|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaginalno vnetje po ovulaciji??
7.12.2008 18:15:04   
divans1
Pozdravljene. Po ovulaciji sem bila na pregledu pri ginekologu in takoj drug dan me je začelo srbet tam dol, tko da sm prepričana, da sm to tam fasala, ker nisem še nikoli tega imela. Mažem se s canesten kremo, pa kopeli si delim iz rmana, upam da bo kej pomagalo, ker to je pa res skrajno neprijetno. No mal je že bolš. Zanima pa me, če je vseeno kakšna možnost zanositve, al se je zaradi tega že vse uničilo tam notr???user posted image user posted image Hvala za odgovore!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaginalno vnetje po ovulaciji??
7.12.2008 18:47:00   
Ploha
možnost zanositve je,...ker je mene tudi skrbelo,...vnetje se mi je pojavilo kakšen teden po menstrusciji pa sem vseeno zanosila in to v prvo,..tko da pomoje nimaš kaj skrbet,...samo če je vnetje neprijetno, da te srbi in peče se pojdi raje pokazat G, da ti da kakšne svečke

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2008 20:45:04   
druga
tudi meni se je enkrat to zgodilo, da sem po pregledu pri G dobila vnetje...kako je to mogoče? zdelo se mi je, da bi si naj G umivali roke, nosili sterilne rokavice in za vsako pacientko uporabljali sterilni pribor....pa se vseeno to zgodi...kaj naj potem grem spet nazaj na pregled, če pa sem že na prvega tako dolgo čakala????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2008 21:43:49   
Anonimen
Pozdravljene!
Kadar sem jaz imela vnetje nožnice sem dobila pri osebnem zdravniku Gyno-Daktarin svečke (za 7 dni).Nato so se mi vnetja veliko ponavljala in mi je os.zdravnica svetovala da si kupim čajavčevo olje(kupi se v naravnih trgovinah,jaz ga imam od Just-Tea tree).Nakapljala sem si ga malo na tampon(5-6kapljic),ga dala v nožnico,pustila čez noč in vnetja nisem imela že dve leti.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2008 8:23:24   
Ploha
druga; če imaš vnetje, naj bi te G v čim krajšem času pregledal oz. naročil na pregled, to itak da ne morš čakat 3 mesce....mene približno v 5 dneh, včasih sestra reče naj kar pridem še isti dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2008 13:41:26   
kattix
Ta vnetja se mi zdijo čisti nekaj normalnega. Zelo neprijetno srbi.
Jaz sem se vedno odpravla k ginekologu. To ni navadno vnetje ampak so glivice.
Zdravi se pa jih s canesten tabletami, ki se jih s palčko vstavi v nožnico. Mislim, da so v škatlici 3 tablete, ki jih moraš dnevno vstavljati. Pa še malo kreme canesten pa je v slabem tednu mimo.
Tudi spolni odnosi niso prijetni s tem, še slabša novica je špa to da so prenosljive na partnerja
če imamo v tem času odnoseuser posted image

Ampak ok...glavno da mine;)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2008 17:09:44   
druga
moje izkušnje glede vnetij in pregledov pri G so nažalost take, da me je sestra vprašala kaj bi rada (seveda neprijazno) in ko sem ji povedala, da imam vnetje, me je samo na hitro odpravila z receptom za canesten kapsule in je rekla, naj si še kremo kupim....da bi prišla k zdravnici pa tak al tak ni bilo šans, ker se ji je to zdelo nepomembno...

ko sem ene 3x bila na tak način odpravljena, sem si potem šla kr sama v lekarno po canesten kremo, delala pa sem si tudi razne kopeli in se malo pozanimala na internetu o naravnih sredstvih, pa moram rečt, da zdaj že 2 leti nimam problemov z vnetji...

no, pa G sem seveda tudi menjela vmes - čeprav sem pa to vnetje, o katerem sem v prejšnjem postu pisala, dobila pri tem novem G. user posted image

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?