|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje kotne banje
1.12.2008 13:00:26   
keira1977
Živjo punce, dejte mi pomagat prosim.

Sem v 24.tednu nosečnosti in me boli križ za umret tako da se sploh ne morem več sklonit, da bi spucala banjo. Imam pa ta veliko kotno masažno banjo kjer je potrebno tudi šobe dobro očistit, pa še naša voda vsebuje dosti kamna zato jo moram non-stop pucat. Joj če bi moj možek mene prej spoznal mu ziher nebi pustila nabavit te ogromne banje, da si pol namakaš rit par krat na leto ker itak ni časa.user posted image

Prosim za nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje kotne banje
1.12.2008 13:53:07   
hubi
Ja, jaz jo pošpricam s čistilom, malo počakam, potem pa nogavice dol, hlače do kolen pa notri in šibaj Micka. user posted image

(odgovor članu keira1977)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 13:54:17   
Anonimen
Mož naj jo puca.

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2008 14:01:36   
keira1977
hvala hubi za odgovor sam jst sm to delala do zdaj pa ne morem več...moj mož pa pravi "nehi tok drgnt sej boš še banjo uničla." da bi pa on poprijel to pa ne on ima že okoli bajte dovolj za delat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2008 14:04:25   
Anonimen
on ima že okoli bajte dovolj za delat.

zima je

kaj pa dela? Iglujeuser posted image

Drgač pa če ne moreš.....pusti. Zarad kamna na šobah ni še noben umrl.
Boš še padla pa si kaj nardila! Kaj je bl pomembno....ti in otrok al čista banja?

Kaj pa z uno gobico na palici od vilede? S tistim ne gre?

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 1.12.2008 14:06:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2008 15:48:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: keira1977

hvala hubi za odgovor sam jst sm to delala do zdaj pa ne morem več...moj mož pa pravi "nehi tok drgnt sej boš še banjo uničla." da bi pa on poprijel to pa ne on ima že okoli bajte dovolj za delat.

S čim pa pucaš?Jaz uporabljam smac redno in ne rabim nič drgnit.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2008 15:51:41   
Anonimen
aja....drgač pa krom lahko z otroškim oljem čist na rahlo premažeš(al pa olivnim) pa se kamen ne prijemlje.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2008 22:13:09   
blaža
Mož naj jo puca.

user posted image user posted image user posted image  Nosečnica in otrok sta prva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2008 9:16:59   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

aja....drgač pa krom lahko z otroškim oljem čist na rahlo premažeš(al pa olivnim) pa se kamen ne prijemlje.

Aja? Prvič slišim. Bom probala pri naslednjem pucanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2008 10:45:11   
mily
Kolpa san ima resnično fajn čistilo in ni treba nič drgnat. Pa še uniči ne bane.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2008 11:28:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Kolpa san ima resnično fajn čistilo in ni treba nič drgnat. Pa še uniči ne bane.

Jest si s tistim čistilom nisem mogla a ma nič pomagat. Imamo kotno masažno kopalno kad s tuš kabino in savno. S tistim sem špricala ko en bumbar pa čakala da se smrad poleže, da sem nato splaknila (kot piše v navodilih). Rezultat - vodni kamen tam kjer je bil, masažne šobe usrane, mislim...

Zdej pa lepo Ajax pa gobica pa v bano pa drgnit. Se ne grem več z uno šprico od Kolpa sana.

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.12.2008 14:00:03   
mily
A dej a res? Jst sem pa čist navdušena, ker mi ni treba nič drgnat. Imam tuš kabino in jo enkrat na teden našpricam s  tem čistilom in ko sperem, je kot nova! Ne menjam več za kej druga! Pa se mi zdi, da glede na druga čistila sploh ne smrdi tuk fejst.

Prej pri stari tuš kabini sem skos uporabljala Cilit in je tut šlo super dol, ampak mi je plastika spodaj na kabini popokala. baje, ker je premočno čistilo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 9:53:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!