|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko sladkorja
8.12.2008 21:54:43   
Anonimen
pojutrišnjem imam meritev sladkorja v krvi...koliko moram ga dat v vodo?50gramov?v koliko dl vode?sem pozabilauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko sladkorja
8.12.2008 22:06:17   
majska pikica
v 1/4 litra tekočine 50g sladkorja na tešče čez eno uro pa mora bit odvzem.
je pa sila nagnusno popit če ne maraš sladkih sokov jaz sem komaj popila ampak je šlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2008 8:04:24   
Blueeyes
a to morš sam doma narest al kaj?? a to ti ne naredijo kar v ZD?

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2008 8:33:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: majska pikica

v 1/4 litra tekočine 50g sladkorja na tešče čez eno uro pa mora bit odvzem.
je pa sila nagnusno popit če ne maraš sladkih sokov jaz sem komaj popila ampak je šlo

a tako..meni je 50g glukoze raztopila le v 1,5 dcl vode...pa še to tople, iz pipe..Fuj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2008 9:06:30   
naia
glede količine vode je čisto vseeno, pomembno je da spiješ 50g glukoze, ker itak tisto uro, ko čakaš, da ti vzamejo kri, lahko piješ vodo...drugače pa res anonimna...kaj ti to misliš sama doma jemati glukozo ali kaj...to ti oni tam zmešajo v ZD...nič sama ne delaš...drugače je pa men ta 50g kar šla, tista naslednja 100g...user posted image ...je pa šla v smeti...po 10 minutah sem vse pobruhala...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2008 9:17:03   
akin
Ko greste na test z glukozo in če imate probleme s tem, kako to dol popit, je dobro, če s sabo vzamete limono in si jo stisnete not. Jaz sicer nisem imela težav s pitjem tega, ampak mi je že za na prvi test sestra svetovala, da prinesem limono s sabo. Na drugem (100g) na polikliniki so me pa tudi prav vprašali če imam limono s sabo. Še vedno je potem to zelo sladka limonada, ampak verjetno vseeno lažje prebabvljiva kot le sladka voda :)

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2008 9:43:45   
Anonimen
NAIA glede tega kje vzet in če sem jaz to sama vzela naj ti povem da mi je moja G na listek napisala količino sladkorja in tekočine torej sem morala preden sem šla na odvzem to popit sama doma.Da pa je to tako pa potrjuje verjetno tudi vprašanje sestre ki mi je jemala kri koliko časa je preteklo od zaužitja tekočine z sladkorjem. Je pa res da drugi test pa dobiš 100g glukoze katero ti dajo v laboratoriju

(odgovor članu akin)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2008 10:35:18   
naia
to pa res prvič slišimuser posted image ...se opravičujem...pri nas na polikliniki ti oni dajo in si tam pri njih to eno uro oz. tri ure...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2008 14:07:23   
majska pikica
tudi jaz sem morala doma si sama pripravit in potem it na odvzem.Je pa res da pa imam jutri ponovno odvzem in mi je G rekla da mi bodo tam dali nekaj mislim da sama ne ve kaj. Tako je v MB za drugod pa ne vem

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2008 15:56:34   
Vesnozaver
prvic slisim, da bi si sama morala kaj pripravljat, sem pa bila na kratkem in dolgem testiranju in  obakrat mi je sestra pripravila 'napitek', je pa ze limonin sok tudi ona notri  dala, da je bilo lazje spit.  Laboratorij v Mb, nasproti sodisca. majska pikica kje v mb si ti bila?

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2008 16:24:06   
majska pikica
nasproti sodišča je pa moja G dr. Kolaričeva in ravno jutri imam ponoven odvzem samo v UKC MB. Pa je sigurno tako saj sem si še tehico morala kupit da sem zjutraj vagala sladkor. Res se sliši to malo smešno ampak ne vem kaj bi imela od tega da bi lagala.Je pe tudi ena pred menoj imela enako.Verjetno je razlika samo v tem kdo je tvoj G.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.12.2008 17:12:18   
Vesnozaver
pikica nisem rekla, da lazes, ampak da prvic to slisim, kar res. Je pa zanimivo, da je isti laboratorij in drugacni sistemuser posted image  Moja g je Zavrsnikova.

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.12.2008 17:49:14   
majska pikica
Vesnozaverka
Saj nisem mislila s tem da ti praviš da lažem ampak se že meni zanimivo zdi da sem mogla jaz sama to doma spit.Ne me narobe razumet nisem tiste sorte ki bi koga napadala zato se ti opravičujem če sem bolj tako reagirala.Tako da brez zamere. Bi bila pa zelo vesela če bi mi lahko povedala ali še Završnikova sprejema.Pa lep pozdrav

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.12.2008 19:59:50   
Anonimen
imam privat g in mi je reko naj sama zmešam in čez 1 uro pridem

Neposredna povezava do sporočila: 14
9.12.2008 21:38:21   
Vesnozaver
pikica nic hudega, je tak ze prevec hude krvi kdaj na kaksnih temah tu, srecke nosecke pa bomo ja pazle deuga na drugo da se ne jezimo prevecuser posted image  
Če završnikova se sprejema pa nimam pojma, zal.
Zelim ti lepo nosecnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?