Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VROČINA 9 DAN-nadaljevanje 7.12.2008 15:37:44
|
|
|
|
hanita
|
No pa smo pristali v bolnici, ker vročina ni nehala. Od petka zvečer dobiva sumamed a ni nič boljše, vročina se po intervalih še kar ponavlja, naraste v pol ure iz 37 na 39. pravijo, da sigurno ni nič hujšega, bomo vidli, bla bla, ma zdej sem pa že obupana. Naj bi šlo za vnetje ušes, ma nekaj bi sedaj že primlo. Kadaj bodo nardili še kašno preiskavo? Pismo, da je treba tolko čakat. Malo sem se potolažila, sedaj ko berem , da se te stvari pač dogajajo, a na momente me prime obup in začnem kar jokat in pomislim na najhujše. Bogica je pa že prav končana in se mi tako smili.
|
|
|
|
RE: VROČINA 9 DAN-nadaljevanje 7.12.2008 16:16:01
|
|
|
|
Mišni
|
A to ste na infekcijski ali kje? A sumijo adenovirus? Če AB ne pomaga, je najbrž virus, pa teh adeno virusov ima trenutno kar pecej otrok. Moj ga je tudi enkrat imel in smo bili na infekcijski na preiskavah. Sicer niso nič odkrili, ampak so rekli, da je najbrž bil adeno virus. Vem pa, ja, kako otrok izgleda po toliko dneh visoke temperature. Bogi je, ja. Ampak saj zdaj bo pa moralo počasi iti na bolje. Po 10 dneh naj bi šlo. Saj bo, po moje bo že jutri bolje, boš videla. Držim pesti.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.