Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Če mu kaj ni všeč-bruha?? 2.12.2008 16:11:12
|
|
|
|
mafi
|
enako. če mu ni všeč bi najarje vse skozlal, in kao ni lačen, če mu pa za tem ponudim kakšno sadno kašo pa je k zmešan.
|
|
|
|
RE: Če mu kaj ni všeč-bruha?? 2.12.2008 16:26:26
|
|
|
|
babylove
|
Tudi pri nas je bilo tako in je še zmeraj, pa ima že 4 leta. In od kolegice sinček dela enako.
|
RE: Če mu kaj ni všeč-bruha?? 2.12.2008 16:28:38
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Moja pa plune ven.
|
|
RE: Če mu kaj ni všeč-bruha?? 2.12.2008 16:48:50
|
|
|
|
nia5
|
Moji tudi gor gre, pa face poka in če jo še "silim" se začne konkretno bunit, dokler ji kaj druga ne dam.
|
|
|
|
RE: Če mu kaj ni všeč-bruha?? 2.12.2008 21:17:07
|
|
|
|
tosja
|
Pri cvetači in avokadu ga dvigne Bo morda čez čas, če ne pa tudi vredu.
|
|
RE: Če mu kaj ni všeč-bruha?? 2.12.2008 22:35:25
|
|
|
|
D.anna 76
|
Mi smo šele začeli z GH tako, da še nimamo teh iskušenj. Smo pa mislim da, kar vsi ljudje taki, da če nam kaj ni všeč, ne po vonju in ne po okusu, nam gre na bruhanje. In z otroci je ravno tako.
|
|
|
|
RE: Če mu kaj ni všeč-bruha?? 3.12.2008 4:29:52
|
|
|
|
Tisana
|
Ja, mu pač ne diši ravno vsaka hrana in to pokaže na zelo nazoren način . To, da kao otroci od začetka jejo vse in da jim mi izoblikujemo okus, je po moji osebni izkušnji za lase privlečeno. Naša je že od začetka dobro vedela, kaj ji je všeč in kaj ne.
|
|
RE: Če mu kaj ni všeč-bruha?? 3.12.2008 7:37:23
|
|
|
|
sttj
|
jaz na srečo nimam teh problemov,namreč jesta vse kar jima dam ,ko sta bila stara 7-8 mesecev sta tudi pljuvala ven,ampak zato,ker sta se afnala.bruhata le,če si tiščita roke v usta,tamalemu pa gre na bruhanje,ko se dotakne snega,saj ne morem verjet.
< Sporočilo je popravil sttj -- 3.12.2008 7:42:07 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?