ronja
|
Imam prijatelja, ki ve, da v vezi nisem srečna, ve pa tudi, da zaenkrat želim še vztrajati ob . black rose, problem je v tem, da on to ve - ve, da zaenkrat želiš še vztrajati, vendar pa očitno tudi ti ne izključuješ možnosti, da bi si v doglednem času premislila... Na to pač on čaka. Jaz imam sicer dobre izkušnje z moškimi, še noben me ni želel samo izkoristiti, ali pa jih nisem niti opazila. Nekateri so pač pripravljeni dlje čakat. Ampak milsim, da se s tem, ko se osredotočaš na ta problem malo zavajaš, da ti ne bi bilo treba videt tistega, ki je res pomamben (Trenutno imam partnerja s katerim nisva v najboljših odnosih (a to pravzaprav ni važno), imava . ) Tu se motiš, to je važno! ne bit ena princeska, ki čaka na princa, da ji zrihta pravljico, te so že čisto pase , pa še takih princev nikoli ni bilo, vsi majo neke dodatke zraven (recimo da so žabe ipd)... Če se odločiš vztrajat z , potem začni delat na tem, da se tisto "nisva v najboljših odnosih", spremeni. Če se odločiš it, potem ne "želi zaenkrat vztrajati". Sem vedno za, da se proba zveza rešit, če se le da, sploh če so vpleteni otroci, ker je pač dodaten motiv. Ampak moraš vedet, da se sama od sebe ne bo. Tudi tvoj verjetno ne bo lepega dne prišel domov in rekel, da bosta pa zdaj pošlihtala odnose... Vsekakor pa tega ne more narediti sam... Torej action, girl!
|