|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno
1.12.2008 17:14:25   
J.L.
partner bi moral končati službo ob 15h tak da bi prišel domov že pred 16h. kličem ga že od 15h naprej, saj bii se mogla srečat, pa ne dviguje telefona. ura je že čez 17, vedno bolj postajam v skrbeh da semu je kaj pripetilo na cesti. poslala sem mu nešteto smsov in klicev. na pijačo ni šel, tudi če bi bi se oglasil. nevem kako naj preverim če je vse ok. ful se bojim, da je kaj narobe. user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno
1.12.2008 17:17:46   
tanikaa
Samo brez panike. Nič se mu ni zgodilo. Se je že kje zadržal, pa ti ne more javit.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 17:23:03   
hrabra miška
Po moje tudi ni nič narobe. Držim pesti da se ti čim prej javi.Drugače pa pokliči na najbljižjo policijsko postajo,pa ti bojo dali informacije.

< Sporočilo je popravil hrabra miška -- 1.12.2008 17:24:31 >

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2008 17:24:23   
Tanja55
kaj pa ce mu je baterija crknila? al pa mobilc sel k user posted image ?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2008 17:25:36   
rija
te čisto razumemuser posted image user posted image user posted image  jaz sem tudi tak panik....in besna, če ne pokliče, da se bo zadržal....da mi pa še telefona ne dvigne bi bilo pa res hudo...

upam, da je že domauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2008 17:27:31   
J.L.
bil je dosegljiv samo se ni oglasil sedfaj pa se mu je zgleda še baterija spraznila, tak da nikakor ne dobim. na policijsko pa neupam klicat, saj se bojim da bo slaba novica.user posted image res se ni zgodilo še nikoli kaj takega, tak da sem, res v skrbeh. user posted image

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2008 17:29:59   
hrabra miška
Čisto možno da se mu je izpraznila baterija, telefona pa ni slišal ker je imel radio naglas. Po moje bo vsak čas vstopil skozi vrata. Res pa je, da v vsakem takem primeru pomislimo na najhujše. Te razumem, ker sem tudi sama panik.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2008 17:39:22   
J.L.
evo je ravno prišel. user posted image user posted image vse je OK. user posted image

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2008 17:41:42   
hrabra miška
user posted image user posted image Super,sem zelo vesela. Je pomagalo da sem držala pesti user posted image in vsako minutko klikala osveži stran. Uživajta.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2008 17:52:28   
srki
No, zdaj smo pa še firbčne, pa nam zaupaj, kaj je bilo, da se ni mogel javiti. Moj se meni ponavadi ne javi, če ima npr. 5 minut do doma. Samo da me dražiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2008 18:11:04   
J.L.
v službi je blo dela pol pa se mu je spraznila baterija, pa še z bossom se je začvekal. user posted image jaz pa vsa panična. no itak glavno da je vse ok. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2008 18:11:21   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška

user posted image user posted image Super,sem zelo vesela. Je pomagalo da sem držala pesti user posted image in vsako minutko klikala osveži stran. Uživajta.

zgleda da res. tnx

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2008 18:55:17   
čaki
Super,sem zelo vesela. Je pomagalo da sem držala pesti in vsako minutko klikala osveži stran.

jaz tudi user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2008 19:49:48   
matejchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

kaj pa ce mu je baterija crknila? al pa mobilc sel k user posted image ?

ja to je ena možnost, js tud večkrat zaženem paniko brezveze, pa mu sam batrija crkne.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?