Rubin.
|
Mi smo do sedaj imeli dva roditeljska sestanka. Enega za novosprejete otroke, drugega rednega. Če se prav spomnim, je rekla, da je eden še nekje spomladi. Na RD je vzgojiteljica predstavila celoletni program in je sestanek trajal skoraj dve uri. Tako, da resnično ne vidim potrebe, po ponovnem. Kaj se pa tiče govorilnih ur, so vsak mesec, vpišeš se na listek na katerem je prostor za 4 starše. Ti pa lahko povem, da nikoli no poln. Če pa bi hotela imeti GU za vse starše (otrok je 22) potem bi morala imeti, recimo 6 GU na mesec. Mi smo imeli na začetku nekaj težav in smo jih reševali sproti. Ker nikakor niso mogle počakati na dan GU. Sigurno pa imaš vso pravico vedeti kaj se v vrtcu z tvojim otrokom dogaja in če se želiš v miru pogovoriti z vzgojiteljico, sem sigurna, da ti bo to omogočeno z njene strani. Sicer pa si jaz vsak dan, ko pridem po malo miss vzamem čas in kakšno rečem z vzgojiteljico, ali poklepetam z otroci, pogledam malo po igralnici, kaj so že naredili. Se pogovarjam z malo miss, ko greva iz igralnice, takrat je še polna vtisov. Preprosto, lahko rečem, da ne vem, kaj bi se pogovarjala na GU. Mala miss rada hodi v vrtec, ko pridem po njo je zadovoljna, tam ima prijateljice, .... Sem na tekočem kaj delajo v vrtcu, kdaj so kakšne prireditve, da gredo vsak dan ven itak vidim po oblačilih ,... Če pa bi imela kakšna vprašanja, ki zahtevajo daljše odgovore, bi pa se sigurno najavila na GU.
|