Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 2.12.2008 21:33:59
|
|
|
|
cupacups
|
draga vse je vredu...jajcnik je tak zarad tega ker nimas vec menstuacije....spika te pa zarad maternice ker se siri....vse je vredu...
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 2.12.2008 21:34:25
|
|
|
|
cupacups
|
pa za narascaj
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 2.12.2008 21:36:38
|
|
|
|
sassy0
|
Čestitke za , tako kot je že predhodnica napisala je vse ok in normalno za tvoje stanje. Pri IMN bi imela močne bolečine in skoraj obvezno je zraven tudi krvavitev. It to fino sveža kri, torej svetla. LP
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 5:57:53
|
|
|
|
hypnotic
|
punce,hvala!!! se že boljš počutm.
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 6:33:07
|
|
|
|
spps
|
čestitke za nosečnost včasih je fajn,da kakšne stvari ne prebereš,ker je bolj pametno zate in za pikico... sama vem,da če preberem kaj takega sem pol čisto fuč
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 9:07:26
|
|
|
|
hypnotic
|
se popolnoma strinjam. ustrašla sm se ker je desni jajčnik res veliko večji od levega,pol sm pa malo brskala pa mi je odprlo o tej temi. upam,da bo kmal ok
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 9:07:55
|
|
|
|
nebo
|
Jaz sem tudi v petem tednu, sem pa TAKO NAPIHNJENA, da me bo razneslo....RAZNESLO...prava groza in se zato tako slabo počutim, saj imam obutek, da komaj diham, pa hlače me tišijo (ŽE SEDAJ!!!)..na veliki potrebo tudi hodim normalno (no po 2 dcl toplega donata)...in če bo šlo tako naprej bom v četrtem mesecu potrebovala hlače za nosečnice v devetem mesecu!!! uffffffff Kako pa je kaj z vami nosečke??
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 10:11:52
|
|
|
|
titi3
|
Pri izvenmaternični nosečnosti ni rečeno, da imaš krvavitve. Jaz je nisem imela. So mi pa zaradi zanositve z zdravili redno gledali Bhcg in že na 28. in potem 30. dan ugotovili, da imam ta hormon nizek in da se ne pravilno povečuje. To je poleg ultrazvoka, ki pa baje ne pokaže nič tako zgodaj edini način, da ti tako zgodaj ovržejo izvenmaternično nosečnost. Je pa res, da sem imela ta postopek v tujini, kjer gledajo raven Bhcg in so mi jajčnik rešili tako, da sem dobila zdravila za splav in mi ni bilo potrebno rezati jajčnika. Pri nas bi 100% izkrvavela zaradi poka jajčnika. Zvivanje po jajčnikih je pa običajno tudi pri normalni nosečnosti. Mene me je vse zbadalo in trgalo. Baje se vezi razhlajo in raztegujejo tako je meni razložil ginekolog.
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 10:31:44
|
|
|
|
hypnotic
|
-nebo-...se pridruujem tvojemu poutju. trenutno sedim v slubi z odpetimi hlaami ker me teijo
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 10:45:51
|
|
|
|
nebo
|
ej hypnotic - jaz tudi delam na raunalnik v slubi in KOMAJ DIHAM!!!! Jem sadje in aktivijo (zdravje ne!!), ampak mene bo razneslo in kaj je najhuje, da sem se sedaj e uzedila 2 kg in da bi se nekaj nairala ali kaj? Gre se mi namre zato, ker sem se v prvi nosenosti zelo, zelo zredila in tako se ne bi rada ve, ampak poglej ga zlomka, 5 tedne 2 kg...pa kam to pelje??? ufffffff Pa to pomeni nova garderoba pri 8 tednih ali kaj??? P.s. verjetno sem v tem trenutku v spremeljivem razpoloenju ha ha ha
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 10:58:38
|
|
|
|
hypnotic
|
lepo je spoznati osebo ki je v istem stanju in enakem delovnem okolju sem mislila, da je to vse v glavi, da me tisci pa vidm da le ni:) na vago pa se nisem stopila tako da si mi dala enkratno idejo,da preverim. ker vidim da imas izkusnje jaz pa sem nova v tem...se pravi,da je vse to spikanje in rahle bolecine v jajcnikih normalno?? poleg bolecih prs nimam drugih nosecniskih znakov.
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 11:05:29
|
|
|
|
nebo
|
ja ja vse to je normalno....samo pazi, da te kdo ne prepii z buciko...ha ha ha
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 11:14:15
|
|
|
|
hypnotic
|
se je za bat uivej
|
|
|
|
RE: izvenmaternična nosečnost 3.12.2008 14:27:31
|
|
|
|
os*
|
se vama moram tudi jaz pridružit... 6 teden in že sedim v službi za računalnikom z odpetim gumbom.... aja in naša vaga je po moje pokvarjena, ker kaže 2 kg več... jaz se tudi sprašujem kaj še bo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?