|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBLAČILA ZA NOSEČKE
2.4.2005 19:03:47   
Anonimen
Čau,punce!
Mi lahko poveste,kje si kupujete za oblečt?Je v LJ Benetton za nosečnice?Rabim nekaj nove garderobe za pomlad in poletje in nasvet,kje imajo kaj lepega...
Hvala!:miska:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   OBLAČILA ZA NOSEČKE
2.4.2005 19:32:23   
Grascakinja
Posebnega Benettona za nosečke ni, imajo pa v tistem v Nami in v Emporiumu nekaj.
druge trgovine so pa še:
- Motercare v Emporiumu
- Kepica v hali A BTC
- LaVie v Baby centru BTC
- Popek poleg Magistrata
- Utrinki na Mali ulici (rabljena in nova oblačila)
Velik sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OBLAČILA ZA NOSEČKE
2.4.2005 19:33:53   
smeja2
Pri popku so zelo prijazni!
Slabe izkušnje pa mam z LaVie v babycentru!Tja raj ne hodt, pa še cene majo najdražje!
LP
Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OBLAČILA ZA NOSEČKE
2.4.2005 21:24:26   
bskrle
Jaz sem kupovala v Italiji, je vsaj 20 30 % ceneje, da o izbiri ne govorim, do Vrojbe je iz LJ ura in pol ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OBLAČILA ZA NOSEČKE
3.4.2005 7:03:34   
tejka24
Živjo!

Mene pa zanima kje so kake dobre trgovine za nosečnice v Italiji. Sem že veliko spraševala, pa mi nobena ni znala pomagat.

LP,
Tejka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OBLAČILA ZA NOSEČKE
3.4.2005 14:56:24   
KMALU
Za Benneton v Ljubljani ne vem - zivim v zujini, kjer imajo lepo izbiro nosecniskih oblacil...
Mislim pa, da lahko tudi normalne stvari nosis - poleti pac oblekce - malo vecja stevilka - pozimi pa vecje kavbojke ali hlace na elastiko...
Na splosno mi nosecniska oblacila niso vsec, tako da ko jih bom jaz rabila, bom kupovala vse normalno, ampak vecje.. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OBLAČILA ZA NOSEČKE
4.4.2005 8:37:32   
Grascakinja
KMALU, ne vem, če ti bo to lih zneslo... oprosti skepsi, ampak jaz imam v 27t isto konfekcijsko številko kot prej, samo trebuh spredaj. Če se oblečem "eno številko večje" zgledam kot kak klošar, na trebuhu je še vedno tesno, drugje pa vse visi.
Nosečniška oblačila so prilagojena trebuščku, "eno številko večja" pa predvidevajo, da si vsa bolj konkretna. Pri večjem bušku nikar ne sanjaj o normalnih kavbojkah, ker jih ne boš mogla nosit zaradi tiščanja v pasu, tudi hlače na elastiko tiščijo. Bušija ne sme nič stiskat.
Meni se nasprotno zdi, da imamo danes nosečnice na izbiro zelo lepa oblačila, samo malo se je treba potrudit, pa najdeš kaj zase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OBLAČILA ZA NOSEČKE
4.4.2005 9:49:46   
tulipan
V Italiji v Udinah (Videm) Chiccoland ali nekaj podobnega in Sorelle Ramonda, greš po avtocesti proti Trevisu, izhod Udine Nord - tam so ti trgovski centri!
;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?