|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ni spolnosti
8.12.2008 14:10:20   
mojamura
te kar po eni strani razumem...tudi sama sem bila čisto pri tleh pred cca. enim letom. res je, da smo povečini ženske podvržene podzavestno nekim potrošniškim navodilom kaj je IN in kaj je OUT, kakšne moramo biti, da bomo lepe in bla bla bla...

sama sem bila totalno, da se malo grdo izrazim v K... dokler nisem ugotovila, da lahko jamram še 100 let in če se jaz ne bom premaknila iz te točke ZERO 0, bom še bolj zakomplexana. torej! draga anonimna, naredi nekaj zase za svoje telo za boljše počutje - ne rabiš nekih čudežnih posegov, ali nekih praškov in tablet. rabiš samo sebe!! spoznaj se, delaj na sebi (predvsem na svoji notranjosti) ob tem pa se malo razvajaj, kupi si kakšno kremo, idi na sprehod - skratka naredi nekaj zase...in sčasoma boš tudi sama sebi bolj všeč, pridobila boš na samozavesti izžarevala boš pozitivno energijo...kar boš občutila tudi zvečer v postelji.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.12.2008 23:48:48   
komarka

user posted image Če pričakuješ, da boš prebrala kakšno knjigo, se pogovorila s strokovnjakom in bo v karatkem času nastal čudež?!?!?!, se krepko motiš......To ti ne bo nič pomagalo.....

Že več vas je napisalo da nima smisla brat knjig. Ne vem zakaj ne verjamete da branje lahko enim pomaga razmišljat, dojemat in spreminjat. lahko je spodbuda da nekaj narediš ko najdes podoben primer al pa ti osvetli kaj, česar ne poznaš dobro...

S takimi izjavami se bo ona počutla neumno ker hoče brat.user posted image

Ne vem ampak če men ne bi blo do seksa, si ne predstavljam kaj bi mi pomagala izjava: seksaj pa bo bolje!!!

Pa tud pogovor s strokovnjakom- že pogovor tle na forumu ji lahko pomaga, pa nismo nobeni stručkoti-no, zase govorim, kak šele če jo nekdo res zna poslušat, usmerjat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.12.2008 13:22:46   
ronja
Kaj naj naredim sama z sabo??

Začni se gledat drugače. Ni lahko, se pa splača (kot sve, kar ni lahkouser posted image ). Ampak imaš motivacijo, ker nočeš zaradi take bedarije kot je nepopolna koža izgubit partnerja in imaš krasnega človeka, ki te podpira, torej imaš čisto vse možnosti, da ti uspe! Če le hočešuser posted image .

Za začetek si naredi spisek, na levo stran lista, kaj ti je všeč na tebi in na desno kaj ti ni - za vsako stvar, ki ti  ni, moraš najt eno, ki ti je! In ne smeš štet vsake kapilarice posebej! Ok, imaš eno vizualno pomanjljivost, to je šekasta koža. Še kaj? a to je vse? No, to pa ni dolg seznam! Kaj pa ti je všeč? Mogoče imaš lepe lase, mogoče seksi joške, mogoče dolge noge... nekaj gotovo imaš! Bodi fer in ne lažno skromna in si lepo priznaj, kaj vse ti je všeč na tebi, ok? POtem pa listek prepogni in glej samo tisto levo stran s tvojimi lepimi značilnostmi.

Potem dopolni listek še s psihičnimi lastnostmi in daj pomanjkanje samozavesti pod -. Potem poglej parkrat, kaj vse dobrega imaš, pa se ti zdi samoposebi umevno! Ampak ni! in potem začni delat na teh psihičnih -, recimo za začetek na samozavesti, da boš zadevo preselila v levi stolpec.

Kupi si kremo, karkšnokoli, lahko je za strije, lahko ne, nima veze, samo da ti lepo diši in se maži vsak dan. Zakaj? ne zato, da bi se znebila strij, te sploh niso važne! Ampak zato, da se boš vsak dan pobožala po tistem delu tebe, ki ga ne maraš, da ga boš počasi sprejela, takega kot je in ga začela imet rada, ker ti bo masiranje fajn in boš pri tem uživala... Ko boš pripravljena, povabi partnerja, da to naredi namesto tebe - najprej ti bo verjetno nerodno, amapk kasneje boš sploh uživala, ko se te bo on dotikal in boš ugotovila, da njega tvoja koža čisto nič ne moti oz. da mu je celo všeč in jo rad boža...

Potem poglej kake ankete, poslušaj kolege, a se katerikoli moški pritožuje nad tem, kako strijasta in celulitasta je njegova žena? Jaz nisem še nobenega slišala! Normalni moški tega sploh ne opazijo! To opazijo kvečjemu mladi fantje, ki imajo punce za statusni simbol in morajo seveda temu primerno izgledat! Ampak oženijo se pa ne s takimiuser posted image . Za živet z nekom, jih briga za strije, važno je, kako dela z otroki, da je nežna, da je prijazna, da ga podpira, da ga spoštuje, da ga ima rada... In to ga imaš, a ne? Torej - kaj te skrbi? Da bi naenkrat začel gledat v tvoje strije??? ma ni šans, oni tega res sploh ne opazijo!

Partnerju zaupaj svoje strahove, razloži mu, kaj te tare in zakaj ga zavarčaš, sicer bo on začel izgubljat samozavest (a ti ne bi, če bi te nekdo skoz zavarčal?) In ga prosi za pomoč.
Moj oče pravi, da samozavest najlažje dobiš s pohvalami in uspehi. In je nekaj na tem... Jaz pravim, da je fino še imet nekoga, ki verjame vate - vsaj eno osebo - lahko si to ti, ampak potem nimaš problemov s samozavestjouser posted image , ampak tudi če je kdo drug, se zadeva premakne. Pusti mu, da je to on! ko ti da kompliment, ga ne zanikaj, ne obrni se stran, ZAHVALI SE in nasmej! Tako ti bo tudi on rajši dal še kak kompliment, sicer pa ne bo videl smisla, če ga vsakič zatreš in tako boš vedno manj samozavestna...

potem se začni ukvarjat s kakim športom, idealno bi bilo plavanje, ker tam imaš res stik s svojim telesom, ne moreš ga skrit, enostavno si moraš bit na jasnem z njim... Ampak vsak šport ti da nek stik s telesom, vesela si napredka, ker tvoje telo zmore vedno več in ko postaneš ponosna na svoje telo, kaj zmore, ga tudi lažje sprejmeš, da pač zgleda, kakor že izgleda...

Potem začni gledat druge ljudi okoli sebe - ali so vsi tako popolni? NIso! In ti zato niso všeč? ne! Ljudje so nam všeč TUDI zaradi "napak". Moj lubi ima krive zobe in meni je to strašno seksi! ne maram pa razmaknjenih zob. Take je mel sošolec, ki je hodil z mojo prijateljico, njej pa je bilo to najbolj privlačno! njemu pa njene noge na x! Napake so nekaj, kar nas dela unikate in ravno to je tisto, kar daje čar!

Pa verjetno te je imel rad, ko sta se spoznala z vsemi temi strijami vred, a ne? Ok, malo si se spremenila po porodih, ampak ni pa take hude razlike ne? Sicer pa: ko sva midva začela hodit, sem imela 53 kil in 63 cm v pasu - zdaj imam 66 kil in 106 v pasu (res da sem noseča, ampak to dejstev ne spremeni - oz. jih je že spremenilouser posted image ) in ne boš verjela, lubiju sem še kar všeč, dostikrat reče, da mam lep buši - pa razumi fanteuser posted image ... Nisem nobena lepotica, pa me vseeno še kdo povabi ven na plavanju, recimo, celo zdaj! - kar mi ni niti pod razno jasno, ker se sama sebi zdaj ne zdim niti malo seksi... Ampak ljudje gledajo drugače - ne vidijo ogromnega trebuha (včasih dobesedno ne, ker ne vem, kdo bi pecal nosečnicouser posted image user posted image ), ampak tisto energijo, ko uživaš, ko nekaj delaš (jaz res uživam v plavanju...)

Poleg tega so te nosečniške strije pač kot bojne rane! Ko sem si zlomila nogo in sem morala na operacijo, kjer te kar ornk razrežejo, me je tudi skrbelo, da se bo lubiju gravžala brazgotina! ampak njega sploh ni motila in zdaj, ko že dolgo tudi mene ne moti, je noben sploh ne opazi! Niti ne vidim, če kdaj kdo gleda vanjo na plaži. Če nima boljšega za gledat, heheuser posted image . Ampak dvomim, da kdo gleda, uh, kako je to grdo - verjetno se sprašujejo, kako sem jo dobila... Isto je s strijami! če jih kdo gleda, pomisli, "o, lej, ta ma pa otroke!" In to je lepo, ne? To ni negativna misel!

Potem je fino vedet še eno stvar: več kot seksaš, bolj se počutiš seksi. Če že dolgo ne sekaš in te nihče ne osvaja, potem nekak pozabiš, da ta del tebe obstaja (kar je zelo praktično, če ne smeš seksat, ampak nepraktično, če ne seksaš zaradi nesamozavesti, ker je težko pretrgat krog). To, da si te nekdo želi, ti daje samozavest. Moraš si dovolit to videt! Vsi ki te gledajo, ne gledajo tvojih strij, ampak te gledajo kot žensko, ki čisto fajn zgleda! Zato dovoli lubiju, začni kdaj in bodi pogumna! ne da se siliš v seks, ampak vsaj božajta se, pa mogoče res na začetku rajši v temi ali ob svečah, da se boš lažje sprostila... To ti bo dalo samozavest, da se nekomu zdiš zelo seksi, očitno, sicer pač ne bi spal s tabo!

če ti je všeč moda, friziranje ali karkoli takega, si privošči sem pa tja tako razvajanje, kupi si kaj, v čemer se boš dobro počutila. Pelji moža ven in se razvajajta! Dovoli mu, da ti pokaže, kako si mu všeč! ni treba, da vse vodi v seks, za tvojo samozavest bo pa balzam.

Sicer pa pomanjkanje samozavesti izvira iz otroštva, skoraj vedno! Zato pobrskaj po svojem in boš verjetno našla odgovore. Res imajo pa drugi ljudje velik vpliv na našo samozavest - sploh če jim to dovolimo - kar je lahko dobro ali slabo - odvisno,  s kakšnimi ljudmi smo obkroženi... Moj bivši me je prepričal, da nimam pojma o matematiki (to je bila projekcija njegovih kompleksov, ker mi je šla pač boljše kot njemu), pa tudi doma so me gledali kot da mi to ne gre ne vem kako dobro in sem jim vsem verjela... Pa sem imela zlato zoisovo in sem inštruirala matematiko (uspešno) in na faksu sem pisala čisto 10 obe matematiki, pa vseeno sem mislila, da nimam pojma! če zdaj pogledam nazaj, mi je smešno za umret!user posted image Takrat pa sem bila prepričana, kako sem neumna.

Zdaj ne pustim več, da bi negativna mnenja slabo vplivala name. Vem, da se bo moja mami vsakič strašansko začudila, če me bojo nekje izbrali in da bo vedno skrajno nejeverno spraševala, če jaz to sploh znam, pa kako si upam it v to, saj o tem nimam pojma... Še za tamalo je vsa presenečena, kako mi gre to materinstvo tako dobro... Pa ni da me ne bi imela rada, ali da bi me hotela zatirat! Ampak ona se boji karkoli pričakovati, da ne bo razočarana in potem rajši že v štartu vse negativira. (ko me je peljala na sprejemce v glasbeno, je vsakemu, ki je imel pet minut časa, razlagala, da nima pojma, zakaj me sploh pelje, ker itak nimam posluha in sem čsito anti... No, naredila sem izpite brez napake, ona vsa presenečena, kako to, da sem vse prav zapela, zaploskala itd...user posted image ) Ni bil problem v meni, da bi bila tako netalentirana (to sem ugotovila šele, ko sem že končala celo glasbeno za klavir in začela s kitaro, kjer začuda nisem imela nobenih problemov, ker pač nisem imela take treme, saj se v kitaro ni več vtikala). Problem je bil v njej in v tem, da si pač ne upa verjet v koga in ker je sama malo zakompleksana. In zato naju s sestro včasih zbanalizira v telo in to je pač dota, ki sva jo dobili in se je vsaka na svoj način probava otrest. Zato se iz principa nobena od naju ne rihtauser posted image , neke vrste upor. se zrihtam samo za lubija, tako kot je njemu všečuser posted image , ampak ona tega ne vidi, hehe.

Kaj je mene spremenilo? Moj najljubšiuser posted image user posted image . Zakaj? zato, ker je verjel vame! Ker za njegove pojme ni stvari, ki je ne bi mogla speljat, če bi se je lotila! In to ti da tako moč, da se lotiš! in potem ko ti seveda rata, ker si se pač lotil, mu drugič že bolj verjameš, da mogoče pa bi res lahko. in na koncu že sam veš, da ti bo itak ratalouser posted image . Tak da zdaj se mi sicer še vedno trapasto zdi, kadar je mami strašno presenečena, da mi je nekaj ratalo, ampak je ne jemljem več resno in mi ne more več do živega. čeprav me je vedno imela rada in čeprav me ni dol tlačila ali me kakorkoli zmerjala ali dajala v nič. Ampak taki občutljivčki kot sem jaz, pač reagiramo že na manjše zadeveuser posted image .

Tako da se da. Najdi vse tiste male dogodke iz otroštva, ki so ti dali slabo mnenje o tebi in jih zaupaj možu. če ti bo hudo, se zjokaj. Povej mu, da bi rada spremenila svoje mnenje o sebi in da ga rabiš zato ob sebi, rabiš, da verjame vate, da te pohvali, da te ima rad. glede na to, kaj si napisala o njem, bo verjetno z veseljem sodeloval, ker te ima rad in ti želi pomagat. Dovoli mu, se bo obema splačalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.12.2008 13:23:23   
ronja
no, zdaj sem ti pa napisala skoraj celo knjigouser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.12.2008 13:29:36   
Rožica I
Ronja, objavi svojo/e bukvo/e še kje drugje kot na RR- bi ziher postala/e uspešnica/e user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.12.2008 14:11:09   
ronja
hehe, mogoče ilustrirana verzija

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.12.2008 15:01:17   
racman2
Običajno samo berem teme na RR, ker se mi ne da pisati, ampak ronja ti si pa glavna. Če preberem kater odgovor je to sigurno tvoj.
Obvladaš, čestitke! Res bi lahko napisala kakšno knjigouser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.12.2008 0:04:36   
Mariposy
Mislim da ima marsikatera ženska probleme s svojim videzom ampak če ti že moški pokaže da mu ni pomembno kakšna si in se te poželi ga nikar ne odrivaj stran, saj vrjamem da bi njegovo upanje čez nekaj časa usahnilo.
Upam da se ti bo vse uredilo tako kot je treba pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu racman2)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.12.2008 23:29:20   
Anonimen
Mislim da ima marsikatera ženska probleme s svojim videzom ampak če ti že moški pokaže da mu ni pomembno kakšna si in se te poželi ga nikar ne odrivaj stran, saj vrjamem da bi njegovo upanje čez nekaj časa usahnilo.
Res je stvar v tebi. Začni delat na tem.
Moraš vedet da nihče ni popoln.
vaš partner se je za vas odločil zaradi drugih kvalitet.
Al te imajo radi zato ker jih nasmejiš, ker si topla oseba, ker se ob tebi počutijo ljubljeno, zaželjeno....?
In zakaj imaš ti svojega partnerja rada?
Tud jst jih imam,pa kaj?Dva otroka sem mu rodila,zato pač ne morem bit več taka kot pred parimi leti.Moj me ma rad tako kot sem,zato sem jst ful samozavestna v postli.Najbolj važn mi je to,da me sprejme tako kot sem.Sicer pa tud sam ni idealen.Sprejmi se takšno kot si,ne si govorit,da ni nič lepega na tebi.
Zveza je v odnosu(razumevanje, spoštovanje...)
neznam ti pomagat, ampak upam pa da bos nasla resitev preden ga izgubis. ce se lepo razumeta in sta srecna je skoda da izgubita vse zaradi sexa. po drugi strani pa se vsi dobro zavedamo, da pa brez tega ne gre.
Ne prkrajsuj njega in sebe za uzitke zamo zaradi predstav v svoji glavi.
In tvojemu dragemu, sem prepričana, si všeč ravno zato, ker si ženska, enkratna, neponovljiva. Pusti mu, da odkriva tvoje čare. In odkrivaj svoje telo z njim.
Kako samozavestna boš, ko bo mož končno spokal? (vsak normalen po določenem času bi - ali pa si bo vsaj ljubico našel...).
A si do vseh ljudi tako zelo kritična, kot do sebe?
moraš vedit, da on te ima rad tako kot si! pazi, ker spolnost je del partnerstva in zaradi pomanjkanja lahko nastanejo nepotrebni zapleti.
Ful pomaga, da ti tvoj pove, da si mu všeč in zakaj.
IZKUŠNJO!!!!

Ki jo z odklanjanjem spolnosti ne boš nikoli doživela!!!
dokler nisem ugotovila, da lahko jamram še 100 let in če se jaz ne bom premaknila iz te točke ZERO 0, bom še bolj zakomplexana.
rabiš samo sebe!!

No tudi men se ne da pisat pa raje berem. Ampak tale tema me je pa zganila, da kaj napišem. Zgoraj sem povzel nakaj vaših stavkov, ki so mi bili zelo zanimivi, ker zna bit to zlo resen problem. Sem dec, k ma podoben problem z ženo in sem trenutno na mrtvi točki, ko ne vidim več izhoda.
Mogoče ima žena podoben problem s seboj vendar ne naredi nič na tem, da bi se kaj izboljšalo. Pa tudi traja že par let. Ne glede na moje prošnje me zavrača, kar mi je že dokurčilo. V glavnem sem jo nehal prosijačit za seks in se prepričal, da me ne vzburi več.
Načel sem neštetokrat pogovore o tem, da se ugotovi zakaj je tako pa se je vedno končalo le s praznimi obljubami. Ne glede na to, da sem jo sprejel tako kot je, ne glede na to da ji jasno povem, da mi je všeč taka kot je, sem še z njo. AMPAK koliko časa še??? Pa še kar vztrjam, da bo boljše. In zakaj??
Samo zato ker je ONA, ker je tista, ki jo imam rad. Pa je prišlo tako daleč, da je ne pipkam več, ker je potem vse narobe še tiste 1x na dva mesca. Bom mogoče odšel???

Poskusi rešit problem, ki je v tebi. Vsi odgovori so v tebi, le najti jih moraš. In če imaš dobrega partnerja ga ne izgubi zaradi tega.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
17.12.2008 12:00:09   
Lalica1
A misliš, da katera manekenka nima celulita? Vse imajo! Zato ker je to naravna struktura ženskega telesa. Nimajo pa vidnega celuluta na retuširanih slikah. Ampak to je daleč od realnosti. Predelane s photoshopom bi vse me mamice tudi izgledale bomba. Ampak smo dovolj stare, da vemo, da to ni realnost.

Potem strije. Jaz nisem imela nobene, moj mož pa jih je imel. Na njem so mi bile prav simpatične in zelo seksi. Pa so mogoče tudi njega motile. V prvi nosečnosti, ko me je kar razgnalo, pa sem jih dobila tudi jaz. Še jokala sem zaradi tega, ker se nisem mogla sprijazniti s spremembami, ki so se v tako kratkem času dogajale na mojem telesu. Saj si vse želimo biti lepe. Ampak na to nimamo vpliva. Pame je mož tolažil. In po porodu so postale manj vidne in sem se sprijaznila z njimi. So del mene, ki bo ostal in me sploh ne motijo.

Letos pa sem bila tudi na operaciji rame. Ostale so mi tri brazgotine. Vendar jih jemljem kot lepotni dodatek in jih kar rada razkažem. Sem jih vzela kot nekaj lepega, namesto, da bi si zaradi njih ustvarila komplekse.

Torej mislim, da si lahko najbolj pomagaš sama. Ne se skrivat. Navadi se na svoje telo takšno kot je in tako ga boš tudi lažje sprejela. Verjemi mi, da si svojemu možu še vedno najlepša ženska na svetu! Saj se ne spreminja samo tvoje telo, ampak tudi njegovo: malo večji trebušček, kakšen siv las, kaj postaja bolj povešeno,... pa ga imaš še vseeno rada. In vedno ga boš imela, ker je to ON. Tudi on do tebe čuti enako. Zato spoznaj svoje telo, sprejmi se in videla boš, kako lepa si!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.12.2008 13:48:04   
Anonimen
kot prvo - če bi se mu zdela tako grozna, kot sama sebe tretiraš, ne bi bil v prvi vrsti sploh s teboj, še manj pa, da bi nakazoval željo s teboj po intimi! torej te ima rad točno tako kot si!

kot drugo - glede žil in kapilar pojdi k osebnem zdravniku in mu povej, da te stvar zelo bremeni in uničuje življenje in naj ti napiše napotnico za nadaljni pregled in se boš tam naprej menila.

kot tretje - razne strije in celulit, ko enkrat oboje dobiš, se tega ne znebiš. pri strijah, ko enkrat koža poči, to seže globoko in se tega ne da izbrisati. celulita pa ravno tako nima samo cca 5 % žensk, najsibodo to suhe ali močnejše. vse skupaj se da samo omiliti, znebiš se pa obojega ne.
dokler moškega ne opomniš na kake pomanjkljivosti, jih sploh nima za mar. lahko pa mu težavo zaupaš in poskušajta pač v temi kar nekaj časa, da se tudi sama razbremeniš predsodkov. ko boš dojela, da te sprejema, boš s časoma tudi sama bolj zaupala vase in tudi njemu, da ni s teboj zaradi strij in žil, temveč vaju veže kaj več kot pa to, da bi bil to moteč faktor, da ne bi več občutil želje po intimnosti s teboj.

moškemu pa seks ne pomeni samo seks z ljubljeno osebo, kot ženske mnogokrat zmotno mislijo. je pa res, da se vsak naveliča prositi. če bi bile sama tolikokrat zavrnjena kot je on sam, verjemi, da se ne bi počutila dobro. moški in ženske razmišljamo mnogokrat podobno, sam način je drug, ko nekaj pokažemo. vprašaj se, kaj bi bilo, če bi bila v partnerjevi koži - morda boš bolje razumela.

šport je doberšen dejavnik za dvigovanje samozavesti, v kolikor stvari niso preveč zakoreninjene. ne primerjaj se z onimi s plakatov in holivuda, saj ko bleščeče luči izginejo in šminke, so tudi oni samo navadni ljudje z napakami, ki jih ne morejo prekriti z raznimi retuširanimi slikami itd..

ko sem imela pred petimi leti operacijo zaradi počenega dvanajsternika, so me odprli in na koncu mi je ostala brazgotina. velika črta od popka navzgor. ko se je vse skupaj zacelilo, je zgledala kot nekakšna kitka, tako sem jo poimenovala moja kitka, katera mi je postala všeč. ravno tako pa sem obrnila tako, da take kitke nima vsaka in je postal to moj 'zaščitni znak', ki me je krasil. ko sem pa imela zadnjič možnost, sem odstranila, vendar je še vedno ostala moja kitka, samo tanjša. morda bi tebe to obremenjevalo, sama pa sem to kitko vzljubila. vse je odvisno, iz katerega zornega kota gledaš.

najdi v sebi pozitivne lastnosti, na katere si ponosna!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
17.12.2008 14:11:08   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Melodie
kot prvo - če bi se mu zdela tako grozna, kot sama sebe tretiraš, ne bi bil v prvi vrsti sploh s teboj, še manj pa, da bi nakazoval željo s teboj po intimi! torej te ima rad točno tako kot si!

se strinjam. zenske smo včasih preveč zakompleksane in vidimo stvari, ki jih sploh naši ljubljeni ne vidijo. smo preveč črnoglede. ampak ne sikiraj se. ljubi te takšno kot si in to je najbolj pomembno. tko da glavo gor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.12.2008 22:12:52   
ronja
ljubi te takšno kot si in to je najbolj pomembno

Ja, samo mislim, da sprašuje, kako naj to naredi.
Sem pa pred časom videla eno luštno karikaturo na to temo, kako se vidimo ženske in moški: povprečna ženska, ki čisto dobro zgleda, stoji pred ogledalom in v njem vidi sebe kot eno grozno debelo, celulitasto in mozoljasto baburo. Povprečen moški zraven gleda v ogledalo, s svojo plešo in pivskim trebuščkom, vidi pa se kot krasnega mišičjaka z bujnimi lasmiuser posted image . Je dostikrat kar res... Moj lubi je sicer bolj ženski tip glede tega - mislim, da se mu sanja ne, kako dobro izgleda...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.12.2008 22:16:37   
Anonimen
ljubi te takšno kot si in to je najbolj pomembno

Ja, samo mislim, da sprašuje, kako naj to naredi.

Pocni tisto, kar te veseli, ne sprasuj prevec zakaj, in telo bo sledilo temu. Ko bos zadovoljna z zivljenjem, bos zadovoljna tudi s telesom.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
29.12.2008 19:02:20   
čipka
Res je stvar v tebi. Začni delat na tem. Začni se ukvarjat s športom, ki ti bo vračal občutek
koristnosti. Razvajaj se: naredi si kopeli, manikuro,pedikuro..ni treba da greš k kozmetičarki.
Maži se s kakšno aroma kremo in uživaj v tem. Naredi nekaj koristnega zase in takoj
se boš počutila bolj privljačno.

user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.12.2008 0:41:20   
Anonimen
Ne vem ce bo tole pomagalo ampak napisala ti bom kar je moja mami rekla pri svojih 48-ih ko smo prvic sli v toplice. Rekla je, da bi pri 30-ih morala ze it, zato da bi vidla da ni samo ona tista ki ima kaksno kilo prevec in kaksen celulit po stegnih. Vse polno je blo zensk, ki so ble veliko mocnejse in z veliko vec celulita, pa so se veselo namakale v topli vodi in brez tezav hodile naokrog zelo samozavestno.

Je ze tko, da obicajno vidimo in gledamo samo sebe, svoje napake in ceprav smo lahko zlo kriticni do drugih smo velikokrat lahko tudi zelo kriticni do sebe. Celo tako zelo lahko,  da se unicujemo. Kot je blo ze zapisano mislim, da trenutno ne bo pomagalo branje in taksna ali drugacna knjiga, to se pride ampak v startu moras najprej zacet imet rada sebe. Kot je napisala Mic II ce se ne motim: ko mas rad sebe mas sele zares lahko rad zivljenje. Tud to je del odrascanja in osebnostne rasti, da spoznamo da to kar nas gleda iz ogledala smo mi, z vsemi gubami in podocnjaki in strijami in kilogrami vred.

Ko sem sama enkrat neki pojamrala svojemu dragemu se je kot vsak normalni moski zacel rezat. Ja res, ker oni vidijo vse kaj drugega kot pa strije in kilograme. Moj je celo rekel da naj se kaj vec pojem, da se mu zdim vcasih kar prevec shiranauser posted image user posted image  Ja vem sem srecnica eh?? no najbolj ga spravi v smeh ko se vlezem nanj in recem ce sem pretezkauser posted image user posted image  nisem nic kaj drobna in meni se zdi da mam kaksno kilo  prevec, recimo na klasicnih delih: riti in stegnih. On pa samo nezno s prsti preleti vse strije in celulit in se zraven smeji, men pa takoj crne misli odpadejo. In naslednjic jih sploh ni vec. Spomnim se pa, da je enkrat na zacetku zveze prisel k meni jst pa vsa prepotena, cist za pod tus...niti pod razno se nisem pocutila seksi in sem ga odganja stran. Njemu nic jasno, pa mu povem da pac ni to to, da se ne pocutim najboljs. No pa je sel in me prevohal celouser posted image user posted image  , potem me je poljubil na koncu pa sva sla pod tus skupaj, pa je blo. Nikol vec se nisem pocutila da nisem seksi.

Vse je v tvoji glavi, dovoli mu, da ti pokaze kako vse te ima rad in da te sprejema taksno kot si. Preko njegove ljubezni bos vzljubila samo sebe in ne bos ga vec zavracala. Seks bo pa temu takoj sledil, za gotovo. Pojdi po korakih in dovoli mu da se ti pribliza. Ne ga zavracat, ker nekaj zavrnitev moski prenese, potem mu pa dojadi...in zgubit ga zaradi necesa, kar je (ceprav se tebi zdi zelo resnicno) namisljeno v tvoji glavi, bi resnicno bila napaka. In samo se poglobila bo tvojo nesamozavest. Drzim pesti da ti uspe!

(odgovor članu čipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
30.12.2008 18:14:41   
Anonimen
Tone pavček ima eno lepo pesem (no, ima veliko lepih pesmi user posted image ), mislim da je naslov Ponovno Venera.
Prosto po Ankici user posted image user posted image user posted image  pa gre nekako takole: žena gola doji otroka, na prsih in telesu se pozna zob časa in ona se telesa sramuje, hoče ga skriti. Mož jo gleda in vidi v njem nekaj najlepšega, poželjivega, vidi žensko in v sebi začuti moškega. Torej za njega je najlepša, spremembe na telesu pa jo naredijo še lepšo, bogatejšo, boljšo. Ko bi še ona videla sebe v taki luči user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
20.2.2009 0:15:04   
takor
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Da vam na kratko opišem moj "problem"

Z partnerjem se razumeva, se spoštujeva,... vglavnem vse je super do večera, potem pa kar zaspiva. Nekaj časa se je trudil da bi me prepričal, zdaj pa več ne. Seksava 1 krat na mesec, al pa še to ne in to traja že kako leto.

Pa glavni krivec za to sem jaz in moja samozavest (strije, ful vidne žile po nogah, popokane kapilare,..vglevnem vse napake kaj so lahko na koži so na meni user posted image ), enostavno se svojega telesa tako sramujem, da zavračam partnerja in z tem početjem ga bom izgubila, čeprav se drugače razumeva super.

Denarja za kake lepotne posege nimam, vglavnem sama sebi grem na živce in ne vidim izhoda.

Kaj naj naredim sama z sabo??

Še bolj se sramuj in izgubi dobrega partnerja potem boš videla, kaj pomeni, da ti za kaj žal. No, pa če zvečer le zaspita potem si le privošči samozavestni spanec, če ti teži enkrat na mesec boš pa že potrpela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?