sicret
|
Drage moje punce! Velikokrat sem prebirala vaše komentarje...hujšanje gor, dol, dieta sem, tja....dokler se nisem sama odločila, da se tudi jaz vključim vaši skupini in se na nek način potolažim, da nisem edina, ki imam problem --- kile!!!!! Pred kakšnim pol leta sem imela zelo lepo postavo, ampak jaz tega nisem opazila (171/60), vedno sem se obremenjevala kako sem debela in izvajala nekakšne diete, dokler nisem prišla na težo 72 kg.Res je kaj pravijo, bolj se obremenjuješ, bolj imaš željo po hrani, bolj si na dieti, bolj sem hodila na vakumske drenaže, več je JOJO učinkov! Stara sem 23 let, delam v bolnišnici kot administratorka, torej je moje delo sedeče, seveda je večina špeha šla na mojo rit in po vakumu še več celulita. Zelo veliko sem prebrala o zdravi prehrani, kaj jesti, kako.... če bi le to moje znanje uporabila, bi bila spet takšna kot sem bila pred pol leta....ampak jaz sem preveč LENA! Glede na to, da sem končala vezo pred enim letom (7 let) sem seveda samska. Ampak veste kaj je problem zdaj, ko spoznam fanta...? Da se počutim manj samozavestno, ker imam veliko rit, celulita na tono in se raje izmaknem bližnjim srečanj. - KAKO SEM SMOTANA, ampak smo pa včasih res čudne - PRIZNAJTE! No in kaj sem se odločila....ne mislim,da bom zdaj ne vem kakšne diete izvajala....pomembno je, da se gibam in tudi če je zima, da delam do 16.oo ure in ko pridem domov je že tema, bom vsak dan izvajala hitro hojo, da bo pulz nad 145. Mislite da bo kaj... Res punce, mormo nekaj storit zase, da se ne bomo vedno smilile same sebi, joj kakšna sem, ..... ne rabimo diete, le malo več gibanja ... (pa kakšen košček sladkega in kruha manj).... Se morda moti.... Katera je z mano??? Uspelo nam bo na zdrav način priti do naših ciljev ..... In zakaj takšna izpoved....zato, ker enostavno moram izpovedat nekomu mojo zgodbo, ker vem, da je med vami tudi oseba, ki ima enak problem, kot jaz in skupaj si lahko pomagamo, svetujemo, motiviramo... Ne rabimo dr. Pirnata, pa Linea Snello, pa ne vem koga še.... same lahko dosežemo cilj, rabimo le podporo druga drugi... maja
|