|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konzerve,svinjsko meso.......
2.12.2008 13:49:14   
Anonimen
kolkiko pojeste konzerv med nosečnostjo?namreč jaz moram vsako jutro po 1 konzervo tune...fulll mi paše...a se ve tudi pregrešite?kava?sladkarije?milka?cigareti?kdaj pa kdaj kakšen bambus?jaz se..živim enako kot pred nosečnostjo..le da manj kave spijem cca 1šalčko na 4dni,in manj skadim do 10....prvo nosečnost sem tud tako živela..nekje sem zasledila da konzerve ne priporočajouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konzerve,svinjsko meso.......
2.12.2008 13:53:37   
katja_p
Js popijem kakšno kavi in pojem kakšno sladkarijo, včasim malo konzervo tune v zeleni solati. Pa tud salame sem jedla. In včasih kak kozarček vina spila. Kadim pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2008 13:54:30   
CatJa
Konzerve do danes nisem se nobene. Bambusa tud ne, ker nisem panda.

Ok, mal heca mora bit user posted image

Ne vem, se ne spomnim, da bi na veliko frezala konzervirano hrano, meso mi je smrdelo in ga nisem jedla, kadit sem nehala takoj, ko sem zanosila. Ostalo pa tako po pameti. In lustih user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2008 13:56:34   
temtem
Ni fajn ( baje ) jest tuno glih vsak dan, ker ima velik procent živega srebra...ne vem,jaz jo jem enkrat, dvakrat na teden. Za ostale stvari pa moraš sama presodit kaj je prav in kaj ne, saj sama veš da ni v redu pit bambus prav vsak dan, s cigareti pa se sama odloči, če nehaš kul, če ne moreš zmanjšaj, pa je

temtem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2008 13:56:52   
Najaa
Svinjskega mesa ne maram, konzerve včasih padejo v obliki paštete brez konzervansov, kadim ne, pijem tudi ne... Poskušam jesti zdravo, pregrešim se pa seveda s sladkarijami in kavo, ki mi nenormalno paše v tej nosečnosti. user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 14:20:09   
anchika
Jaz jem vse kar mi paše. Svinsko, tune, vse.
Včasih pri večerji spije  deci terana za kri.
Kadim pa ne.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2008 15:00:29   
MTFP
Mogoče še en cigaret na tri dni (delam n tem da še to opustim). Kave ne morem, ker mi smrdi...uf zdajle težko napišeem ker trenutno se mi ob vsaki hrani obrača želodec... mogoče bo čez eno uro bolje.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2008 15:20:29   
AnciM
Jaz sem živela tako kot prej. Kadila nisem nikoli, kavo sem pa pila tako kot vedno 1 na dan. Pravo odrekanje hrane je potem, ko rodimo. Saj malega zelo rada zvija, če poješ kaj napačneg. Zato uživajte dokler lahko ob hrani, ki vam paše in kadar vam paše.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2008 15:43:02   
os*
meni tudi fulll paše tuna....
cigareti, sem kupila ultra super ligt in skadim 2-3 user posted image  se trudim, še to opustit
kava mi pa full paše ampak se kontroliram, da nista več kot dve....
ostalo pa kot prej....

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2008 15:44:01   
os*
aja tudi tudi deci refoška, za kri sem že spila user posted image

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2008 16:11:57   
acitak
konzerve...2-3 na teden, to je tuna al pa kaka pasteta
kava...vsak dan 1 ali vec
sladkarije...vsak dan
cigareti...1 na teden pa se to ne vedno
vino...ob priloznostih

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2008 16:32:25   
sabina1345
Jaz vse isto jem kot prej - kadila pa nisem itak nikoli. Konzerve, kozarec vina ali piva, svinjino, paštete, krvavice...zakaj pa ne?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2008 18:46:31   
bamoocham
Js jem tuno 2x na teden. Drugače pa ne jem nobenih paštet, mesnih narezkov ipd, majoneze.... Tudi svinjsko meso jem. Kadim ne, pa vina tut ne pijem. Mi pa paše kava, sem jo zreducirala na 1 skodelico na dan (prej 3-4), sladkarije pa jem, če me res zagrabi.

(odgovor članu sabina1345)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2008 19:12:41   
evi28
Z tuno res mogoče ni za pretiravat zaradi vsebnosti svinca, drugo pa po želji...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2008 19:18:55   
Blueeyes
ribe iz konzerve - mogoče 1x na 2 tedna, kava - ne pijem odkar sem noseča...se mi je zagravžala, sladkarije - vsak dan (rogljiček, zavitek,...- vsaj eno stvar), bambus - še nikol v življenju ga nisem jedla, če pa si mislila pijačo mi pa ni všeč okus, pašteta - 1x na teden, kadila nisem niti prej niti zdej, pijem mogoče 1x teden kozarček vina, salame 1x na teden,

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2008 20:07:36   
felix7
meni tuna zapaše enkrat na mesec, ampak to mi tako zapaše, kot da telo brez nje ne bo preživelo user posted image  sicer svinjine ne maram, jem bolj belo meso, pa še to ne v nekih velikih količinah. Paštet se načeloma izogibam, kave in alkohola ne pijem (tudi izven nosečnosti ne), kadim tudi ne, se mi je pa začuda cukr uprl. Pojem pa veliko sadja. Jaz mislim, da telo kar samo pove, kaj mu paše.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.12.2008 15:53:30   
PetraSkok
cigareti - NE (nisem nikoli)
alkohol - NE
kava - 1x na dan, zjutraj po zajterku
tune - 2-3 x na mesec (pečene z jajci, za zajterk)
meso - jem vso meso, pazim le, da je dober pečeno.
sladkarije - ne morem brez tega :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?