Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!! 4.4.2005 7:36:57
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Danes se začne ob 16h in 18h,za dopoldne pa nisem zihr če je tud dons. Če pa nimaš časa pa ni panike,ker današnje predavanje govori o vsebini drugih predavanj.Živ dolgčas.Cela mat. šola se mi zdi preveč dolgočasna,zato ker preveč dolgovezjo,vse to bi lahko povedal v skrajšani obliki.No,pa pustmo to. Da boš vedla kdaj so druga predavanja pa pokliči na 01 5226048 od 13.00 do 15.oo al pa če ti bo kakšna RR povedala kdaj so. Lp Anja
|
|
|
|
Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!! 4.4.2005 8:17:25
|
|
|
|
Grascakinja
|
Rozi, a si se že prijavila? Veš da moraš najprej dopoldan enkrat med 7-15h po nalepke za materinsko šolo?
|
|
|
|
Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!! 4.4.2005 9:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes je samo ob 18ih v taveliki predavalnici v tastari porodnišnici (tko meni piše na prospektu). Za dons ni nujno, da imaš nalepke. Važno je, da jih prineseš 1x potem naslednjič. :)- :)- jest imam pa to že za sabo :)- :)- T.
|
|
|
|
Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!! 4.4.2005 10:49:24
|
|
|
|
Naja31
|
Prvic je vedno ob 16h in 18h, potem ta pa dva dopodlnaska termina in dva popoldansa. Na prvi uri zves v bistvu bolj kako sola poteka in dobis urnik predavanj za v naprej, tako da ni nic hudega, ce te ne bo. Nasklednjic ko bos prisla, povej sestri, da twe prvic ni bilo, da te zapise v katero skupino hodis. Pa tudi ce kasneje manjkas na kaksnem predavanju ni panike, lahko prides samo na to predavanje naslednji mesec. Prisotnost preverjajo samo pri dveh predavanjih;: o porodnih dobah. Tudi nalepke ni nujno, da nimas prvic. NAslednjic pa ze opozarjajo kdor ni prinesel nalepk. Ni pa res, da je cela materinska sola dolgocasna. Meni so se kaksna predavanja zdela zelo zanimiva. Preskocila sem edino psihologa. Lp, Naja :nosecka: se 7 dni
|
|
|
|
Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!! 4.4.2005 10:50:09
|
|
|
|
Naja31
|
Joj, koliko tipkarskih napak..... Groza:)-
|
|
|
|
Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!! 4.4.2005 11:07:56
|
|
|
|
Maša
|
JOj,...jest pa se ne morem odločiti ali naj grem v Lj. ali v Kamniku!?:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!! 4.4.2005 11:34:09
|
|
|
|
rozi81
|
O kakšnih nalepkah to govorite? To so nalepke za kaj in kje se jih dobi? Pa sigurno je kej za plačat in kok? Joj jst čist nč ne vem zato mam tok uprašanj. Lp S
|
|
|
|
Materinska šola, danes, LJ, nujno prosim!!!!!! 4.4.2005 11:55:16
|
|
|
|
Maša
|
To je v bistvu samo zaradi evidence; v pritličju porodnišnice je sprejemna pisarna in tam se greš v bistvu prijavit- in na nalepki so v bistvu napisani tvoji podatki-ime in priimek...te nalepke predvidevam daš potem na predavanjih! So pa zastonj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?