Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 11:36:55
|
|
|
|
Shorty_
|
drugače pa vem da ma lepe lesnina (no tud drage ) pa rutar, merkur
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 11:44:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič delfinčkov na pokrovu.mamkar lesenega, ker imam tudi lesene stene v kopalnci, torej paše zraven.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 11:58:36
|
|
|
|
Mišni
|
Volga, ti bi morala gledat take prozorne, pa da imajo kaj roza ali ciklamnega not. Ker prav roza plastika ne vem ... nisem je še videla. Tanikaa, zate verjamem, da s svojo ritko lepo mehko zaobjameš tisto deskico, tako kot jaz približno. Se kar ulije gor. O mojem guzonji govorim, ki skače gor s tisto ritjo, da vse polomi!!!!
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 12:01:16
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Volga, ti bi morala gledat take prozorne, pa da imajo kaj roza ali ciklamnega not. Ker prav roza plastika ne vem ... nisem je še videla. Tanikaa, zate verjamem, da s svojo ritko lepo mehko zaobjameš tisto deskico, tako kot jaz približno. Se kar ulije gor. O mojem guzonji govorim, ki skače gor s tisto ritjo, da vse polomi!!!! Daj to nam razloži. Kak zgleda to skakanje?
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 12:05:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Volga, ti bi morala gledat take prozorne, pa da imajo kaj roza ali ciklamnega not. Ker prav roza plastika ne vem ... nisem je še videla. Tanikaa, zate verjamem, da s svojo ritko lepo mehko zaobjameš tisto deskico, tako kot jaz približno. Se kar ulije gor. O mojem guzonji govorim, ki skače gor s tisto ritjo, da vse polomi!!!! Daj to nam razloži. Kak zgleda to skakanje? To pa tudi mene zanima, a se ne vsede lepo gor, pokaka in to je to? zakaj mora pri tem skakat?
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 12:05:22
|
|
|
|
Shorty_
|
ja dej nam slikovit opis Mišni
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 13:41:07
|
|
|
|
Massa26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Morda še od kod izvira moja sekretomanija? Morda iz tega, da sem nekoč delala kot snažilka v stričevi firmi. Stric je eden najbolj strogih in hkrati najboljših oz. sposobnejših bivših direktorjev v NM. Pri njemu smo morali skreti sijati od čistoče. Potem pa sem naletela na moža, ki mu čistoča skreta tudi ogromno pomeni. Tako da mi potem ne preostane drugega, da ga vsak dan podrgnem, malo pogladim in pobožam, (skret mislim)nenazadanje je pa skret ena res najbolj uporabnih in najbolj nujnih zadev v stanovanju in si zasluži posebno pozornost.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 13:45:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Morda iz tega, da sem nekoč delala kot snažilka v stričevi firmi. Stric je eden najbolj strogih in hkrati najboljših oz. sposobnejših bivših direktorjev v NM. Pri njemu smo morali skreti sijati od čistoče.
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 14:08:38
|
|
|
|
tanikaa
|
Pazita da si kaj ne naredita.
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 19:07:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pazita da si kaj ne naredita. Ja no, saj je res smešno Fak, jaz sem skret
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 19:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajme cel ljubi dan ste- smo v skretu.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 19:15:31
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pazita da si kaj ne naredita. Ja no, saj je res smešno Fak, jaz sem skret A danes kaj siješ od čistoče, sekret moj? Samo ta je pa res huda, Volha.
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 19:22:55
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ajme cel ljubi dan ste- smo v skretu. Kaj is pa ti naredila s svojo podobo?
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 19:49:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pazita da si kaj ne naredita. Ja no, saj je res smešno Fak, jaz sem skret A danes kaj siješ od čistoče, sekret moj? Samo ta je pa res huda, Volha. Ja, o.k., naj nick spremenim?
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 20:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ajme cel ljubi dan ste- smo v skretu. Kaj is pa ti naredila s svojo podobo? Še nič, še premišljam.
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 20:05:56
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ajme cel ljubi dan ste- smo v skretu. Kaj is pa ti naredila s svojo podobo? Še nič, še premišljam. Kako da nič, če ti post, besedilo, piše samo na tretjini okenca? Al samo jaz tako vidim?
|
|
|
|
RE: Volga...tvoj sekret... 5.12.2008 20:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ajme cel ljubi dan ste- smo v skretu. Kaj is pa ti naredila s svojo podobo? Še nič, še premišljam. Kako da nič, če ti post, besedilo, piše samo na tretjini okenca? Al samo jaz tako vidim? Aja, že spet?! Je že shorty povedala, da vidi čudno Ja nič se pritožit na RR team.Odkar so prčkali je vse narobe.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?