Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ali se to tudi pri vas dogaja? Če mu dam kaj, kar njemu ni okusno, začne delati razne face in ga sili na bruhanje in potem celo malo bruhne
Danes konkretno se mi je to zgodilo,ko sem mu dala skuto in borovnice, zadnjič pa mešano zelenjavo... Potem mu pa čez minuto dam kaj drugega in veselo je
Mi smo šele začeli z GH tako, da še nimamo teh iskušenj. Smo pa mislim da, kar vsi ljudje taki, da če nam kaj ni všeč, ne po vonju in ne po okusu, nam gre na bruhanje. In z otroci je ravno tako.
Ja, mu pač ne diši ravno vsaka hrana in to pokaže na zelo nazoren način . To, da kao otroci od začetka jejo vse in da jim mi izoblikujemo okus, je po moji osebni izkušnji za lase privlečeno. Naša je že od začetka dobro vedela, kaj ji je všeč in kaj ne.
jaz na srečo nimam teh problemov,namreč jesta vse kar jima dam ,ko sta bila stara 7-8 mesecev sta tudi pljuvala ven,ampak zato,ker sta se afnala.bruhata le,če si tiščita roke v usta,tamalemu pa gre na bruhanje,ko se dotakne snega,saj ne morem verjet.
< Sporočilo je popravil sttj -- 3.12.2008 7:42:07 >
najin pa je dosetaj bruhal, ko je poskusil čokoladni gris...drugače pa je vse...se pači pri jogurtih, samo ne bruha...pri tistem grisu pa mu je res dvignilo ...in jaz seveda nisem morala verjet