|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Histero in Laparo - bo?
1.4.2005 11:35:41   
vampirka
Drage dame - nič vas ne bom hecala danes :rozica:!

Rada berem vse forume, tako MON kot RR, pa še neplodnost od Kitty se najde vmes, vendar bolj malo sodelujem :angel:.

Potrebujem nasvet ali vsaj tolažilno besedo. Po 15.mesecih neuspelih poskusov, končno na vrsti za laparo in histeroskopijo v pon. 4.4. v MB. :hudicek: imam drugače redne na 30-33 dni, danes pa je že 37.dan, pa še vedno nič:zmeden: Noseča nisem, ker sem opravila krvni test bHCG včeraj, ki je bil čista nula!

Kaj menite, me bodo kljub temu v ponedeljek operirali??? Sestra je rekla, naj kar pridem v nedeljo na sprejem tudi če ne bo nič - se bodo že zdravniki odločili potem kako in kaj...?! Ne vem, izgleda da so naše glave tiste, ki nam povzročajo težave:((...

Lep dan vsem skupaj in čimprej :roza::modri:!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Histero in Laparo - bo?
1.4.2005 21:30:26   
*KAJA*
:(Ja sej to je največji :hudicek: pri tej laparo in histero.To sploh ni logično,da že dobiš datum v naprej,pol pa se ves čas obremenjuješ samo s tem al bo menstruacija al ne. In valda da potem zaostaja.
Iz lastnih izkušenj vem,da mora biti za histeroskopijo stena oz. sluznica maternice dovolj tanka,da je preiskava bolj realna oz. vidna-to je do sedem dni po menstruaciji.
Na tvojem mestu bi naredila tako kot je rekla sestra,čeprav dvomim,da bodo preiskavo izvedli,če ne dobiš menstruacije.
Lp,Kaja

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Histero in Laparo - bo?
2.4.2005 8:41:56   
Anitka
A, če greš na laparo in histero hkrati dobiš datum že vnaprej?:zmeden2::zmeden: Jaz se moram naročit samo na laparo pa sem morala javiti prvi dan M.:zmeden2:

:pika:

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Histero in Laparo - bo?
2.4.2005 10:49:44   
*KAJA*
Jst sem imela decembra histero in laparo in sem mogla javit prvi dan menstruacije.Mislim da gre bolj za histero-ta preiskava naj bi se delala v prvi polovici menstrualnega ciklusa.
Zdaj imam pa ponovno samo laparoskopijo -datum že imam določen (3.5.2005),vendar moram kljub temu javiti prvi dan menstruacije v mesecu aprilu.Lp,Kaja:angel:

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Histero in Laparo - bo?
2.4.2005 12:20:13   
Anitka
Kaja a ti greš v LJ na laparoskopijo?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Histero in Laparo - bo?
3.4.2005 13:03:45   
*KAJA*
Se opravičujem za odgovor z zamudo.Ja tokrat grem v Ljubljano,prvič so mi jo pa delali v Celju.
Mi je žal da že prvič nisem šla v Ljubljano.Lp:pujs:

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Histero in Laparo - bo?
3.4.2005 13:09:50   
Anitka
Kaja :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse O.K, potem pa itak v kratkem pričakujemo novičke o :modri::duda::roza:

Anitka:pika:

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Histero in Laparo - bo?
3.4.2005 13:26:11   
*KAJA*
J a hvala za takolepe želje!!
Veš grem še enkrat laparoskopijo,hkrati pa imam napotnico za IVF.So se v zadnjem trenutku spomnili,da pa obstaja možnost.:zmeden2:

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?