Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v križu in trtici 1.12.2008 11:49:25
|
|
|
|
tasa_m
|
pozdravljena.. Meni so se bolečine na veliko žalost samo stopnjevale. Zdaj sem v 25 tednu in se nič ne kaže, da bi bilo bolečin kmalu konec. Tudi zdravnik mi ne more dati nobenega zdravila tak da me tam kjer me najbolj boli masira kar moj dragi. To pomaga za nekaj urc pol pa je spet enako. Zadnje čase me boli celo tak, da me mora nest tudi na wc, saj ne morem premaknit cele leve strani.. Edino kaj mi pomaga je počitek..ampak problem po 2 dneh mi že vse preseda, ko se počutim nekoristno ampak vse za našo .. Probaj počivat čimveč, ko prideš iz službe. Sama sem na bolniški že od 12 tedna.. Upam,da ti bolečine čimprej minejo..
|
|
|
|
RE: bolečine v križu in trtici 1.12.2008 11:58:23
|
|
|
|
dushka
|
Mene tudi boli že od samga začetka nosečnosti. Včasih bolj, včasih pa manj. Otrok ti pač pritiska tja. Boš morala potrpet do poroda.
|
|
|
|
RE: bolečine v križu in trtici 1.12.2008 11:58:44
|
|
|
|
ninica04
|
nočem te strašit ampak jaz sem mela ful bolečine v križu in trtici, pa so potem na pregledu ugotovili da se plod ne razvija (v 8 tednu). Tako da če te zelo boli vseeno preveri pri gin. če je vse ok. Sicer pa lahko da te bolečine tudi minejo, tako da res ne se prestrašit na polno, vseeno pa malo preveri.
|
|
|
|
RE: bolečine v križu in trtici 1.12.2008 12:06:15
|
|
|
|
a.jda
|
Mene je tud bolelo, vsak dan bolj. Najprej v medenici, nato v križu, potem pa že po celi nogi. Zdaj sem v 25. tednu, pa se stanje izboljšuje. Ginekologinja me je poslal k ortopedu, ki mi je predpisal plavanje. Šla sem ene parkrat na plavanje in na masaže (tiste , ki so v vodi v bazenu), pa delam leže neke vaje za križ vsake 2 uri in stanje se je močno izboljšalo. V začetku sem skoraj jokala ko sem delala vaje, potem pa so se zgleda mišice utrdile. Vmes pa sem se še mazala z neko zeliščno kremo, ki malo peče - kot mentol. V glavnem mislim , da so me vaje rešile, saj ni bilo več za zdržat in vsak dan huje. Probaj še ti.
|
|
|
|
RE: bolečine v križu in trtici 1.12.2008 12:25:06
|
|
|
|
suncicica
|
hej. jaz sem v 24 t in nosim in imam nemogoce bolecine v krizu. sedenje mi povzroca preglavice,hoja tudi -da pa o spanju ne govorim....komaj cakam da rodim in se vsaj enkrat posteno naspim. ampak za moji pikici je vredno malo potrpet.
|
|
RE: bolečine v križu in trtici 11.12.2008 19:01:31
|
|
|
|
Ivanuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jda Mene je tud bolelo, vsak dan bolj. Najprej v medenici, nato v križu, potem pa že po celi nogi. Zdaj sem v 25. tednu, pa se stanje izboljšuje. Ginekologinja me je poslal k ortopedu, ki mi je predpisal plavanje. Šla sem ene parkrat na plavanje in na masaže (tiste , ki so v vodi v bazenu), pa delam leže neke vaje za križ vsake 2 uri in stanje se je močno izboljšalo. V začetku sem skoraj jokala ko sem delala vaje, potem pa so se zgleda mišice utrdile. Vmes pa sem se še mazala z neko zeliščno kremo, ki malo peče - kot mentol. V glavnem mislim , da so me vaje rešile, saj ni bilo več za zdržat in vsak dan huje. Probaj še ti. a.jda, kakšne vaje pa to delaš? tudi sama sem v 25 tednu in me zadnje dni neznosno boli križ, od včeraj pa še cela leva noga, da ne morem normalno stopiti. Noči se mi vlečejo v neskončnost, noben položaj, ležanje, sedenje, premikanje mi ne ustreza. Prosim za pomoč pri vajah, da se okrepim =)
|
|
|
|
RE: bolečine v križu in trtici 12.12.2008 10:01:19
|
|
|
|
simonakr
|
Živjo! Mene je tud ful v križu, trtici in celo v stegno bolelo (kot išjas - baje zaradi položaja maternice),nism smela dolg sedet, pa dolg na nogah bit pa ležat - nič mi ni dolg časa pasalo. Ful pomagajo kratki sprehodi pa počivanje, ponoči pa povšter med noge ali pod kolena, pa vaje za križ... Sem v 30 tednu in sem bla do sedaj nekaj časa na bolniški nekaj časa pa po 4 ure, zdej sm pa na dopustu do porodniške. Ti kar počni kar ti paše, veliko počivaj, z gospodinstvom naj se pa tvoj ukvarja!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Cepljenje za gripoendrinaAli boste svojega otroka cepili proti novi gripi?da (
15%)
ne (
85%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!