|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpadanje las
6.12.2008 11:03:53   
tajtaj
Živijo!

Sem noseča. Imam dolge lase (10 cm čez rame). ZELO mi izpadajo in so ZELO tanki in redki.

Ali ima katera s tem izkušnje?user posted image

Če ne, ali imate nasvetuser posted image , kako naj si lase ojačam, ker ne smem jemati raznih vitaminov, razen vitamine za nosečnice.

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpadanje las
6.12.2008 12:00:38   
zinkazi
Lahko je vzrok v pomanjkanju B vitamina. V nosečnosti ga organizem potrebuje več.

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu tajtaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2008 12:01:23   
zinkazi
Pomaga tudi šampon za tanke lase.

Otroško srce je zaklad

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2008 12:02:28   
detelja
tajtaj saj, če jemlješ elevit ali kaj podobnega jemlješ itak dovolj vitaminov + tega verjetno ješ zelenjavo in sadje...pred nosečnostjo sem imela tanke goste lase, imam naravno kodrane...sedaj pa se mi zdi, da so čedalje bolj močni, izpadajo pa nekje normalno...mene pa bolj zanima, če se mi bodo po porodu zravnali...mi je frizerka rekla, da je imela eno stranko z čist drobnimi kodri, po porodu pa so se ji čist zravnali...jaz bi na tvojem mestu povprašala frizerje...mislim, da to dela hormonska sprememba....v katerm tednu pa si??? pa tudi nohti so bolj čvrsti pa hitreje rastejo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tajtaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2008 14:25:40   
Najaa
Po mojih izkušnjah ne pomaga nič. To je pač delo hormonov in se začne v nosečnosti in traja še nekaj mesecev po.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2008 14:41:44   
Anonimen
tajtaj to je vse posledica nosečnosti,sezonskem času potem če je stres je to tudi eden izmed razlogov.Drugače naj te pa potolažim da za vsak izpadel lase zraste novi,ker nov las izpodrine starega in zato izpade. Seveda imaš veliko preparatov za to vendar redko kter pomgaga oziroma moraš najti točen takega ki bo pravi za tvoje lasišče. Da bi zmanjšala izpadanje las pa da jih ne bi poškodovala se izogibaj barvanju,potem ko si lase opereš si ne drgni z brisačo vendar si jih le popivni,ko si susiš s fenom ne imej fen preveč zraven las,če jih imaš v čopu pazi da ni premočna elastika,za česanje je najboljša "lesena krtača" ker ne naelektri lase in tudi ne poškoduje las.
Upam da sm vam mal pomagala

(odgovor članu tajtaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2008 14:47:41   
country
Jaz bi se šla na tvojem mestu ostrič. Mimogrede pa bi še frizerko vprašala za mnenje in nasvet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2008 14:48:58   
Anonimen
striženje pri izpadanju las nima veze lahko pa se naroči za pregled lasišča

< Sporočilo je popravil larilu -- 6.12.2008 14:49:05 >

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2008 15:16:16   
pob@linček
Ce se bo postrigla ne bodo nc manj izpadal sam manj bo zgledal ker so krajsi.kaksno kuro proti izpadanju.Od vichija ampule+samponuser posted image .Sam staneuser posted image .

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2008 9:07:06   
Blueeyes
sama sem imela pred kratkim podobne probleme... zato sem tudi sama odprla to temo... so mi vse svetovale kako in kaj... jz sme pol sicer malo počakala, brez kakšnih posebnih šamponov ali preparatov... zdej mam pa čist lepe lase, brez težav odpadanja

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2008 9:36:09   
scorpiogirl
če ti ne bi izpadale med nosečnostjo, bi ti pa potem ... zaradi hormonov.
drugače pa pomaga (meni je ful) fitoval šampon (proti izpadanju, potem pa tudi za krepitev las) pa losjon. to komot probaš, ne more škodit.
pa elevit, ker ima še ful vitaminov poleg folne kisline user posted image
drugače se pa ne sekirat, se kmalu uredi user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2008 9:37:45   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

drugače pa pomaga (meni je ful) fitoval šampon (proti izpadanju, potem pa tudi za krepitev las) pa losjon.pa elevit, ker ima še ful vitaminov poleg folne kisline user posted image

men ni ne eno in ne drugo pomagalo... spet je odvisno od vsakega posameznika

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2008 11:00:46   
Ploha
tud men so do ene 20 tedna ful izpadal lasje...zdaj se je to umirilo in komaj kak las še vidim kje,...tko da bo verjetno minilo,...lahko pa probaš nasvete, ki so jih dale punce pred mano, sam dvomim da bo pomagalo, jaz nisem probavala,...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2008 11:16:37   
Blueeyes
evo če ti bo kej v pomoč tajtaj

http://www.ringaraja.net/forum/Izpadanje_las/m_3363721/tm.htm

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2008 15:20:58   
Anonimen
glejte iz frizerskega stališča je to čist neki normalnega,kot sem že zgoraj napisala so nekateri razlogi in lahko se naročite tudi za pregled lasišča in če je tm ok potem se greš pa pogovrt k zdravniku sam morte razumet da je zdele trenutno tak cajt k lasje izpadajo.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2008 19:22:35   
daisyb
oj,

jaz mam podoben problem. odkar sem zanosila so mi začeli spet izpadati lasje. prej sem si jih lih lepo uredila s kapljicami od rougj...sedaj jih tud uporabljam. uporabljam razne naravne šampone in maske za lase, za krepitev lasišča....včasih se mi zdi, fda je mal bolje. zdaj točno ne vem katero znamko uporabljam....sm nabavla v maxiju...ma, če hočes skoz uporabljat samo tako kozmetiko (od krem za telo, za strije ipd). si lahko ob tretjino mesečne plače.

jaz še vedno upam, da se bo to uredilo..vsaj pol, po porodu. drugače pa tud jaz ne smem jemati nobenih vitaminov, ker mam neka protitelesa....ma jemljem vseeno elevit tablete.

upam, da se bo tudi tebi prenehala ta težava z izpadanjam las....nisi edina.

papa

daisy

(odgovor članu tajtaj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?