|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   orgazem
4.12.2008 15:21:24   
Anonimen
lahko škoduje plodu?sem v 7mesecu in skoraj vsak dan doživim orgazem,pa me malo skrbi če lahko škoduje na kakšen način plodu?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: orgazem
4.12.2008 15:24:43   
blackcoffee
ne. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2008 15:27:39   
MTFP
ne, če bi potem bi bil sex v nosečnosti verjetno prepovedan,a?

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2008 15:36:58   
girly
nope

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2008 16:01:22   
Dali*
ne

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2008 16:19:23   
Anonimen
hvala za odgovore.lpuser posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2008 13:32:15   
urnebes
fufu, v 7. mesecu...da se ti še da! blagor tebi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda ne škodi. Pravijo samo da zadnji mesec pred porodom orgazem lahko sproži porod. No, mi2 sva v prejšnji sexala do zadnjega (heh, ne dobesedno vzet!) pa je bilo čisto kul, mali je celo teden dni "zamujal"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2008 10:27:45   
gbranka
midva sva tud v prvih dveh nosečnostih seksala do konca. spomnim se da sva zvečer, zjutraj pa sem šla rodit. Pa je blo z otrokom vse ok. čLe zakaj ne bi blo.
sedaj v tretje pa tud ni kaj drugače. Imam namreč še 11 dni do roka, pa me to ne ovira, če si zaželiva seksa.

lp
Branka

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2008 10:47:19   
scorpiogirl
orgazem ne more sprožit poroda, tko da kar user posted image
v zadnjem mesecu lahko sperma malo pospeši vse skupaj, pa tudi ni čist rečeno (poznam pare, ki so na ta način hoteli mal pospešit, pa ni blo uspešno user posted image ). sperma sicer vsebuje ene zadeve, ki so tud v umetnih popadkih ... orgazem pa samo pomaga k tvojemu dobremu počutju user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2008 17:50:15   
Pacota
user posted image Orgazem definitivno ne skodi - preverjeno tudi pri meni, ki sem imela rizicno nosecnost in prepovedan sex vso nosecnost.

Ha, ha, ha, se sreca, da narava sama poskrbi za to, ko je sila in sem se vsaj 10x v tej nosecnosti ponoci zbudila z orgazmom.user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2008 19:19:46   
pokica_
Ti si kar privošči, kolkor ti paše. user posted image

Resda sperma vsebuje neke elemente, ki lahko pripomorejo k hitrejšemu porodu, vendar pa le v enormnih količinah. Tako, da sperma vsekakor nebo pospešila ničesaruser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?