|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska knjižica
2.12.2008 20:20:07   
daisyb
danes sem bila pri ginekologinji na pregledu. dala sem kri in vodo...stehtala me je in zmerila krvni tlak...in mi dala materinsko knjižico. drugega me ni nič spraševala...

kaj je vas G vprašal po raznih boleznih, če kadite ipd.

za izvide je rekla naj pridem po NS in bo takrat vpisala.

kaj ve ste same izpolnile določene stvari v knjižici al jih mora G?

jaz ne vem..po vsej vznemirjenosti pa sem jo pozabila tudi vprašat.

lp,

daisy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska knjižica
2.12.2008 20:26:39   
maja24
Za Ns ti tm izpolnijo,pač mere,men je sam moja G napisala kolk je bla nosna kost,pa pač podatke al kadim,kje sm zaposlena oz kakšno delo opravljam,kolk porodov sm že mela(čeprou je biu to moj prvi poroduser posted image ),Pač nasplošno podatke.
Sama si nč ne zapisuj notr to ti bo ona ob vsakem pregledu,tok da nč se bat da bo MK praznauser posted image

< Sporočilo je popravil maja24 -- 2.12.2008 20:27:11 >

Ela čebela

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2008 20:51:38   
evi28
Bo že še izpolnila, mogoče na naslednjem pregledu.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2008 21:16:22   
sassy0
Meni je vse ona izpolnila, mogoče bo res izpolnila na kasnejših pregledih, drugače jo pa naslednjič vprašaj kaj in kako.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2008 21:17:57   
cupacups
evi28
Bo že še izpolnila, mogoče na naslednjem pregledu.

je tako.

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 21:25:15   
katra55
Moja je skoraj prazna.

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2008 21:35:11   
cupacups
hehe
do poroda bo se polna

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2008 21:45:10   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

hehe
do poroda bo se polna

Sem že rodila.

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2008 7:35:30   
Miška2006
Moja materinska knjižica je skoraj prazna....od prve nosečnosti (razen pregledi in izvidi).

Ta druga tudi. Kar vpisujejo trenutno so redni pregledi in izvide od krvi. To je pa tudi vse.

Nič ni izpolnjeno od prejšnje nosečnosti...nič nič prazna, popolnoma prazna.

Verjamem, da bo tako ostalo do poroda....vsaj iz izkušenj, ki sem jih imela v prvi nosečnosti.

Glede tega se sprašujem, zakaj sploh imam materinsko knjižicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ima materinska knjižicata namen, da se jo izpolnjuje naj se jo, ne pa da ostane prazna.user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2008 8:08:50   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Moja materinska knjižica je skoraj prazna....od prve nosečnosti (razen pregledi in izvidi).

Ta druga tudi. Kar vpisujejo trenutno so redni pregledi in izvide od krvi. To je pa tudi vse.

Verjamem, da bo tako ostalo do poroda....vsaj iz izkušenj, ki sem jih imela v prvi nosečnosti.

Glede tega se sprašujem, zakaj sploh imam materinsko knjižicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ima materinska knjižicata namen, da se jo izpolnjuje naj se jo, ne pa da ostane prazna.user posted image

Men je vse glih a je prazna al je povna,važn da je z otrokom vse OK.

Ela čebela

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2008 8:24:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

se strinjam

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2008 8:26:32   
kamilija
Jaz sem sama izpolnila samo ime pa priimek...tisto kar je na prvi strani, pa me je pol babica v porodni okregala, da kaj pišem notr, da to pišejo notr  ginekolog pa babica pa tko naprej.
Tko da rajš nč pisat.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2008 8:40:25   
Miška2006

Maja24, tudi jst se strinjam s tvojo trditvijo, vendar materinska knjižica nima nobenga pomena, da sploh obstaja.

Poleg tega naj povem, da ima moj prvi user posted image nekaj zdravstvenih težav in je otrok s PP.
Mislim, da če ima materinska knjižica tak namen, da se vse vanjo vnese naj se striktno tega drži....ali pa naj jo ukinejo.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2008 9:12:40   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Jaz sem sama izpolnila samo ime pa priimek...tisto kar je na prvi strani, pa me je pol babica v porodni okregala, da kaj pišem notr, da to pišejo notr  ginekolog pa babica pa tko naprej.
Tko da rajš nč pisat.

zakaj ne pisat.mislm sj je tvoja.pa še na prvi strani piše da lahko sami pišemo:)

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2008 10:11:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: daisyb

danes sem bila pri ginekologinji na pregledu. dala sem kri in vodo...stehtala me je in zmerila krvni tlak...in mi dala materinsko knjižico. drugega me ni nič spraševala...

kaj je vas G vprašal po raznih boleznih, če kadite ipd.

za izvide je rekla naj pridem po NS in bo takrat vpisala.

kaj ve ste same izpolnile določene stvari v knjižici al jih mora G?

jaz ne vem..po vsej vznemirjenosti pa sem jo pozabila tudi vprašat.

lp,

daisy

Izpolni ti vse G sam in sestra po možnosti.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.12.2008 14:05:05   
maja24

Maja24, tudi jst se strinjam s tvojo trditvijo, vendar materinska knjižica nima nobenga pomena, da sploh obstaja.

Poleg tega naj povem, da ima moj prvi user posted image nekaj zdravstvenih težav in je otrok s PP.
Mislim, da če ima materinska knjižica tak namen, da se vse vanjo vnese naj se striktno tega drži....ali pa naj jo ukinejo.

Ja zakaj ji pa potlej ne rečeš,pr men je dvakrat pozabla not upisat pa mi je pol na naslednem pregledu vpisala.

Ela čebela

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?