Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 13:51:45
|
|
|
|
india
|
Ja,ma porka pes, kaj boste že pogruntale kaj drugega??? Pupica, če boš novici ponovila jutri ali pojutrišnjem, ti bom zaželela to,kar se spodobi in kar mislim, a danes pa res ne:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 13:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Miška ti si pa znašla novo pasmo:)-:)-porca(svinjski)Pes:zmeden2::zmeden2::zmeden2::)-
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 15:33:17
|
|
|
|
lan
|
Pupica kaj je zdaj,potem si bila zadnjic ze :nosecka:,ko smo se videli? Jaz ti od srca cestitam:bravo:!
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 15:36:53
|
|
|
|
Baldi
|
Jest se ti pa ponujam za poročno pričo:sloncek::sloncek::sloncek: Ne bo ti žal :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: LP:pujs:
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 16:40:30
|
|
|
|
Gina
|
:)-Čestitam, pupica!9nebesa Baldi, kako si pa ti tako hitro do slikce prišel? A maš protekcijo, al kaj?:)-
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 17:28:02
|
|
|
|
india
|
Neva, tako zinem, kadar mi res nekaj pride do živega:)-:)-:)-:)-:)-..namreč vse so danes noseče:zmeden::zmeden::zmeden:, jutri bo pa ko pri tej mehiški telenoveli,ko kadar je potres, lahko vsi delajo,kar si želijo,..... sicer pa a ni dobro...porka pes, boljše kot kaj sočnejšega!:)-:)-:)-:)-:)-:)- Sicer pa, P&T, če je tvoja novica resnična, sori za dvome, a povej jutri še enkrat!
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 19:21:26
|
|
|
|
puncica
|
No čestitke če je res sledijo jutri.:bravo::bravo::bravo: Drugače pa še ena lepa šala a ne:)-
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 19:56:36
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
jaz tudi,glih včeraj bila na semenski banki,sem si zbrala lepo blond punčko da bo imela plave učke,lepe angelske kodrčke bo manekenka..................:zmeden::zmeden::)-:)-
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 1.4.2005 19:57:53
|
|
|
|
tjaga
|
Jest tud, sm glih gajbo krompirja nesla. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 2.4.2005 14:57:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz sem danes še vedno :nosecka: - še ni bilo :hudicek: M - mogoče je pa ne bo!!! ;)
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 2.4.2005 18:44:46
|
|
|
|
Pupica
|
ja jana73, če hoč tko bomo pač :miska::miska::miska:držal:)-:)-:)-
|
|
|
|
Punce jest ne morem bit več tiho... 2.4.2005 18:45:41
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
a se ni vcerej vrtela enaq tema od patronaznih itd.kako jo najdem?8)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?