|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in barvanje las
7.12.2008 19:02:42   
Nepoznana
Živijo!

Sicer (še) nisem nosečka, ampak vseeno me muči eno vprašanje (če ste že kje omenjale, se opravičujem, jaz nisem zasledila govora o tem).

Torej, slišala sem nekje, da si v nosečnosti ni pametno barvati las, ker baje tiste škodljive sestavine barve pridejo v kri in posledično (lahko) škodijo otročku.

Koliko je resnice na tem? In kako ste ravnale oz. ravnate ve? Glede na to, da si že zelo veliko žensk barva lase, sklepam, da je med vami tudi kakšna takšna.

Že vnaprej hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in barvanje las
7.12.2008 19:06:06   
naia
živjo, sama se celo nosečnost barvam...kaj pa vem...verjetno škodi tok k izpušni plin k ga vohaš k greš v trgovino...moje mnenje...

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2008 19:09:08   
Anonimen
Lahko se barvaš ,to so stare vraže

(odgovor članu naia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2008 19:09:13   
vesela veselka
tudi mene je to zanimalo, a ker sem glede tega dobila različna mnenja - nekateri pravijo, da se lahko brez problemo barvaš, drugi spet da je boljše da ne, sem se jaz odločila da se v nosečnosti NE BOM barvala. Kaj pa vem, mogoče zato, ker sem velik ziheraš in sem mnenja ''eh, saj bo še čas za barvanje'', otrok je na prvem mestu. 

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2008 19:09:59   
daisyb
živjo,

jaz tud ne vem koliko škodi....in sem tudi že pomislila na to. na začetku, ko nisem vedela, da sem noseča sem se barvala....in mislim, da se bom zdaj tudi....razen, če mi kdo striktno ne bo odsvetoval barvanja las. vsaka dva meseca pa skor bi mogla...že tako imam občutek, da mi nikamor ne stojijo...in je vse narobe z lasmi. če se ne bom mal zrihtala bo še slabš:-)

lp,

daisy

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2008 19:32:45   
zmajaz
Jaz sem se v 1. nosečnosti barvala - zdaj se pa tudi. Je pa res, da mi frizerka vedno da preliv, ki je že v osnovi manj škodljiv, in ne prave barve.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2008 19:50:13   
kamilija
Ja pravijo, da se barva zaradi hormonov lahko spremeni. Jaz sem se celo nosečnost barvala, pa se mi ni nič spremenila. Je pa res, da mam črno barvo.
Sej takrat, ko maš menstruacijo ti tudi kao lahko drugače prime.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2008 19:55:23   
*Junona*
Jaz se barvam na črno, ker imam ogromno sivih las, čeprav sem stara 24 let. Je pa res, da mi ne prime črno, ampak rjavo rdeče. Res smešno.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2008 21:20:37   
pipi
Meni je moj ginekolog, pa ni kaksen "salabajzer", v prvih dvanajstih tednih barvanje odsvetoval.

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2008 21:26:00   
Anonimen
jaz sem se pobarvala ko sem bila kaj pa vem , ene 15 tednov noseča, pa bi se zdaj spet morala, pa sem v 28.tednu. Tudi sama se sprašujem kaj je na tem, imam pa svakinjo frizerko in pravi da da to nima nobene zveze...kaj pa vem. Malo bom še počakala. Kar pa se tiče kako barva prime, sem pa tudi jaz opazila, da mi je barva namesto črne prijela bolj na rjavo, je res da vedno zraven črne dam malenkost rjave barve, pa sem se spraševala, ali je kriva nosečnost, ali sem preveč rjave dala user posted image user posted image user posted image

Sivi laski so problem...vsaj pri meni....user posted image user posted image user posted image pa si jih raje populim, če kak ven spredaj štrli, pa mi svakinja pravi- kar delaj to, pa ti vsakič tam 3 zrastejo user posted image

(odgovor članu pipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2008 21:27:19   
Anonimen
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1035228,1035341#msg-1035341

http://med.over.net/forum5/read.php?19,954212,954212#msg-954212

(odgovor članu pipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2008 21:27:44   
zmajaz
Mah - če pomisliš, kaj ene delajo sebi in svojim user posted image , ko kadijo ko turki in pijejo cele litre kave, potem je eno barvanje las mačji kašelj. user posted image

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2008 21:55:25   
Nezy85
Barve so škodljive, ampak da bi želev priti do kakšne zastrupitve oz. česarkoli
bi se morav  barvat vsaki 3-dan da bi tiste nevarne snovi res prodrle v kri in
začele delovat na plod, res pa je da v času nosečnosti težje primejo!!user posted image
Tak da se lahko komot barvate!user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2008 9:57:00   
bskrle
Po moje je barvanje bolj škodljivo za lase, v nosečnosti se lahko spremeni kvaliteta las. Sama se ne barvam.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?