|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Padec iz otroške posteljice
4.4.2005 8:31:06   
Anonimen
:(( :(( :(( :(( :(( :((
Včeraj popoldne mi je tamala splezala na oblogico v posteljici in se zvrnila direkt na glavo!
Hvala Bogu da je posledica samo buška, ampak tok mi je hudo!!!!! Čist sem bla iz sebe in takoj smo strgali oblogico stran!
Posteljico imam čist dol spuščeno in res mi ni jasn kako je splezala!

Tud posteljice niso več varne :((

Pazite na :angel:
l.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
4.4.2005 8:53:39   
lutka
Ja,kaj vse jim rata........včasih se tudi jaz vprašam KAKO?:zmeden::)-:)-:)-:)-

Tudi pri nas se zadnje čas dogaja čudo stvari in se mi zdi da nisem več tako pametna,da bi pogruntala pamet naših malčkov.Prava mala:hudicek:sta.Ko se mi zdi,da me pri njiju nič več ne more presenetit,glej ga:hudicek:me presenetita:((:((:((:((:((:((:((:((

lp:kuza::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2005 9:00:09   
Anonimen
Moj moj je tudi začel plezati trako, da bi najraje se zvrnil preko ograje na tla, kot pa šel okoli. Malo je len.:duda:
Me je tako strah, ko dela take akrobacije.

:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.4.2005 9:31:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2005 9:34:45   
Anonimen
Mislim, da ni otroka, ki ne bi vsaj enkrat padel iz posteljice, postelje, kavča, previjalne mize, stola, celo iz vozička...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
4.4.2005 12:18:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2005 9:37:45   
Anonimen
Darja jaz sem odsranila oblogo za glavico in sedaj ne more ven splezat, posteljice pa ne morem čist na dno spustit, nima več predvidenih lukenj, lahko pa jih zvrtamo.
Hvala za predlog

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?