|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.4.2005 20:17:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaščita pred klopi in soncem
3.4.2005 20:21:09   
Anonimen
Na žalost ne vem, bi pa rada samo to dodala, da so KLOPI ŽE!!! Danes sem enega linčala ki je po Ani lezel :grrr:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2005 20:48:13   
CUKRČEK
Dvomim, da obstaja taka krema oz. vsaj slišala še nisem zanjo.

Sem pa ugotovila, da so otroške kreme za sončenje prav prekleto drage:(

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2005 20:53:21   
Gina
A kakšne ve, katero kremo proti klopom sploh lahko uporabljaš za 1 leto starega otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2005 21:19:20   
Anonimen
Ja, Bagi, od Justa je ta krema. Čakaj malo, bom mamo poklicala, da jo vprašam, če ve, kaj je zaena. Jo ima pa v Tržiču na vikendu, tako da ne vem, če bo ta trenutek vedela, ker je doma, v Kranju. Že kličem.

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2005 21:45:47   
Anonimen
No, zdaj sem jo končno dobila, je imela seveda zaseden telefon. Moja mati je že precej sklerozna, tako da sploh ne vem, da ima to kremo. Se je zelo čudila, da ima kaj takega, in se ji je zdelo neznansko fino, ko sem ji povedala en tak "nov", razveseljujoč podatek... Tako da pred naslednjim koncem tedna ne bo nič z imenom te kreme. Samo kolikor se je jaz spomnim, sploh ne vem, če ima kako ime. Po moje je samo zaščitna krema za sonce, vem, da je faktor 15 in da je v tubi. Potem pa te Justovke zraven še povejo, da je to posebna krema, ki ima zraven še naravno zaščito pred klopom oziroma vsebuje izvlečke zelišč, ki tem golaznim smrdijo. Če poznaš kakšno (pa ne golazen, kakšno gospo), ki prodaja Just, ti bo gotovo vedela svetovati.

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2005 21:54:29   
TaRe*
O splišni,hvala ti.Tudi sama sem ravno o nečem takem premišljevala.:bravo:
Bi pa prosila,če res katera prodaja justove izdelke,al pa koga pozna,ki jih,da pove kakšno številko.Jaz bi imela kar nekaj stvari,pa nikogar več ne poznam v tem poslu.:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
3.4.2005 21:56:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2005 21:58:30   
Jančika_
Obstaja še ena, videla sem jo v lekarni, pa se niti pod razno ne morem spomnit, kako se ji reče. Je pa od ene znane firme...:zmeden::zmeden::zmeden:. Joooj, luknje v možganih:hudicek:!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
3.4.2005 21:59:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2005 22:04:43   
Jančika_
:)-:((:)-:((:)-:((:)-

(Tole pomeni, da mi solze tečejo od smeha).

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2005 22:09:02   
Anonimen
Za klopni meningitis eni pravijo od dveh let naprej, eni pa od enega leta. Meni je v glavnem pediatrinja rekla, da v Avstriji cepijo vse otroke, ker je to tam obvezno cepljenje in da ni menda nobgenega stranskega učinka. Jaz Tiborja še nisem dala cepit. Sedaj mu je sicer nehalo teči iz nosa, prehlajenih namreč ne cepijo. Dokler bova na vrsti, če ga jutri naročim, bo pa itak spet prehlajen. Saj veš, vrtci.

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2005 22:11:15   
Anonimen
Aja, če pa tista Juzstova zadeva res pali, pa ne vem. Naj bi. Tako Justovi zastopniki. Tiborja sem mazala z njo, pa klopa ni imel. Ampak res je, da ga tudi z vsemi zvarki prešpricam, še poleg te kreme. Ziher je ziher. Ko prideva domov, gre direktno v banjo. Je ves grenek.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
3.4.2005 22:16:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2005 22:22:47   
Anonimen
Ja, tako je zadnjič meni una teta, ki prijavlja, po telefonu rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2005 9:44:41   
Anonimen
jaz poznam eno prijetno gospo iz LJ ki prodaja justove izdelke. Če katera rabi, naj mi piše privat in ji dam tel.

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2005 9:50:41   
Lenny
Bagi, mi smo lani namesto dveh "namazov" uporabljali poleg kreme za zaščito pred soncem Hansaplast-ove obliže, ki varujejo pred klopi in ostalimi bauci. Se je kar obneslo, pa ni ga bilo treba dvakrat packati.
Mimogrede, tudi mi še čakamo na zeleno luč za cepljenje, ker nos ni čisto suh. Upam, da ne bomo zamudili.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
4.4.2005 12:27:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.4.2005 17:16:02   
Jančika_
Pa dej nehi noooooooooooo :)-:((!

Neposredna povezava do sporočila: 19
9.4.2005 23:07:18   
Gina
No, zdaj sem izvedela, kako se imenuje tisti sprej od justa, ki ga imaš lahko proti klopom, komarjem in za na sonce. Ima zaščitni faktor 3, res bolj nizek, koliko smrdi klopom in komarjem pa ne vem. Bom probala, sem ga naročila. Imenuje se Losion za sončenje 3, notri ga je pa 75ml.:):)

Neposredna povezava do sporočila: 20
9.4.2005 23:16:14   
Anonimen
Ja, Gina, saj res. Jaz sem tudi pred dvema dnevoma bila na vikendu pri mami in že uporabila to zadevo. Ja, točno tako, kot si napisala. Skozi pa sem imela v mislih, da je višji zaščitni faktor. Pa je res samo tri, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?