Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: So to kaki preporodni znaki? 5.12.2008 13:25:42
|
|
|
|
vodica
|
Meni se je dogajalo to štiri mesce pred porodom.Pikalo me je recimo en teden ali še več pol je pa spet nehalo za kak teden pol pa spet in to se je dogajalo več kot en mesec pol je pa nehalo.G me je pregledala in je bilo vse ok. Pojdi pa se pokazat,če misliš da je kaj narobe.
< Sporočilo je popravil vodica -- 5.12.2008 13:26:09 >
|
|
|
|
RE: So to kaki preporodni znaki? 5.12.2008 13:28:07
|
|
|
|
urnebes
|
verjetno so to braxton hixovi (al kako se že napiše!) popadki...telo se pripravlja na porod, samo to ni rečen da bo jutri, lahko tudi čez en mesec! Po navadi (vsaj mene je) je v zadnjem mesecu pač to večx prisotno. Pri meni je bilo, tako da ko sem dobila ta prave popadke sploh nisem vedela da je to to....ker sem itak že prej trpela te popadke, samo da ta pravi, pa res nočejo popusiti! Ti kar mirno, tako se lahko pripraviš na vsaj približno metodo kako in kaj. Če je pa zelo neprijetno, pa vseeno pokliči svojega gineta!
|
|
|
|
RE: So to kaki preporodni znaki? 5.12.2008 13:41:21
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Hvala obema... Enkrat sem že dala porod skoz in še mam v spominu kak naj približno zgledajo popadki... me spominja ta bolečina malo na njih ja...Zjutraj sem mela mat.šolo(je mela babica predavanje)in sem šla,čeprav če si prvič hodo,drugič baje ne rabiš obiskovat mat.šole.In je rekla,da se lahko zgodi kaki teden pred porodom,da dobi nosečnica blago ščemenje,kot je ena izmed vaju napisala,da se telo pripravla na porod...tak da jaz mislim,da je celo res mogoče to...ker me prav tak zaboli,prav čutim določeno bolečino v bokih(križu).... Pa ma kaj veze še to?prvič sem rodila čez rok?4 dni,smo dobili punčko,zaj pričakujemo fantka,da je možnost da rodiš prej?Normalno da ni 100%,da je tak kot prvič...vprašam?Ker zaj bo le 37 teden...
|
|
RE: So to kaki preporodni znaki? 5.12.2008 13:48:08
|
|
|
|
muki1
|
Ja, mogoče boš pa kmalu šla preklinjat .
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?