|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolniška - čigavo mnenje
3.12.2008 15:46:22   
Anonimen
Gin. mi je predpisal bolniško za 14 dni - zaradi nevarnosti splava, ko sem nesla potrdilo k osebni zdravnici, je rekla da tole je pa premalo in da mi bo napisala malo manj kot mesec in nato na komisijo dala.

Sedaj me zanimajo 2 stvari, ali sem lahko po preteku 14 dneh še doma glede na to da sem pri osebni zdravnici naročena šele čez 3 tedne (v primeru da ginekolog določi da grem lahko delati)

kot drugo ali lahko sploh osebna zdravnica da naprej na komisijo, če ginekolog ne da zraven svojega mnenja.

Ne vem sploh mnenje koga naj poslušam. V službo si že zelo želim iti, ampak mi je sedaj pikica na prvem mestu. Imam pa ginekologa, ki je zelo pohvaljen in vredu, glede bolniške pa pravijo, da jo od njega dobiš šele ko že po vseh štirih tja prideš (ne dobesedno ampak tako mi je moja zdravnica razložila)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolniška - čigavo mnenje
3.12.2008 15:56:04   
cupacups
ja zdravnica je zadnja ki odloca
vsekakor bi pa moralo G mnenje zadostovat pri tem.Če bo naspotovala naj G napiše kaj več....in naj se med sabo pomenita, ti pa povej da ne misliš reskirat zaradi njihovih nesoglasij.

Zdravnica je pa edina ki odda bolniški list komisi.
Vsaj v mojem primeru je bilo tako, pa pri vseh ki jih poznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2008 16:17:46   
narcisa
Ja tako je zdarvnica ima zadneje mnenje in ona odda naprej na komisijo.
Kar je pa g.napisal bi pa moralo zadostovati.
Pa veliko sreče ti želimuser posted image !!

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2008 16:21:23   
tasa_m
os. zdravnica ti da naprej za bolniško ja..
Sicer meni moja os. zdravnica nikdar ne napiše kaj druga kot pa v katerem mescu sem in da imam bolečine v križu.
Pol dalje vse piše moja os. zdravnica..

Vso srečo, upam, da se izpolni tako kot si sama najbolj želiš. user posted image

(odgovor članu narcisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2008 16:34:35   
Anonimen
Ma jaz bi bila kar vesela službe, ker sedaj res preležim 90% dneva, pokonci sem samo ko jem in ko hodim na wc, pa 2x na dan pod tuš... se mi malo rola...

Ampak če je tako za mojo bebico bolje sem pa pripravljena tudi nadaljnih 7 in pol mesecev preležati če mo bodo rekli tako ;(. Naj povem da sem doma zaradi močnih bolečin in rahlih izcedkov.

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!