|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poživila cipralex
5.12.2008 11:56:44   
nanč
Poznate?Morda jih katera uporablja?Zanima me če delujejo in kako se kažejo str.učinki(vem kakšni so,zanima me če so pogosti)    

kaj vse me dandanes čudi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poživila cipralex
5.12.2008 12:01:46   
higuys
Vem, da so antidepresivi. Mož jih je začel jemati po popškodbi -operaciji glave.  On jih dobro prenaša.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2008 12:03:28   
Seven*
Antidepresiv. Večinoma začnejo delovati po 3 tednih uporabe.

Gospa sem.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2008 12:04:15   
nanč
Pa jemati jih je potrebno nekje leto dni...Jaz sem danes prvič vzela polovičko in sem čistuser posted image ,za nič mi ni,apetita nimam,za v službo  mi ni...

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2008 12:05:31   
Anonimen
Bo bolje.user posted image Če te bo preveč glava bolela, pojdi do zdr. da ti da druge.

(odgovor članu nanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2008 12:06:45   
nanč
Ja če mi ne bo pasalo bom res šla po druge.
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2008 12:10:08   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: nanč

Pa jemati jih je potrebno nekje leto dni...Jaz sem danes prvič vzela polovičko in sem čistuser posted image ,za nič mi ni,apetita nimam,za v službo  mi ni...

no on je začel z četrtinko prvi teden, potem en teden polovičko in zdaj eno na teden...za vsaj šest mescev.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2008 14:11:41   
poli*
Antidepresivi- delovat začnejo po 30 dneh (lahko tudi malo prej). Je se jih najmanj pol leta. Če je teh 30 dni težko preživet, se lahko vmes vzame kak heleks, da gre ta hudo mimo!

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2008 8:40:32   
nanč
Meni postane slabo po njihuser posted image
So že začeli stranski učinki in apetita nimamuser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2008 13:18:25   
Akil

Meni postane slabo po njihuser posted image
So že začeli stranski učinki in apetita nimamuser posted image

Najbolj pogosti stranski učinki so prav slabost, tiščanje v želodcu in pa zmanjšanje libida. Se bojda ti stranski učinki pojavijo na 8od10 oseb.

Če imaš še kakšno vprašanje kar vprašaj. Moj možek dela na psihiatriji, pa ti lohk posredujem odgovoreuser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2008 14:35:01   
nanč

Najbolj pogosti stranski učinki so prav slabost, tiščanje v želodcu in pa zmanjšanje libida. Se bojda ti stranski učinki pojavijo na 8od10 oseb.

Če imaš še kakšno vprašanje kar vprašaj. Moj možek dela na psihiatriji, pa ti lohk posredujem odgovore

O superuser posted image
Zdaj se sprašujem če mi ustrezajo,oz.se bo to končalo po treh tednih?Drugače bi poklicala v ambulanto,kaj naj naredim.Shujšala bom po moje v treh tednih,če zelo malo jemuser posted image .Je tak občutek kot bi bila na trenutke zdrogirana.

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2008 14:39:09   
Anonimen

Če imaš še kakšno vprašanje kar vprašaj. Moj možek dela na psihiatriji, pa ti lohk posredujem odgovore

O superuser posted image
Zdaj se sprašujem če mi ustrezajo,oz.se bo to končalo po treh tednih?Drugače bi poklicala v ambulanto,kaj naj naredim.Shujšala bom po moje v treh tednih,če zelo malo jemuser posted image .Je tak občutek kot bi bila na trenutke zdrogirana.

Ko bodo začele tablete učinkovati (po 30 dneh), se ti bo apetit še preveč hitro vrnil. Pa še povečal verjetno, vsaj za tiste, ki vem, da so jemali te tbl. ,se jim je.

(odgovor članu nanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2008 14:50:06   
Akil
Stranski učinki se končajo, ko se telo navadi na zdravilo. Praviloma v 3tednih, lahko pa je kakšen teden odstopanja. Res je, da se po teh slabostih ponavadi apetit poveča.
Zdarogirana user posted image verjetno nisi, si pa lahko omotična-je tudi eden minljivih stranskih učinkov.
Če nisi depresivna se lahko pojavi tudi evforijauser posted image .

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2008 15:32:41   
nanč
Evforija?ojoj...ma neka čudna semuser posted image
upam,da bo ćimprej mimo!
Hvalauser posted image

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.12.2008 14:51:07   
clara23
So antidepresivi..meni niso nič pomagali oz. se po njih nisem nič bolj drugače počutilauser posted image

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?