|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Katero sadje na začetku
8.12.2008 17:43:05   
simona2
Jaz sem zaradi refluksa in počasnejšega napredovanja v teži  začela z uvajanjem goste hrane že takoj, ko je dopolnila 4 mesece in 1 teden.  Drugače sva se polno dojili in še še naprej dojiva, čeprav z manjšimi težavami in občasnim odklanjanjem. V soboto sem začela s korenčkom in je ful lepo pojedla. Tudi včeraj sva jedli korenček in se povrhu podojili. Danes sem ji skuhala jabolko in ker se mi zdi, da je frajlici všeč hrana na žličko in se nekam čudno doji (ves čas se zaletava in ji moram večkrat menjti dojke, da se podoji)sem jo najprej podojila (pojedla 100) in povrhu je pojedla še 70 jabolke brez problema v 5 minutkah. user posted image user posted image  Sem bila ful vesela, ker sem imela toliko težav s prvo, ki še sedaj pri treh letih ne je skoraj nič. Zanima me katero sadje ji še  lahko ponudim tako kmalu. Naslednji teden sem mislila še hruško (tudi kuhano), potem pa mi je zmanjkalo idej. Kaj pa banana? Ali ni malo prezgodaj, morda tam okoli 5 meseca ali še kasneje?

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Katero sadje na začetku
8.12.2008 17:51:42   
ribica.
komot daš banano, jaz sem jo svoji prvorojeni tud, ker takrat je itak bila "moda" da se začne uvajat gosto hrano pri doplnjenih štirih mesecih. Ni bilo problemov.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2008 19:41:45   
inesc
Se strinjam. Banano kamot. Si morda pomislila, da bi najprej začela z zelenjavo, glede na to, da sadje itak večinoma jejo, ker je sladko??

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2008 20:31:46   
simona2
Ja saj sem začela s korenčkom, pa nadaljevala bom z blitvo in bučko. Jabolko sem dala za vmes. Potem pa bom dala zopet hruško po zelenjavi, pa bomo tako ali tako že stari pet mesecev. Potem pa še banano.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2008 22:30:50   
Anitka
Banana, kaki, melona.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2008 22:34:35   
frutka_
Glede na to kako škropljene so banane bi jaz počakala. Saj pa je jabolko čisto OK. Kombiniraš jabolko s korenčkom, jabolko s hruško, jabolko z rižekom,...

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?