skrita
|
LP uporabnice! Nebom se branila nasveta, kakršen koli že bo ali tolažbe, saj sem globoko v sebi razočarana. Z možem sva se po dogovoru, (da zapusti sedanjo službo, strinjala oba, seveda pogoj da še pred odpovedjo najde zaposlitev. Do tukaj vse lepo in prav. Najde službo z večjimi prihodki, razdalja od domo do delovnega mesta skoraj enaka, razen delovni čas. ta je ubijalski, glede na to, da imava majhnega otroka. Z ta novim delodajalcem se je dragi zmenil, da ga naj počaka mesec dni, kolikor je odpovedni rok sedaj že prejšnje službe. Seveda so mu na starem delovnem mestu dovolili odhod teden pred iztekom, tako je pričel z novo službo z današnjim dnem. Za delovni čas, sem zvedela šele pred dvema dnevoma, od njegovega nadrejenega, vendar ne ta glavnega. Ravno pred dnevi, pa je moj možek izvedel za eno res mamljivo ponudbo, ki je res odlična, pa še delal bo ravno to kar ga resnično veseli. Seveda se je na razgovoru izkazal in dobil službo. Seveda sva oba neučakana čakala na telefonski klic, za ta res hudo službo in sedaj moj zllati možek (po dogovoru, da se odloči za to maljivo ponudbo, ki je res le 1x v lajfu) ne želi razočarati šefa, pri katerem je pričel z današnjim dnem. Včeraj je namreč izvedel, da bi ga imeli tudi v tej drugi firmi, ki je res ležala obema. od delovnega časa, plače... edino pogodba bi bila zaenkrat za določen čas. No pa smo tam. Moj dragec namreč ne želi biti nesramen, zato se bo odrekel tej popolni službi, samo zato, ker ne želi izpasti grd do nekoga, ki ga je čakal par tednov. Še včeraj sva se menla, da dela samo prvi dan in pove kakšna je situacija, pa pride iz joba, pa pravi da ostane tu. Seveda sem bila zelo šokirana, jezna žalostna,... v glavnem so me dajali različni neprijetni občutki. Kaj menite o vsem tem ve? Vem, da nebi bilo fer do sedanjega ta novega delodajalca, vendar da nekdo gleda na druge in ne za svojo rit, pa se mi zdi bedasto. Jaz bom tista ki bo mogla prenašat odsotnost in prihajanje domov ob poznih nočnih urah, namesto, da bi delal normalen siht. Sedaj sem globoko v sebi razočarana, kar sem mo tudi povedala. Še vedno se obema zdi služba, ki jo je odklonil danes samo zaradi tega, ker ne želi izpasti grd bajna. Kaj bi storile ve, če bi bile v takšni situaciji. Za katero možnost bi se odločile? Help
|