Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 13:38:01
|
|
|
|
matejchy
|
naomi campbell
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 13:40:32
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Najbol so mi všeč sladki al pa sveži,mam pa doma celo zbirko parfumov(od poceni do dragega parfuma ). Všeč so mi :Jil Sander:Pure,Sun Armani:Code Paris Hilton Naomi Campbell TUKAJ je pa moj parfumček iz "moje" parfumerije. Že 2 leti mi je najljubši...
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 13:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Givency - very irresistable
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 14:32:08
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
YVes Saint Laurent - Cinema A hrčkate parfume, da jih imate toliko?
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 16:05:45
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy naomi campbell Meni pa od Naomi Kampel ne dišijo vsi.
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 18:32:44
|
|
|
|
Jagodka*
|
Dior - Jadore Dior - Miss cherie Dior Chanelle Madmoiselle In skoraj vsi od Escade Vedno pa imam ob sebi MOJO klasiko: Lagerfelda - Sun, Moon, Stars
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 4.12.2008 9:20:57
|
|
|
|
nicimoja
|
Mož mi je pred kratkim kupil SHISEIDO ZEN. Meni ful diši, pa še lepa embalaža je. Čez kakšno urco ga ne voham več, pa zdej ne vem, ali nič ne dišim, ali ga ne voham samo jaz? Izkušnje prosim!!
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 4.12.2008 9:26:38
|
|
|
|
Maxica
|
Ma, lih se na kakšnega fajn navežem, pa ga ukinejo. Trenutno imam od CK Euphoria, samo mi je skoraj mal preveč sladek. Prej sem imela od Naomi Naomagic, pa od Cindy Crawford ene poletne, zdaj moram pa kaj novega, bolj svežega, za vsak dan nabavit, pa ne vem, kaj naj.
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 4.12.2008 9:57:49
|
|
|
|
Petr_a
|
Naomi cat deluxe ,Puma, od christine... pa tudi mi zelo lepo diši cenejši parfum od malizie( vanilia)
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 4.12.2008 13:19:40
|
|
|
|
Felicita
|
moj najljubši je kenzo-jungle. sicer pa še amor amor od cacharel, cashmere, dior poison (original pač) in midnight poison, drugač sem pa treutno čist zagreta za 'fire me up' od avona... pa mam jih še cel kup, takih no name...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 4.12.2008 13:40:43
|
|
|
|
helloKitty
|
Pozimi: Chanel Mademoiselle in kakšen od Bvlgari Poleti: različni od Lacoste in L'occitane
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 4.12.2008 20:39:31
|
|
|
|
katjes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja Mož mi je pred kratkim kupil SHISEIDO ZEN. Meni ful diši, pa še lepa embalaža je. Čez kakšno urco ga ne voham več, pa zdej ne vem, ali nič ne dišim, ali ga ne voham samo jaz? Izkušnje prosim!! Meni ga je pa ravno zmanjkalo in razmišljam, da bi naročila Božičku novega. Mi tako diši, pa tudi okolica me velikokrat vpraša, za kateri parfum gre. Ponavadi se parfumov prej naveličam, preden mi ga že zmanjka, pri Shiseido - Zenu pa je ravno obratno.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?