|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Padec po stopnicah
4.12.2008 13:52:39   
alexa77
Pozdravljene!
Sem 11t noseča in sem danes prav nerodno padla po stopnicah. Malo sem se udarila v trebuh. Zdaj pa me skrbi, da ni kaj narobe z otročičkom. Boli me nič ne, ampak saj veste, vseeno me daje panika. Ali mislite, da je lahko kaj narobe? Sicer imam pregled v ponedeljek, pa vseeno prosim za vaše mnenje.
Hvala in lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.12.2008 22:12:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah
4.12.2008 14:48:12   
MTFP
Če se ne motim je ravno ena uporabnica pisala, da je bila kregana od g ker ni takoj prišla. Če te nič ne boli ne skrbi, vseeno preventivno pokliči ginekologinjo in ti bo povedala ali takoj priti ali lahko do pon počakaš.

(odgovor članu alexa77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2008 14:50:02   
alexa77
Hvala. Bom kar takoj poklicala, upam da bo vse OK.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2008 23:05:00   
CUKRČEK
Če te je strah, raje pokliči. Jaz sem se proti koncu  nosečnosti z dvojčki zvrnila po stopnicah. Nič čudnega, ko pa nisem nič videla pred seboj zarad tolikšnega trebuhauser posted image Sem se zapeljala po riti čez 10 stopnic. Pa na srečo ni bilo nič narobe. 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu alexa77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Padec po stopnicah
5.12.2008 10:25:54   
Soncnica
jaz bi tudi poklicala ginekologa, če ti potrdi, da je vse ok, boš lahko bolj pomirjena

lp

(odgovor članu alexa77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?