|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spolnost
4.4.2005 8:15:13   
enita
Drage punce!
Zanima me kako je glede spolnosti med nosečnostjo. Sem na začetku nosečnosti 5t (in prvič noseča) in me zanima kako je s spolnim odnosom tekom nosečnosti! Bojim se da ne bi bilo kaj narobe če bi imela odnose.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spolnost
4.4.2005 8:31:08   
KMALU
malo poglej pod prvic noseca, mislim da smo ravno tam pisali o tem...
V prvih tednih previdno - sploh ce imas rizicno nosecnost..., drugace pa uzivaj.
Ce ti pa ne pase pa tega ne pocni - v glavnem, poslusaj svoje telo..

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spolnost
4.4.2005 8:38:59   
lelaval

če nimaš težav oz.ti jih G. ne odsvetuje, potem lahko do poroda uživaš v spolnosti.

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spolnost
4.4.2005 9:26:41   
tulipan
Poglej na forum 1.noseča, tema je tam obdelana!
Sicer pa čestitke!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spolnost
4.4.2005 10:35:04   
smeja2
Mene pa neki zanima!
Slišala sem, da proti koncu ni dobro da ti tvoj ljubi spermo 'not spušča', ker to baje pomaga za pospešitev poroda (razen če je to namen).
Kako pa je s tem prej? Pa zarad kakšnih vnetij? Jaz sm naprimer zdej šele v 17 tednu! Kako ste prakticirale? Sta uporabljala kondome al kaj?
Jaz s kondomom zgubim vse vesele!

LP
smeja

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spolnost
4.4.2005 13:21:01   
sasna
Hojla, jz mam se dobr teden do roka in tud sama sm bla zlo ferbčna kako je z odnosi v zadnjem mesecu...
v glavnem...men je G.rekla, da če mi paše sploh ni nobenga problema, svetovala je le, da preveč ne skačem in naj bo raje možek bolj dejaven...tko, da kar pogumno:)

p.s. baje je orgazem kot nekaksna masaža za otročka;)

PA ČESTITKE:bravo:

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?