Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 2.4.2005 21:14:51
|
|
|
|
Vera*
|
Ravno danes sem to razmišljala.Smo bili danes fl na soncu pa ima mal rdeča lička.Jutri ga bom pa namazala.Čeprav je moj že dosti starejši,pa mislim da bi ti tudi lahko.Škodi tako ne.:)
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 2.4.2005 21:56:34
|
|
|
|
Sabla
|
Jaz jo že mažem,ker se precej nosi.Uporabljam od Niveje Sonnen-Creme.Ampak po njej ima kožico tako belo,da kar bleda zgleda.Pa je ne dam veliko pa tudi razmažem jo.Kaj bi to bilo:zmeden2:
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 3.4.2005 6:37:35
|
|
|
|
buči
|
Nujno jih je treba mazat! V lekarni se dobi veliko stvari, pa si izbereš, kar ti / dojenčku najbolj ustreza. Jaz sem imala tudi "zimsko" kremo z malo faktorja, ker ima naš blazno občutljivo - suho kožo. Zdaj je po ličkih lepo rjav, le obroček okoli ust ima, ker včasih zaspi z dudico, predno mu jo pa dam ven, ga pa že sonce boža ... 9nebesa. Pa še zvečer namazat z navadno kremico ali pa bepantenom. :kuza:
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 3.4.2005 7:50:23
|
|
|
|
Pupica
|
V BABY CENTRU sem kupila kremico za sončanje. Saj je imela prvi dan ko smo bili cel dan vzuni kar lepo obarvana lička. Jo pa sonček ravno tako porjavi, kjub kremi):)
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 3.4.2005 12:44:16
|
|
|
|
HuAnita
|
me je že mama kregala:ups:, ker jo tudi veloko nosim po svežem zraku... sem pa že nabavila Niveino sončno kremo za otročke... jo bom danes...:bravo:
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 3.4.2005 13:44:22
|
|
|
|
neja
|
Za dojenčke je ful taboljša od Avene....dobiš v lekarni in je res super. LP
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 3.4.2005 13:44:58
|
|
|
|
polona2
|
Katera krema pa odgovarja vašim malčkom? Jaz sem kupila Niveino kremo za sončanje, za dojenčke, tisto v tubi in se mi zdi obupna, sploh se ne vpije v kožo in Hana je potem vsa bela, rada bi kupila drugo kremo in me zanima, katero mi priporočate, lp!
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 3.4.2005 19:59:53
|
|
|
|
Anja167
|
V naši lekarni pa ne prporočajo nobene. Meni so sicer prodali Vichy faktor 30, ker sem vztrajala, samo so mi rekli, naj otroka raje pokrijem. Meni se tudi zdi, da ni res, da taka krema ne more škoditi. Bog ve, kaj vse ima noter za tisti faktor 30. Gotovo ne zdrave zadeve.
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 3.4.2005 20:01:38
|
|
|
|
LIALIA
|
Sem ravno prejšnji teden vprašala pediatrinjo glede sončnih krem in je rekla da jih dermatologi odsvetujejo. Bolje je imeti dojenčke v senci, pa klobuček gor.
|
|
|
|
že namažete otročke s kremo za sonce??? 3.4.2005 21:04:59
|
|
|
|
Annny
|
Ampak...kljub temu, da je otrok v senci, pride sonček do njega:zmeden: Jaz sem gledala kremo za sončenje Babylove, pa na njej piše, da ne vsebuje nobenih konzervansov, aditivov.. Tudi mi je še nismo kupili :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?