|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prsi ne bolijo
3.12.2008 16:58:26   
Anonimen
Pozdravljene, sem v 7 tednu nosečnosti. Kot vidim nisem edina doma zaradi krčev in izcedka. Jem dabroston. Me pa zanima od vseh nosečnostnih znakov je prisoten edino le pogosto tiščanje na vodo. Slabo mi sicer je ampak bolj po tabletih se mi zdi. prsi pa so me do zdaj dvakrat močneje bolele, kot bi me nekdo zbadal s tisočimi noži, potem se je pa vse nehalo, tudi pretirano napete nisouser posted image . Ali je to normalno, ali pa bi bil to mogoče znak da s plodom kaj ni vredu?

Hvala in pozdravljene
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prsi ne bolijo
3.12.2008 17:06:13   
blaža
Draga anonimna. če imaš občutek, da kaj ni v redu, pojdi lepo do ginekologa in naj ti naredi uz. ne poslušaj vsega kar piše na forumu. je lahko 100 in 1 primer, vsi različni.

Jaz sem v osmem tednu opazla, da nimam več napetih prs in čez en teden sem imela ss, odmrl je pa v osmem tednu nekje.
Pri tretji nosečnosti, pa v začetku sploh nisem imela kaj dosti napetih prs. po moje si boš samo nakopala skrbi, ko sprašuješ po forumu. jaz verjamem, da se s teboj in otročkom vse ok! Držim ti pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2008 17:09:56   
Anonimen
Mene prsi tudi niso kaj dosti bolele ali bile napete. To sem začutila šele v 8-9 tednu.

Kljub temu če te obilokaj skrbi obišči ali pokliči G.

Naj ti ne bo težko.

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2008 17:14:23   
blaža

Naj ti ne bo težko.

točno tako. sej zato pa so oni tam iin ti in otroček sta najbolj pomembna. raje preplah za prazen nič, kot pa da ne greš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2008 17:18:08   
Anonimen
Pri g sem bila prejšnji teden (je blio še vse vredu), me dal na bolniško - strogo ležanje, naslednji pregled imam pa naslednji torek Tako da bom verjetno počakala (je tudi 40 km oddaljen), me pa seveda malo skrbi... sploh ko ne vem kaj naj pričakujem, ali bi SS čutila, ali ne..., koliko po splavu oz. odmrtju izginejo  vsi znaki nosečnosti itd...

No saj če ne prej bom v torek že vedla, le čakanje je dolgo.

P.s. namesto zaprtja, imam jaz skoraj vsak dan driskouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2008 17:29:59   
Anonimen
Ne misli na najslabše. Misli pozitivno!!!!!!

Kar korajžnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2008 17:40:48   
copka
anonimna,

niso vsi znaki obvezni pri nosecnosti, to upam, da ves. Jaz nisem bila niti en dan zaprta, prej bi rekla, da sem sla veckrat na dan na WC, na zacetku so me kratek cas bolele bradavice, sedaj ne vec. Potem mi je ratalo slabo, pa ko poslusam ostale punce jih je imelo le majhen odstotek vsak dan jutranjo slabost, tako kot jaz.

Bolj se obremenjujes, slabse je, ker negativne misli posiljas v vesolje, raje posiljaj pozitivne misli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2008 17:47:24   
Anonimen
Zadnji stavek si bom probala zapomniti. Saj večinoma razmišljam pozitivno... vsake toliko me pa panika zagrabi. Sploh ko moram ležati in imam cel lubi dan čas razmišljati...

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2008 17:56:37   
copka
Pogovarjaj se z otrockom in mu posiljaj ljubezen.user posted image  Vse bo ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?