pač odložil pred vrata. Saj bo prišel mimo in ga pobral vrata od wc so zaklenjena, tko da lahk sam zaposleni hodmo tko da to ni to
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2008 9:20:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 10:06:17
|
|
|
|
sanja nk.
|
kaj pa če je nekdo bombo podstavil pa si ti zdej to premaknila
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 11:02:59
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Potem pa je pač usoda hotela da ta paket dobiš ti . Mogoče pa so kaki everčki not
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 12:23:31
|
|
|
|
marjetica23
|
ma ne ubadej se s paketom ,tam ga pust ,kaj te briga
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 15:25:51
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz jo kapiram, mene tud raz**ijo poštarji, k se jim nič ne da. A je tko težko vprašat, madoniš.
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 16:44:04
|
|
|
|
Lilu23
|
Poštarju mora nekdo podpisat v dostavni knjižici prevzem paketa... V primeru, da naslovnika ne najde se paket vrne pošiljatelju, kar je za pismonošo najbol enostavno, saj s tem nima nobenega dela, ker vse to opravi obračunski delavec.... ne vem no... Pa da so leni se tudi ne bi lih najbolj strinjala... Ne me "zbombardirat" nisem mislilia nič slabega, ampak poznam njihovo delo...
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 16:54:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Poklič na pošto in povej, da je pri vas en paket. Naj sami zrihtajo. se strinjam, jz bi jih tud kr poklicala in rekla da nej pridejo to iskat, drgač bo romalo v smeti
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 17:06:51
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23 Poštarju mora nekdo podpisat v dostavni knjižici prevzem paketa... V primeru, da naslovnika ne najde se paket vrne pošiljatelju, kar je za pismonošo najbol enostavno, saj s tem nima nobenega dela, ker vse to opravi obračunski delavec.... ne vem no... Pa da so leni se tudi ne bi lih najbolj strinjala... Ne me "zbombardirat" nisem mislilia nič slabega, ampak poznam njihovo delo... Se strinjam, ne kar tako vsepovprek pljuvat po poštarjih. Kaj pa če je kateri od njih vaš oče Ok, mal heca mora bit.
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 17:12:03
|
|
|
|
marjetica23
|
en poštar pri nas pa slabo vidi in kar naprej daje v naš nabiralnik ,kar od enga pisma ,pol jih pa nesem na pošto,ker vem ,da tega ni naredu zanalašč ,ker slabo vidi
< Sporočilo je popravil marjetica23 -- 9.12.2008 17:23:34 >
|
|
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 9.12.2008 17:25:19
|
|
|
|
Rožica I
|
Poooooštaaaar zvoooooniiiii saaaaaaamo 2x....
|
|
RE: Tko to delajo poštarji????? 10.12.2008 10:10:59
|
|
|
|
*mačka*
|
Jst jih ne kritiziram! Sam pač sm napisla kaj se je zgodil - pa me pač zanima če še ktera ve za kakšno tako oz se ji je zgodil da kdaj kej ni dobila pa tko... Ne vem no al so take njihove "napake" pogoste al...???!!!??? Če bi vedla da se to pogosto dogaja pol raj sama kej pomembnga pelem ko da dam na pošto
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?