|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki (11. del)
1.4.2005 16:45:35   
Anonimen
Ojla!

Kako ste? Jaz sem čist utrujena:) Včeraj sme bila najprej celo popoldne pri Catbalu na rosjtnem dnevu:) Potem domov, hitro pod tuš in v Bachusa. In potem še enkrat:grrr: pod tuš ker sem smrdela po cigaretih za bruhat.:grrr::grrr::grrr:

Dones sem pa že ob devetih vstala (no, zame je zgodej:)) in šla potem ob 1h v mesto:) Z raveboyem. Sem ga končno tut v živo spoznala, ne samo prek neta:ups: Sva full prehodila, tam ob Ljubljanci pa po centru in tako (a ne Mina?:)-).

Zdej sem pa doma in čakam na kosilo. IN ker je prvi april, je done spopularno na RR, da napišeš, da si :nosecka:. Tko da Ribica dobi podmladek 24.o2.2oo6:hudicek::hudicek::hudicek:

Aja, pa Spacey je rodila Liama, 55 cm in 4300g s CRjem. Mali je v Ljubljani, ker je popil preveč plodovnice in ker ima šum na srčku. Spacey pa je na intenzivni v PO in jo mal bolijo šivi. Tko da veste:)

Zdej pa hitro kaj napište, ne mi rečt, da ste vse zunej na sončku:)-

LP;:fis:, ki ima danes točno 5880 dni :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki (11. del)
1.4.2005 17:43:09   
mala maja
Hojla!

SPACEY Čestitke9nebesa, pa čimanj bolečin od Šivov pa čiprej prihod domov. Joj upam da z malim Liamom ni kaj hujšega. :angel::angel: za vaju in atija

:fis: nismo na sončku, ekr pri nas tako piha da nas bo odneslo. Smo cel dan notri.
Jaz sem pa danes malega pustila doma(sem nesramna) in šla k frizerju :bravo::bravo:. Sem tolk časa odlašala da sem bila kot vešča v glavo.:ups::ups:

Aja Lu en nasvet za dojenje, no pa vsem ki vam manjka. Sem kupila HIPP instant čaj za dojenje in dela ČUDEŽE. Vsaj meni. Sedaj samo en obrok zamenjamo(ponavadi zvečer al pa zjutrej) oa ničl več ne dodajamo. Pa se stanje full zbolšuje tako da upam da bo kmal bol da tud ne bo treba dat nič več po flaški.

EJ punce kaj bi ve naredile, če bi vam mali to naredu kar je men. Včerej sem gor Nika dojila ko pride Family frost. Benjamin hoče sladoled samo sem bila proti. In ko pridem dol ugotovim da mi je iz denarnice vzel denar, kupil sladoled in sta za Lukcem pojedla 10 lučk od 15. Sem mislila da se mi bo zmešal:zmeden2::zmeden2:
Naš me je sam gledal k sem upila nad njim:hudicek: če me je pa tolk podražu. Vse ma svoje meje, še huje je pa to da mali to sploh ni obžaloval, ampak je reku da mu nikoli noč sladoleda ne kupimo in da ga že toliko časa ni jedu da sploh ne ve kakšen ma okus.

LIDija se pa dobro počuti. Pravi da je utrujena in da ma full mleka da ga kar preč zliva. Ne vem mi je 2 dni nazaj rekla da gre za vikend verjetno domov samo ne vem a to pomeni samo za vikend al prav domov. Je bil v sredo mali še na intenzivni(oziroma v porehodni sobi):ups::ups: Joj upam da nisem to že pisala, ker se ne spomnim.

en lep pozdravček iz sončne in zelo vetrovne Komenda. Pa juti nam ni treba vetra pošiljat ker bi šli radi ven.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki (11. del)
1.4.2005 18:30:01   
urši*
Hoj!!!
no, eda še js kaj napišem!!
Danes sem tamalega peljala k pšediatru, ker me je skrbelo, ker ni hotel jest. kr ven je pljuval flaško, pa jokal in se not poklicala in so mi rekli, da naj ga kar pripeljem, ker lahko, da ga kaj boli(grlo...)!pa ga je pregledala in je hvalabogu vse ql, sam mal ma nosek zadelan!tak, da ga zdaj s fiziološko spiram, pa že več je!!!pol se mi je pa mala koka tk smejal in si je po moje mislu "ha, sem te za prvi april nasral":)-:)-
no , pol sma bla pa mal zunaj, sam je pihalo ko :hudicek:, sem mela celega dol zadekanega!!!

zdj pa spi ko :angel:! čakam , da pride ati , da ga bo pazu, ker danes gre pa mami mal u"lajf":)-:)-
(no , za kako urco, pol mi pa itak dolg cajt rata):zaspan:
ne , lepo se mejte in uživajte s svojimi:duda:
pa, pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki (11. del)
1.4.2005 20:40:46   
Mina1
ojla mamice in tudi ti ribica seveda;):

včeraj smo imeli (vsaj zdi se mi tako) najhujši dan krčkov:(, sem mislila, da me bo pobralo od hudega, piškotka pa tudi:((, je potem kakakl ob 01:10, vsaj to:zmeden:

In ker je danes tako zelo mrzlo pihalo, sva se šla kar malo z avtom voziti vse tja do Leclerca, da je malo spančkal, pozno popoldan pa smo šli k Čerinu kupiti za atija BMX ful lep in Schwina za 3-letnika, da se bomo poleti lahko vozili in lovili na morju: jaz s triciklom:)-:)-:)-, ati in poba pa z bicikli;), samo ga moramo najprej naučiti malo:)-

Skratka, zdej ati uspava piškotka, jaz pa tule z mlečnim rižem - pa sej samo še take zadeve jem oz od poroda dalje:zmeden:

V glavnem, jutri gremo na en rojstni dan, ampk bo verjetno :duda: pazila moja mami, drugače ne bo izvedljivo:zmeden:

Torej, lep vikend žalim vsem sončkom,

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 9:32:05   
nita
Dan.

Da se malo na hitro javim, predno se gremo hranit in potem ven. Trenutno pridno panča.

Najprej da obdelam tebe, :fis: . Mam tako dooooolgoooooo lajtrngo, da je kr kej. Pol pa še kdaj kej ne prberem, pa mam. RAVEBOY je ta, ki ga nisi sanjala in ta zaradi katerega včeraj nisi imela velik časa in se ti je tko mudilo in on je ta, ki bi čez dve uri postal tvoj potencialni fant ;););). No, zdej pa mal razloži, kak si se mela (vsaj mal, da ne boš rakla, da hočem vse vedel ;) ).

No, včeri tut me nismo ble velik zunaj, je tut pri nas piha. Mal smo ble ravno tolk, da je bla na frišnem luftu, v zavetju. Dans gremo pa lahko že na sprehod - ne piha.

Mala maja, tut jaz bom mogla k frizerju, sam odlašam, ker je moja frizerka 50 km stran (tam sem prej hodla v službo, pa mi je blo usput), tak da si bom mogla najdet eno drugo, pa se še niseo odločla. Ne da se mi pa peljat tolk daleč, ker so tut bližje dobre frizerke. Tko da me tut to še čaka.

Super si to porihtala s čajem za dojenje :bravo::bravo:. Zdej vem recept, če mi bo kdaj prav pršu. Drugač pa je bla moja prijateljica že čist na flaški, pa so se potem spet samo dojila. Sam ne vem, kaj je bil vzrok. Se mi zdi, da je mislila, da nima dost mleka in je prehitro obupala, pa jo je potem pediater prepričal, naj se potrudi in je bil rezultat pravi :bravo::bravo::bravo:. Upam, da se bo čaj tut pri Lu obnesel.

Urši, me veseli, da je z malim bolš (mogoče je pa res bla sam prvoaprilska :)- ). Kak si se mela pa v lajfu??? Si zdržala celo uro??? :)-:)-:)-

Mina, vem kak krči zgledajo. Mala je kričala kot nora, jaz pa zraven jokala kot dež :((:((:((:((:((. Pa tut jaz upam, da smo iz tahudga ven. Čeprav jo pa že dva dni nekaj daje. Sem se zadnjič preveč hvalila, kak fino kaka, pa me je bog prec štrafnu. Že dva dni ni pošteno kakala, sam tko po malem. Pa ne vem zakaj. Pol je pa joka in stoka podnevi in ponoči. Se kateri kaj svita, kaj bi jo lahko zapiral??? Se pa sam dojimo, jem pa nič takega, kar nisem že prej. Pije edino še komarčkin čaj in včasih ji dam kuminin sirup, kar pomoje tut ne more bit problem, saj nej bi ta kvečjemu pomagal, ne pa zapral. Ma katera kak izkušnjo???

No, sem se pa razpisala, razpište se še ve, da bo kaj za brat.

Lep vikend in čim več sončka za sprehode!

Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 10:04:00   
Dolina
Da se še midve mal javiva...

Spacey, čestitke za fantka in upma, da bosta kmalu spet skupaj in doma se stiskala in cartala. :rozica::rozica::rozica:

Anita, baje naj bi komarčkin čaj odpiral, tko, da ne vem, zakaj je tvoja pupika zaprta. Kumine so pa tud zanne po tem, da blažijo napenjanje in podobne težave. :zmeden2:

Midve sva šle pa vseeno včeraj ven, sem jo zadekala ko eskima, pa sebe tud. Sm mogla mal ven, ker je bla :kuza: že mal živčna (en dan prej sva šle sam na travco lulat - moj lubi me je namreč pustil do polnoči samo in ker je bil dopoldan dež, nismo mogli ven, pol smo se pa končnooooo kopali, pa nismo smeli ven :().
Zdej pa patronažna več ne pride in bo moje prvo kopanje brez strokovnega nadzora. Me je kr mal strah. :(
Bom mami za backup poklicala. :)-

Fiši, pa je ta fant možen kandidat za kaj več? :ups: Smo mal radovedni, kako zdej to parčkanje zgleda.

Mala maja, jaz bi bila tud besna, če bi mi to mali ušpičil. A veš kaj, ti najbolj veš, kaj je prav za tvojega otroka, zato tud tko ravnaj. Če še ni čas za sladoled (jaz bi takoj angino fasala), pol pač naj dobi kaj drugega. Ampak, da ti vzame denar iz denarnice, to je pa huda. Mal ga skregaj.

Zdej pa moram še mal diplomco pista, dokler ta mala še panča.

Lep vikend vsem :rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 10:13:52   
rainbow
Zdravo, ženske!!

Samo da vas malo pozdravim, moram malo spat (če bo še naša mala pikica spala), ker sem čist hin. Pa saj veste, kako je to.

Čestitke Spacey :bravo::bravo::bravo::bravo: nisem vedela, kdaj je rodila. Očitno ne na isti datum kot jaz (haha). Liam pa je ful lepo ime, če bi jaz prvega rodila fantka, bi mu tudi dala to ime.
No, mi pa imamo Lio in Enjo.

mamice, lepo mi bodite, crtajte svoje pike in pikece
vsaki veliko :rozica::rozica::rozica::rozica:

ps
moram se pohvaliti, da mi dojenje zaenkrat uspeva (ko sem si to toliko želela)
Sicer pa je drugič vse čisto drugače in meni tudi veliko lepše.

papa zaenkrat:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 10:19:34   
Anonimen
Ojla!

Kva se firbčne...:)-:)-:)- Ne, sej se hecam. Jah, Rave je super, sva prehodila pol Ljubljane (ob Ljubljanci do Trnovga - še nkol nism šla čist do konca:)-), pa po stari LJ pa sve tam okoli. Čist prehitr je minil, sploh nisva vedla, da je že tolk ura, je Rave mogu it domov, ker je mel še nek tečaj za gasilca še al kaj. Uglavnem, Riba je čist :love:. :):):) Tko da bomo vidli kaj bo..:)

A vas je kdo včeri na kakšno foro vrgu? Mene so probaval, pa jim ni ratal..:) Oz. rave me je skor pol na IRCu. :hudicek: Jst tut nisem nobenga, nisem mela idej..:)

Dones bomo doma, jutri gremo mogoče na morje...trenutno se mi nč ne da, pa še zmeri me noga boli full, k me je včeri zutri krč zagrabu:zmeden:

In zdej ugotavljam...da nam mela nč cajta za karkoli do konc maja...:((

Zdej grem pa še mal RR prečekirat...

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 12:43:45   
Pupica
ribica RAVE? hm...tole bo pa potrebno sledit telim Naši sončki(x.del):)-:)-:)-:)-

A za to te jaz tkole pogrešam tlele gor pa iščem pa te nker ni:love::love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 12:46:38   
nita
Pupica, kr prdruž se nam, več nas bo, bolj bo veselo ;););).

L.P. Anita & Ela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 12:57:43   
Pupica
Ja sej pomoje bo res tanarboljš :hudicek:

Nita kok je pa tvoja princeska srčkana. Pa taka čupica lepa. 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 13:03:10   
nita
Ja, jaz sem kr zaljubljena v njo :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:.

(sej smo menda vse v svoje, a ne?)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 13:37:52   
Anonimen
Ne ne, ne zarad Ravea, sam ne da se mi RR brat ker se ene in iste skoz zezajo pa se mi zdi škoda cajta. Z raveom chatam sam zvečer:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 18:49:53   
Pupica
nita seveda smo:bravo::bravo::bravo:Jst sem jih tut že slišala da pretiravam, ampak kaj morem ma jo lubm tole mojo malo prinčipesiko:love::love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Naši sončki (11. del)
2.4.2005 21:22:01   
Lu
Čer!

Ja kot vidite se lahko javljam samo še zbečer in pišem take dolge romane :)-

Danes smo šle ven ob 11.30 in prišle domov ob 16. He, he,... smo bile pri bratu na kavi cca 1 urco, smo se najedle in potem smo samo šetale. Aja pa :kuza: je šel prvič z nama tako daleč. Je bil tako priden. Je skoz poleg hodil. No na začetku sem ga mogla malo na oštro, ampak je bilo dovolj in je bil zelo priden.

No zdaj pa glede tega mojega bogega dojenja. Zdaj mi ob ene 19 popolnoma izprazni obe dojki :((. Tako da je flaša v igri. Zdaj pijem čaj za dojenje in sezam. Počakala bom še ene par dni če ne bo stanje izboljšano začnem še z pivom :zmeden2: Ah ja. Tak je to.

Drugače pa kar rastemo in rastemo. Ravno zdaj ko jo moram toliko preoblačit zaradi polivanja sem mislila, da ji bo en pajac še zelo prevelik pa ji je v bistvu prav :bravo: Št.62 od Krisa. Medtem ko so od Clara žabice še vedno tako velike pa so št. 56. Ja različne cifre so.

Sem ji pa včeraj v Leclercu nabavila kar nekaj majčk za poletje. Full so poceni. Pol je pa še babica par stvari nabavila :bravo: Joj kako bomo lepi poleti.

Punce dajte mi povedat kolikokrat na dan jeste? Jaz sem do zdaj jedla samo 3-krat. Imam mogoče zaradi tega manj mleka? Koliko pa pijete? Jaz ogromno tam od 3-5 litrov na dan. Najraje pa pijem vodo.

Včeraj sva šle še po vlogo za v vrtec. Ja moram jo oddati kar zgodaj ker prvič itaq zavrnejo, tako da bom potem lahko čimpreje vložila še drugo. Samo ne vem. Mojo bom dala v jasli, pa verjetno bo odpadla, ker sprejemajo sept. mojo bi dala pa potem šele feb.. Upam, da spejemajo sredi leta:zmeden: Če ne pa privat, kaj čmo.

Dekleta a dajete svojim malčkom AD3 kapljice? Jaz še zdaj ne. Kar ne upam, ker ima krčke mala. Bom še malo počakala.

Tako. Zdaj bom pa gledala film na POP TV ki bo ob 22.50 potem pa podojit in spat. Seveda če ne bom prej zaspala.:zaspan:

Evo konec romana. Al je že novela ;)

Lep in miren večer vsem skupaj.

lp Lu in Maja, ki že panča od 21.30 :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Naši sončki (11. del)
3.4.2005 6:20:21   
Špacka
Jutro vsem!

Po krajšem zatišju sem spet tukaj, ste tko pridne, da komaj uspem vse prebrat(bolj na hitro), pol pa mal zamešam, kaj se kateri dogaja:( no problem ni v tem, da ne bi imela časa, ampak moj dragi je še vedno doma, tako da je ponavadi računalnik zaseden takrat, ko imam jaz čas.Pa nič zato, od srede naprej bo itak drugač, ker gre delat in tako bova z malo sami-verjetno kar cel dan:zmeden:

Vidim da ste vse zelo pridne z dojenjem, pri nas pa ni in ni steklo:((:((:(( sem bla od začetka kar v depresiji, jokala kot dež, tko da je bil moj že čist paničen, zraven se je pa še Lina drla kot :hudicek: v obraz je bla čist rdeče, bolj vijolčasta, vsi trije smo bli po svoje žalostni, efekta pa nobenega, dokler ni blo flaše, se ni pomirla.
No končno sem sepotem sprijaznila, da se naša mala pač ne bo dojila, no tud pediater ni nič kompliciral, pač se zgodi, da včasih enostavno ne gre.
Imam pa tud problem, da imam premalo mleka, sploh ena štrajka:)- tako da se mi včasih zdi, da se cel dan ukvarjam samo s temi svijimi joškami, ker jih stiskam pa masiram, probala sem tud z obkladki, pa razni čaji, vse kar mi kdo reče, da je pomagalo pri nastanku mleka, zaenkrat pa nobenega navala...

Tako to so naši problemi, ostalo pa kar gre, krči če so, so zelo blagi in še to samo popoldne, ponoči pa zaenkrat ni več teh problemov, tako da smo kar naspani.Čez dan je pa Lina kar veliko budna, sam jo dam v ležalnik pa je kar pridna, mal steguje rokice, obrača glavico sem in tja, madona je ta otrok radoveden, oglas se pa ko ji pade duda:bravo::bravo:

Imava pa v torek prvi pregled pri pediatru in upam da bo vse v redu.

Nita naša Lina pa kaka na vsake tri dni, verjetno ima slabo prebavo, sam takrat je pa do vratu v dreku:)-:):)- sploh ne vem kje začet.Če se ti res zdi, da ne more kakat, probaj s termometrom v ritko, baje to zelo hitro izzove reakcijo, jaz sem takšna navodila dobila pri pediatru, ker smo na začetku imeli težavo ker ni kakala cel teden, če to ne deluje, ji lahko malo sladkaš čaj, ne se bat, da se bo navadla, Lino sem cel teden nalivala s sladkanim čajem, pa zdaj z istim užitkom pije nesladkani čaj.Na 2dcl čaja daj 1 čajno žličko cukra, lahko pa v lekarni kupiš mlečni sladkor jaz sem dobila za to recept, tako da ne vem, če lahko kupiš v prosti prodaji.

Lu a ti boš pa kar že vlogo za vrtec oddala?
Sem zadnjič zasledila v našem časopisu, da so raspisani pogoji, pa roki za oddajo... v bistvu kdo hoče dat otroka v vrtec do septenbra 2006 mora oddat vlogo sedaj:ups: sam to je men tko hecen :duda: star mesec dni pa se moram že s tem ukvarjat:zmeden: ne vem no.

Zdaj sem se mal razpisala, se vid da moja :angel: spita, imam še pol urce časa, potem pa Lino zbudit in veselo v novi dan.

Imejte se lepo, upam da bo sonček, oz. da ne bo pihalo, da bomo lahko zunaj9nebesa

Lp Špacka&Lina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Naši sončki (11. del)
3.4.2005 7:53:50   
Dolina
Jutro mamice in fiši!

Men je pa Zoja lih kar zaspala. Budna je bla pa že od pol sedmih. Neki je ritem zamenjala. Prej je šla spat med sedmo in osmo in spala do enih, pol sva se podojile, pol je pa spala do petih, spet papala, pol pa do osmih spet spančkala. Zdej pa zaspi med deveto in deseto, se zbudi ob šritih, da papca in pol ob šestih budna in noče več nazaj zaspat. Pa spet se je začela prenažirat in pol mi vse pobruha. Dons smo spet zamenjal posteljnino (pa v petek tud) :((:(( ne vem, zakaj to dela. :(( Tko, da zdej jo moram zabavat vsaj eno uro, da že mal prostora naredi za novo porcijo. Pol pa upam, da ne bo bruhala. Dude pa noče tko, da ste tiste lahko srečne, k vaši sončki dudo marajo.

Lu, dej mi povej, kje se pa vidve z Majo dojita, če tolk okrog hodita? Jaz sem skoz doma, ker je Lj pol ure vožnje stran in pol še pol ure nazaj in če greš v kako trgovino je takoj še ena ura mim in pol je že lačna.

Špacka, a si zihr, da je treba vloge za vrtec 2006 oddat že zdej? A so čist zmešani? Jaz pojma nimam, kaj bo takrat tko, da ne vem, kako naj se odločim že zdej za vrtec?

A ste že mele prvi pregled pri svojem ginekologu? Kam ste / boste dale svoje sončke? Midve se dojiva, jaz sploh nimam nobene flaške še. A boste bebice samo vzele, al jim boste doma pripravile en obrok in jih bo kdo čuval? Pa mene so naročil ob 7.15 (glih budna je ob tem času in ponavadi ekstra lačna zjutraj :().

Midve sva danes drugič vzele AD3 kapljice. Zaenkrat ne kaže, da bi imela krče, je pa dobila eno rdečo piko v popku. :( Tko, da če ta pika ne bo zginla, bom mal nehala s kapljicami, da vidim, če je od tega. Ji je pa tko težko dat po žlički. Škoda, da ne znajo obliznit žličke - bi blo lažje. :)-:)-

Fiši, ti kar bodi :love::love::love:. Se vid, da je pomlad (a ne? :)-)

No, zdej bom pa še jaz končala s to "črtico". :)-

Imejet lepo nedeljo, uživajte na sončku (pri nas še piha zraven tko, da smo vedno tolk zadekani ko gremo na sprehod).

Pa pa Dolina&zoja&:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Naši sončki (11. del)
3.4.2005 9:30:15   
Anonimen
Ojla!

Najprej Lu, je kr roman, ker je roman najdaljši, kokr mam jst v spominu:)-:)-:)-

No jst sme že pokonci..ne vem kaj mi je, pa sem šele ob pol dveh zaspala:( K sem bla mau (no velik) slabe volje in nisem zaspala od 11h do pol dveh. Pa sem že pokonc od neki do 9h. Gremo pol v Portorož. Sam mami pa sis1 še spita.

Drgač pa sem tele 3 dni spet čist zabluzila, nč za šolo nardila:zmeden:, ampak se ne sekiram kej prov dost, ker sem se odločla da se nam sekirala zarad šole. Kar bo bo, važn, da sm pravdobra in da se mi ne zmeša že zdej. Boljš, če se mi mal kasnej:hudicek::hudicek::hudicek: Sem že rajš zuni. V petek sem bla itak v mestu z Raveom, popoldne v CPju, učeri sem šla rolat in popoldne spet v CP:)-, pol sem spala od 6-7:)-, šla k sosedam do 9h in pol na compa. Pol je blo pa s....:(. Ampak je zdje že ok, čeprov še ni končano.

In zdej mam velik problem:)- Ker mam itak bl mal časa zdele 2 mesca in ker zdej pa moram gledat kdaj se bom vidla z Raveom nam mela časa za srečanja:(( No ja, itak se dobimo enkrat na 100 let..:)

Grem še mal prečekirat naokol pa se oblečt. Pa ne vem kaj čem nataknt nase:zmeden:

No, še moj medklic:)-

Uživajte na sončku:morje::rozica::morje:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Naši sončki (11. del)
3.4.2005 13:06:51   
Anonimen
Evo me. Nismo šli na :morje:, ker mam mami migreno. Anja je šla nazaj spat, ker se nismo nč odločli, kam bi šli...jst grem pa v ZOO po kosilu:) Ker ne bom doma.

Vidim, da so vsi na sončku al pa na kosilu:) Je dolgačs tuki gor.:) Sej prov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Naši sončki (11. del)
3.4.2005 14:10:45   
nita
Dan.

Naj se še jaz javim, predno odrinemo ven na sončka.

Prvo, da pohvalim našo Elo, je danes ponoči spala celih 7 ur, pa bi še dla, če jo ne bi pristavla k zizi, ampak na moje presenečenje, je mala kr spala dalje in zraven jedla, podrla kupčka in spala dalje. Zize sem mela pa tok polne, da mi je iz njih kr teklo. Pa bolel je tut :hudicek:.

Špačka, bomo drugič probal s cukrom, če bomo mel še probleme, s termometrom ne vem, če mi bo glih ratal, saj ponavad brca kat zmešana. Če bi kakla pa na 3 dni, bi se nam pa menda kr vsem zmešal. Si sploh ne upam predstavljat, kaj bi blo, če bi bla zaprta več kot 1 dan.

Lu, jaz jem na dan po 3 krat, vmes pa kak jogurt pa kako sadje. Spijem pa tut nekje 3 litre vode. Pomoje zaradi hrane nimeš manj mleka, mela bi ga lahko zaradi premalo popite vode, ampak mislim, da jo popiješ kr dovolj. Mogoče bi mogla probat več počivat, baje je tut neki od tega odvisno.

Jaz svoji že dajem kapljice, sam na mojih piše sam D3, pa ne vem, če so to iste al kere druge, saj vse vedno omenjate AD3. Smo se pa znašli, ker je po žlički vedno šlo zelo težko in ji dam kr v dudo od flaške in par kaplic čaja. Pa lepo poziza brez problema.

Dolina, jaz sem svojga G. že enkrat prestavla, ker nisem mela varstva za malo. Sicer me je pa sestra vprašala, kdaj dojim in kdaj hočem uro da me naroči. Tko da tut če bom mogla čakat več kot pol ure, jim bom šla že notr svoje povedat. Jaz si zato ne mislim stiskat mleko, ker si ga še nikol nisem in MORAM bit gotova od onega podoja do drugega. Prej kot na dve uri mi tko nikol ne je, v tem času bom pa gotova, drugač jim bom pokvarla dan :hudicek:;):hudicek:.

Gremo počasa zdej na sprehod.

L.P. Anita & Ela :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Naši sončki (11. del)
3.4.2005 14:11:56   
nita

Špačka, mogoče se pa v torek vidmo, se pridemo z Elo tehtat (bomo stare že 2 mesca :bravo: ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Naši sončki (11. del)
3.4.2005 19:55:10   
Lu
Ojla!

No danes smo se pa vsi skupaj potepali :bravo: Končno.

Dolina a kdaj dojim? Ja kar na obiskih kaj pa čem. Ne pa saj ponavadi doma al pa če greva k njegovim. Smo ponavadi dlje časa pri njih. Drgač sem pa do zdaj samo 2-krat kar v avtu. Ja če je dete lačno ga bom nahranila ne. ;)

Danes smo imeli piknik v Iškem Vintgarju. Spila sem tudi 1 pivo. No za zdaj mi še ni bilo treba nič dodati. Že trkam. Mogoče pa že kaj pomagajo vse te zadeve ( čaj za dojenje, sezam, pivo :zmeden2: )

Jah nič. DAnes bom malo krajša ker me čakaše likanje, mala mi je pa ravno zaspala. Upam, da vsaj za kakšno urco, da lahko kaj naredim. Ja potem pa naj jem 5-krat na dan. Ja kdaj???

Ja jaz imam tudi pregled pri G in to v torek in mojga ne bo doma da bi mi pazil Majo. Jaz bi jo tudi anjraje kar s sabo vzela. Je una sestra tud mal čudne. Me je vprašala kdaj dojim ji povm, pol me pa naroči 15 min po dojenju na pregled; ob 10.30. Nita jaz ji bom tud zatežila, če ne bom tkaoj na vrsti, da bo treba it dojit.:)

Lepo se imejte punce.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Naši sončki (11. del)
4.4.2005 11:43:16   
Dolina
Ojla,

joj, zdej ste me pa mal presenetle. :zmeden: A vi vedno ob istih urah dojite, al kaj? Midve z Zojo mava skor vsak dan mal drugačen urnik, sploh dopoldan: Tko, da mene tud če bi me vprašala sestra, kdaj dojim (kar me sploh ni), ji ne bi znala povedat. A je to zdej kej narobe, če midve še nimava nekega stalnega urnika? :((
Včeraj nam je Zoja po večernih krčkih ob pol devetih zaspala in se zbudila šele ob 5ih zjutraj. :bravo: Popapcala in zaspala še do 8ih. :bravo: Zdej pa spet panča. Včeri je bla pa ob tej uri budna, ker je bila že ob šestih zjutraj pokonc. Tko, da vidte, kolk mamo zmešan vsak dan. Zdej se pa mal sekiram, če mate že vse urnike. A ga bomo mi tud kdaj mel??? :(

Lu, :bravo::bravo: za mlekca. Ti kar pij te čaje in pivo in sezam, pa mal počivej (to se vsaj pri meni ful pozna).
Anita, jaz sm tud mela dons tko polne joške, da me je vse bolel. Sm komi čakala zjutraj, da se Zoja zbudi in pride k meni na zajtrk. :)-:)-

Fiši, ti pa nisi prou rada doma. Saj jaz tud rajš okrog hodim, sam zdej pač mal manj.

Zdej pa šibam, ker mam še tolk dela.

Imejte lep dan! :rozica::rozica:

Lp, Dolina&Zoja&:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Naši sončki (11. del)
4.4.2005 17:32:19   
Soncnica
Živjo!

22.3. sem dva dni pred PDP jem rodila Jašo. Je najlepši fantek na svetu
, ob rojstvu je bil dolg 54 cm, tehtal pa je 3900 g. Vse pohvale ljubljanski porodnišnici!!!!

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?