Špacka
|
Jutro vsem! Po krajšem zatišju sem spet tukaj, ste tko pridne, da komaj uspem vse prebrat(bolj na hitro), pol pa mal zamešam, kaj se kateri dogaja:( no problem ni v tem, da ne bi imela časa, ampak moj dragi je še vedno doma, tako da je ponavadi računalnik zaseden takrat, ko imam jaz čas.Pa nič zato, od srede naprej bo itak drugač, ker gre delat in tako bova z malo sami-verjetno kar cel dan:zmeden: Vidim da ste vse zelo pridne z dojenjem, pri nas pa ni in ni steklo:((:((:(( sem bla od začetka kar v depresiji, jokala kot dež, tko da je bil moj že čist paničen, zraven se je pa še Lina drla kot :hudicek: v obraz je bla čist rdeče, bolj vijolčasta, vsi trije smo bli po svoje žalostni, efekta pa nobenega, dokler ni blo flaše, se ni pomirla. No končno sem sepotem sprijaznila, da se naša mala pač ne bo dojila, no tud pediater ni nič kompliciral, pač se zgodi, da včasih enostavno ne gre. Imam pa tud problem, da imam premalo mleka, sploh ena štrajka:)- tako da se mi včasih zdi, da se cel dan ukvarjam samo s temi svijimi joškami, ker jih stiskam pa masiram, probala sem tud z obkladki, pa razni čaji, vse kar mi kdo reče, da je pomagalo pri nastanku mleka, zaenkrat pa nobenega navala... Tako to so naši problemi, ostalo pa kar gre, krči če so, so zelo blagi in še to samo popoldne, ponoči pa zaenkrat ni več teh problemov, tako da smo kar naspani.Čez dan je pa Lina kar veliko budna, sam jo dam v ležalnik pa je kar pridna, mal steguje rokice, obrača glavico sem in tja, madona je ta otrok radoveden, oglas se pa ko ji pade duda:bravo::bravo: Imava pa v torek prvi pregled pri pediatru in upam da bo vse v redu. Nita naša Lina pa kaka na vsake tri dni, verjetno ima slabo prebavo, sam takrat je pa do vratu v dreku:)-:):)- sploh ne vem kje začet.Če se ti res zdi, da ne more kakat, probaj s termometrom v ritko, baje to zelo hitro izzove reakcijo, jaz sem takšna navodila dobila pri pediatru, ker smo na začetku imeli težavo ker ni kakala cel teden, če to ne deluje, ji lahko malo sladkaš čaj, ne se bat, da se bo navadla, Lino sem cel teden nalivala s sladkanim čajem, pa zdaj z istim užitkom pije nesladkani čaj.Na 2dcl čaja daj 1 čajno žličko cukra, lahko pa v lekarni kupiš mlečni sladkor jaz sem dobila za to recept, tako da ne vem, če lahko kupiš v prosti prodaji. Lu a ti boš pa kar že vlogo za vrtec oddala? Sem zadnjič zasledila v našem časopisu, da so raspisani pogoji, pa roki za oddajo... v bistvu kdo hoče dat otroka v vrtec do septenbra 2006 mora oddat vlogo sedaj:ups: sam to je men tko hecen :duda: star mesec dni pa se moram že s tem ukvarjat:zmeden: ne vem no. Zdaj sem se mal razpisala, se vid da moja :angel: spita, imam še pol urce časa, potem pa Lino zbudit in veselo v novi dan. Imejte se lepo, upam da bo sonček, oz. da ne bo pihalo, da bomo lahko zunaj9nebesa Lp Špacka&Lina
|