Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plačilo preživnine za nazaj? 1.12.2008 23:39:44
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Ja dolžan ti je preživnino od rojstva nnaprej + 1/2 stroškov za opremo . Samo potem moraš to tudi na papir za sodišče napisat, če ne se ti bo priznala samo od naroka naprej. LP
|
|
|
|
RE: Plačilo preživnine za nazaj? 2.12.2008 9:37:31
|
|
|
|
ninini
|
Dobit moraš vse za nazaj.
|
|
|
|
RE: Plačilo preživnine za nazaj? 2.12.2008 9:42:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja je dolžen za nazaj. Sošolka v srednji šoli je očeta pri 18ih tožila in dobila vso preživnino za nazaj.
|
|
|
|
RE: Plačilo preživnine za nazaj? 2.12.2008 13:49:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Od dneva otrokovega rojstva dalje, ampak samo pod pogojem, če to v tožbi napišeš oz. v sporazumu zahtevaš. Drugače pa od dneva pravnomočnosti sodbe/sporazuma dalje.
|
|
|
|
RE: Plačilo preživnine za nazaj? 2.12.2008 15:39:39
|
|
|
|
BABY LOVE
|
Pozdravljena, moj otročiček se je rodil septembra 2006. Na sodišče sem konec meseca novembra leta 2006 vložila tožbo za preživnino, povračilo stroškov in v zvezi z priznanjem očetovstva. Septembra letos so končno zadevo dosodili. Gospod mi je dolžan plačati preživnino od dneva,ko je bila tožba vložena na sodišču in ne od rojstva otroka. Tako je tudi zavedeno v sodbi. Pravtako so mi del sodbe zavrgli, kateri se je nanašal na povračilo stroškov za nakup opreme otročička, torej tako imenovani verzijski zahtevek. Glede na to, da preživnine še kljub pravnomočni sodbi ne želi dati, bo moj otročiček še moral kar čakati na svojo preživnino. Vložla sem izvršbo na sodišče, ga prijavila na policijo.... torej vse kar lahko storim sem storila. Kot zgleda bo moj otrok prej doštudiral, predenj bo meni država iztržila preživnino. Žalostno, ampak resnično.
|
|
|
|
RE: Plačilo preživnine za nazaj? 2.12.2008 16:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BABY LOVE Pozdravljena, moj otročiček se je rodil septembra 2006. Na sodišče sem konec meseca novembra leta 2006 vložila tožbo za preživnino, povračilo stroškov in v zvezi z priznanjem očetovstva. Septembra letos so končno zadevo dosodili. Gospod mi je dolžan plačati preživnino od dneva,ko je bila tožba vložena na sodišču in ne od rojstva otroka. Tako je tudi zavedeno v sodbi. Pravtako so mi del sodbe zavrgli, kateri se je nanašal na povračilo stroškov za nakup opreme otročička, torej tako imenovani verzijski zahtevek. Glede na to, da preživnine še kljub pravnomočni sodbi ne želi dati, bo moj otročiček še moral kar čakati na svojo preživnino. Vložla sem izvršbo na sodišče, ga prijavila na policijo.... torej vse kar lahko storim sem storila. Kot zgleda bo moj otrok prej doštudiral, predenj bo meni država iztržila preživnino. Žalostno, ampak resnično. Obresti pa kar tečejo, veš? Pa le pejt vsak mesec ga prijavit na policijo. Mu bodo prej za ovratnik dihali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?