Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
spolna zloraba-razmišljanje 4.4.2005 16:03:21
|
|
|
|
india
|
Mihelca, pri triletnem otroku res ne moreš govorit o laganju, jaz sem dejansko mislila na otroke v puberteti! Sem pa pri vsej debati že velikokrat pomislial nate in tvoja sončka!:rozica::miska::miska:
|
|
|
|
spolna zloraba-razmišljanje 6.4.2005 18:39:11
|
|
|
|
Zea
|
grozno mihelca! ko berem tvojo zgodbo ne morem verjeti, da bi kdo še dvomil v pričanje tako majhnega otroka! upam, da se bo vse izteklo v korist tvojih sončkov!!!! srečno!
|
|
|
|
spolna zloraba-razmišljanje 6.4.2005 23:15:52
|
|
|
|
mihelca
|
Hvala Zea! Upam tudi jaz,da bodo ti ljudje enkrat kaznovani za svoja dejanja. Sama sem vedno govorila, da bi takšnega človeka lahko ubila,ki bi se spravil na mojega otroka.:grrr::grrr::grrr: In ravno njej se je to zgodilo. Vendar me držita pokonci dve stvari. In to je, da se zavedam,da me oba otroka potrebujeta, druga stvar pa je, da hčerkica vidi v meni njenega zaščitnika,ker ve, da ji verjamem in da ji bom pomagala,kolikor bo v moji moči. Lp
|
|
|
|
spolna zloraba-razmišljanje 7.4.2005 8:38:37
|
|
|
|
bonika
|
Saj ne vem kaj naj napišem, take zgodbe,kot je tvoja, mihelca, me vedno zelo pretresejo. Želim ti veliko sreče,pa da dosežeš, da človeka, ki je to storil tvoji hčerki kaznujejo. Tvoja sončka pa imata srečo, da imata tako čudovito mamo, kajti marsikje se mame tako bojijo partnerja, da se ne upajo postaviti niti za svoje otroke. Srečno!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?